Eşimin WhatsApp'ında engelli olan numarayı arattığımda bir es**kort numarası çıktı. Şimdi ne yapacağım ben?

2 buçuk yaşında oğlumuz var ve 4 yıllık evliyiz. bir şey yaşanmadı o numarayı kim engelledi nasıl oldu bilmiyorum tarzında birçok şey söyledi tabi ama kim inanıcaksa bütün inancım gitti napicagimi bilmiyorum yuvamizi dağıtmak istemiyorum ama kabullenemiyorum da
Güncellemeler
+1 yıl
Çok fazla görüş gelmiş, yuvani dağıtma deyip her halükarda motive etmeye çalışan insanlara teşekkür ederim 🙏 dün akşam ailesinide davet ederek herkesin önünde itiraf etmesini sağladım. Durum çözüldü her şey açığa kavuştu. Aldatma yok ama hazmedilmesi benim açımdan güç bir şey. Bu saatten sonra her şey benim ya bitirmeme ya da sorunların asıl kaynagina inmeme kaldı. Ben de bir gün yaşar mıyım derdim 🙂 Her anımız bir imtihan Rabbim imtihanlarımızdan kolaylıkla çıkabilmeyi nasip etsin
Güncellemeler
+1 yıl
İnsanın Allah'tan başka çaresi yok. İstersen bat, düş, istersen en büyük hatayı yap ama kalk, nefsine yenil ama kalk. Çünkü başka çare yok. Bizi ondan başka sevecek kucaklayacak kimse yok. Bizim hatamız; sevgiyi de umududa aciz insanlardan beklemek. Rabb'im elimizi tutsun bizim ondan başka kimsemiz yok. Canımız bile onun emaneti, emanete ihanet etmekten Rabbime sığınırım. Rabbim bizi doğru yoldan ayırmasın.
Eşimin WhatsApp'ında engelli olan numarayı arattığımda bir es**kort numarası çıktı. Şimdi ne yapacağım ben?