Biricik sevgilim yeni fanteziler öğrenmiş benim üstümde uyguluyor, kendine yaptırmıyor bu normal mi?

Kız arkadaşım prostat masajı diye bir şey öğrenmiş erkeklerin arkalarında prostatı varmış oral yaparken arkama parmaklarını yağlayıp saplıyor boşalacak gibi oluyorum valla sert girerse iki parmakla falan biraz acıtıyor ama zevkine değer penisim semsert oluyor iyice azdırıyo

Ben de sevgilimin arkasını yalamak parmaklamak istiyorum izin vermiyor kızlar arkadan zevk almazlar anal erkeğe yapılınca güzel olur kızlar önden parmaklanır erkekler arkadan sadece vajinamla ilgilen önümü parmakla aşkım diyor

Kadınların anal sevmediğini biliyorum canını yakacak bir şeyi yapmam sevgilime fakat parmaklanmak zevkli bir durum doggy yaparken arkası çok seksi görünüyo parmağımı sokasım geliyo fakat izin vermiyor sadece okşamamı istiyor bir de penisimi arkaya sürtmem hoşuna gidiyo yalamaya da izin yok arkası yasak sürekli vajinayı yalamamı istiyo

Beni arkadan iştahla parmaklıyor ama ona yapmam yasak bu yaptığı çifte standart olmuyor mu normal mi yaptığı?
Normaldir kadınlar önden erkekler arkadan parmaklanmalı
Kadınlar da arkadan parmaklanır ve zevk alırlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Kendime analdan parmakla yapılması çok zevk veriyor itiraf edeyim sevgilimin de bu zevki tatmasını istiyorum anal ilişkiye kesinlikle karşıyım sadece yalayıp parmaklamak istiyorum çünkü doggy de arka deliği muhteşem görünüyor
Güncellemeler
+1 yıl
Kompleks yapıyor arkasını yalatmıyo bile..
Güncellemeler
+1 yıl
Çoğu kıza göre çifte standart değilmiş vay be!
Biricik sevgilim yeni fanteziler öğrenmiş benim üstümde uyguluyor, kendine yaptırmıyor bu normal mi?