Malum, son yıllarda seksting muhabbetleri oldukça yaygınlaştı. Ergenlik çağındaki gençlerden tut, 50-60 yaşındaki insanlara kadar her yaştan seksting yapan çok sayıda insan var. Peki seksting yaptığın, nude fotoğraflar attığın kişinin fake hesap açmış bir hemcinsin olduğunu ve sana attığı fotoğrafların sahte olduğunu fark edersen ne yaparsın?
Seksting yaptığın kişinin fake hesap açmış bir hemcinsin olduğunu fark edersen ne yaparsın?
Böyle bir şey yaşama imkanı oldukça benim için düşük çünkü cinsel içerikli konuşabilmek mesajlaşabilmek için karşı tarafa tanımak için daha doğrusu ilk önce birazcık arkadaşlık olarak götürürüm ilişki ve gerçekten severim sevdiğim kişi ile yaparım bunu yani bunu yaşama ihtimalim düşük ama şu hani herkeste bir şeyler yaşamak isteyen eli pis pis şeylerinde gezen erkekler var ya işte o pislikler bunu çok çok yaşar
Böyle birsey yaşamam söz konusu olamaz. İşim olmuyor böyle sacmaliklarla çünkü. Sitede vardı ama namı değer sonu nia abimiz, ah pardon ablamız 😁 @Harunia tanır kendisini. Demi kız Melahat 😁
Sekstingin bir etkisi olduğunu düşünmüyorum o yüzden de yapmıyorum. Sadece manitle yaparım o da zaten duygusal bir seyler hissettiğim için heyecanlandırır, böyle bir şey olamaz yani
Bi kere milleti trollemek için kız hesabı açmıştım daha soru falan sormadan kimseye yazmadan anında 10 mesaj geldi erkeklerden çoğu hemcinsimin derdi cinsellik kusura bakmayın ama işiniz gücünüz seks
Harbi öyle ben bir keresinde Fırat boru isimli hesap açtım büyük ihtimal beni burada gören kişi bu yorumu gorucek ve kfr edecek biliyorum 🙃ama hiç bir şey yapmadan bile hemen yazıyorlar cidden birisi hatta kim bilmiyorum ama hesabımı yorumlarda paylaşmıştı
Ben kaç kişiyi kandırdım öyle en son birisiyle konusuyordum o kişinin eski sevgili hesabımı çalmış benim erkek olduğumu öğrenmişti ona söyledi mi bilmiyorum jffjfjfjcn
Beni kimse anlamıyor bazense öyle bir şüphe içerisine giriyorlar ki sen kız misin erkek misin diye soruyorlar ben bile kendimi bilemiyorum onlar nerden bilsin ki