Oral sexs nasıl bir şey çok merak ediyorum bakireyim ama en azından birine kendimi yalatmak istiyorum. Yapan ya da yaptıran var mı nasıl bir his? Güvenilir birbirimizi yalıyarak boşaltabileceğim birisini nasıl bulurum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılben yalamayı çok severim. benim tutkumdur. yalanmayaı da severim elbet ama yalamak bana ayrı mutluluk verir. onun kendine has buruk hoş kokusunu kolayarak yalamak büyük mutluluk. sulu sulu emmek süper mutluluk.
bence yalamayı çok seven güvenilir birini bul ve yalattır. defalarca orgazm ol.02 Yorumla- +1 yıl
bu siteden bazıları ile görüşüyoruz. sen de biri ile tanış. güven oluşunca da buluşur yalaşırsınız. ama dikkatli ol. herkes güvenilir değil
- +1 yıl
şunu da bilmelisin. oral bir sanattır. kadından anlamayan ne anatomik ne ruh yapısını bilmeyen acemi yalayamaz. öylesi zevk vermez tam tersi ortamdan soğutur.
yalamak bir sanattır. nereden başlayıp nereye ilerleyeceğini bilmeli. dilin ucu nerede ortası nerede hangi durumda ve anda kullanılmalı bilmeli. ne zaman kısa an beklenir ne zaman vakkumlanır bilmeli. duvara fırça sürer gibi dil sürmek oral değildir.
biliyorsunuz resimde de fırça usta elde olursa şaheser yaratır acemi eldee rezalet yaratır.
iyice öğrenmeden araştırmadan güvenme kimseye
En İyi Cevaplar
+1 yılOral seks erkek içinde kadın içinde ayrı bir sanattır, hiç yapmayan bir partnerle uyuşabileceğimi sanmıyorum gerçi daha önce bakireyle ilşkim olmadı çünkü bakirenin isteklerimi karşılayabileceğinden şüpheliyim ama kesin konuşmakta istemiyorum bu konuda.
00 Yorumla
+1 yılValla ben hem gizli hemde güvenilir şekilde bunu yaparım. Ayrıca senin gibi bende hiç yaşamadım o yüzden sen nasıl istersen o şekilde yapardim ama sen bizi görmezsin bile yorumlarda bi ton kişi yazmış:)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakımlı ve temiz bir vajinayı yalarken partnerimin nefesindeki zeckten kaynaklanan ritim bozukluğu ve titremesi beni çıldırtıyor. Bakımlı ve temiz bir vajinayı yalarken partnerimin nefesindeki zeckten kaynaklanan ritim bozukluğu ve titremesi beni çıldırtıyor.
22 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
83Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYalatmak değilde yalamak olayını çok merak ediyorum böyle her gün daha çok merak ediyorum desem yalan olmaz oral ilişki önce de benim çok ilgimi çekiyordu ama son zamanlarda bir adama takıldım gerçekten bunu tanıdıktan sonra daha bir ilgimi çekmeye başladı her gün daha çok merak ediyorum böyle gerçekten aşırı derecede yükseltiyor tabii ki bana yapılmasını da merak ediyorum ama yapmayı daha çok merak ediyorum.
30 Yorumla
+1 yılyalamak bir kadın için sevişmenin en üst noktasıdır.
123 Yorumla- +1 yıl
yalamayı seven erkekleri de unutmayın :)
- +1 yıl
hahahaha tamamdır
- +1 yıl
yalanmayı da sever misin :D
+1 yılBen de bakirim.. Ben de çok merak ediyorum. Ama güvenilir birini bulmak zor. Bunun sapığı var tacizcisi var ifşacısı var tehditcisi var.. Ne bileyim tanımak lazım. Adın ne
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılsaplantılı bir oral hastası olarak bayılırım ben.. gün boyu sıkılmam asla.. zevkli keyifli ve eğlencelidir kesinlikle.. düşündüğün gibi ilişkilerim olu açıkcası.. yakınsak eğer...
00 Yorumla
+1 yılOral seks, bazı insanlara penetrasyondan daha fazla haz verir, doğru şekilde yapıldığında hem kadınlar hem erkekler için muhteşem bir haz kaynağıdır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuradan ayarlamak üzere o oku fırlatmış oldun bile, yakında hedefi vurur 😂 özlemini çektiğin, merak ettiğin şeyi iliklerine kadar yaşarsın. Şimdiden iyi eğlenceler diliyorum 👋👏😋🤩
20 Yorumla
+1 yılgüvenilir biri olmadan zor. bunun karakterli olanını bulacaksın herkesle yatmamış olan hastalık kapmamış olanını bulacaksın. zor bir durum yani.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel bir his parnerin iki parmağıyla vajinayı aralıyor. Sonrasi devamlı dil darbesi keyifli oluyor. En çok sevdiğim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılOral o sundan bile midem bulanıyor 🤢🤢iğrenç bir şey
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hissedilen tat ve sıcaklık çok etkileyici.
Kadının o anki hareket ve mimikleri süper.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalatmak en üst zirve kendinden geçersin ben yapmam ama bana yapılınca zirveye çıkarım
42 Yorumla- +1 yıl
Bencilll:)
Cevap sahibi+1 yılİşine bak
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBelli bir süre konuşarak güven duyabilirsin sonrasında yaşarsın istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılburdan biriyle konuş gerçekten güvenirsen yap , ya da reel arkadaşlarından güven diğin biri olursa yap , eğer kararlıysan ben talibim bende yapmadım hiç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılBakımlı ve temiz bir vajinayı yalarken partnerimin nefesindeki zeckten kaynaklanan ritim bozukluğu ve titremesi beni çıldırtıyor.
00 Yorumla Bunu biriyle sevgili olup yapabilirsin. Güven konusunu onu tanıdıkça aşarsın.
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki kadar zevkli öyle düşün 😊
140 Yorumla
+1 yılDikkat edilmesi lazım başına büyük işler açabilir. Önüne gelene güvenme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bekarete dokunmadan bu şekilde oralla sevişmeyi seksten daha çok seviyorum. kendimi feda ederim. bu arzuyu sana doya doya yaşatabilirim
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılve hatta bunun için maddi destekte sağlarım. hem zevk hem para
Soran+1 yılNerede yaşıyorsun
Cevap sahibi+1 yılbursa İzmir'e gelebilirim sorun olmaz
Soran+1 yılAramızda çok yaş farkı var maalesef
Cevap sahibi+1 yılbak bu daha güzel. ergen olan içine girmek ister. rakamlara takılma. hem olgun erkek bu konuda seni daha mutlu eder
+1 yılYaladigim zamsn tekrar ve tekrar isteyecrksin bebegim
00 Yorumlabirazdan BRAZZERS studyosunda terli terli cikip uzman gorunumlu arkadaslar kosup cevaplayacaklar bu soruyu, rahat ol... tabi ki de super his...
00 YorumlaYalarken inlemesini duymak ve kasılmalarını hissetmek güzel duygu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçıkçası evdeki yalamadığı ve yalatmadığı için, içine girmeden sadece yaşamak ve yalatmaya talibim
04 Yorumla
Soran+1 yılOhaa ya biz yaşamak için can atıyoruz karın gerçekten bunu yapmıyor mu
Cevap sahibi+1 yılYapmıyor. Ben de can atıyorum. Elinin altında olması ama yapmaması daha da zor. İnan
Soran+1 yılSenin yalamana da mı izin vermiyor
Cevap sahibi+1 yılVermiyor. Bi kere denetti. Deli oldu. Ama arkası gelmedi. Hiç anlamıyorum. Vajinasından mı utanıyor. Kaç defa çok sevdiğimi de söyledim ya
Gizli Üye ben yaladım çok hoş tadı var hijyen onemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalamak da güzel yalatmak da. Ben ikisine de bayılırım
81 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. tâbi bunun için ajanslar var. gidip başvuru yapıyorsun, katalog seçimi filan. model gelip yalıyor yalatıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok güzel bişey ikiside kesinlikle tavsiye ederim düzgün biri bulmalısın
00 Yorumlaben yalamayı çok seviyorum :P burdan bi kaç kişi için başka ile gittim sadece ön sevişme ve yalamak için, ıslandıkca emip kadını boşaltmak güzel oluyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHarika bir his. Güvenilir birini arıyorsan doğru yerdesin 👍
00 Yorumla
+1 yılEşsiz bir his. Hem yalamayı hem de yalatmayi seven biri olarak söylüyorum bunu
00 Yorumla
+1 yılGuvenilir biri bulmak mesele zaten ama olursa da emin ol cok fena zevk alirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeksin en güzel aşaması bence
230 YorumlaSanki bal yalıyormuş gibi oluyorsun ama temizlik şart
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Oral olmazsa olmazim... Bir başlangıç ama uzun süreli dayanabilen gerekiyor...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılşimdi güvenilir bir çok talip çıkar seç beğen al :)
00 Yorumla Saatlerce yalanır ama ağız felç geçirir.. Vajinan tahriş olur yalatamazsın, en fazla 1 saat dayanabilirsin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılyalamakta yalatmakta muthıs bısey ama bunu herkesle yapamassın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin dil temaslarıyla istediğin kadar boşatırım bekaret bozulmadan çek oral yaptım bende izmirdeyim konuşalım istersen güven konusuna gelince şartları sen belirle tüm şartlar kabulümdür.
00 Yorumla
+1 yılCok ucuk guzell bi zevk bence sadece yaliyarak yalatarak durabilceginizi sanmiyorum
00 Yorumla
+1 yılVajinayı vakumlamak içinde dilimi gezdirmek fena olmazdı
00 Yorumla
+1 yılOral seks güzeldir seksten önce şahveti yükseltir ama ben a m yalamam s ikimi yalatıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşamadan bilemezsin ama gerçek yalatmak istiyorsan bn bul
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhıc sevgılın oldumu? ve cıkolata ıle dondurma yerken kı haz gıbı desem ne dersın? :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBende yalamak istiyorum, gizlilik ve guven içerisinde yalamak isterim bende
00 Yorumla
+1 yılGuzel bir his denemelisin derim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılGel yakinsan bana eğlenebiliriz bekliyorum
00 Yorumla Ben de yalamak istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi şehirdesin ki İstanbul da isen muhabbet edelim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılGüvenle yalarım seni. Çok güzel his
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet ben varım canım
120 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel bir şey yalama cok güzel bayan mutlu eder ilişki sart yok bayan yala yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurdan bulabilirsin. Doluşurlar şimdi
1119 Yorumla- +1 yıl
Sen burdanmı buldun🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Gecelerin_yargıcı_34 bulayım seni istersen
- +1 yıl
Her kuşun eti yenmez😉😂
Cevap sahibi+1 yıl@Gecelerin_yargıcı_34 üzdüün
- +1 yıl
üzgünüm prenses hayatın gerçekleri🙂
Cevap sahibi+1 yıl@Gecelerin_yargıcı_34 ben değil de sen çok bulmussun sanki
- +1 yıl
Ben bulmak için uğraşmam genelde beni bulurlar senin gibi
- +1 yıl
Belkide beni bulanlardan beni bilenlerden birisin😃
Cevap sahibi+1 yıl@Gecelerin_yargıcı_34 hiç değilim inan uğraşamam
- +1 yıl
Bencede benle uğraşmak zor için o yüzden en baştan seni üzdüm😉
Cevap sahibi+1 yıl@Gecelerin_yargıcı_34 o kadar emın olma bence
- +1 yıl
Burdan doluşurlar şimdi demiştin bak demekki her erkek okadar kolay değilmiş😀
Cevap sahibi+1 yıl@Gecelerin_yargıcı_34 evet sen yazdın bi tek
- +1 yıl
Sadece soru sormuştum sana, bişey dicem kızmıyosun dimi bana istersen konuşmayı sonlandıralım daha çok üzmek istemem🙂
Cevap sahibi+1 yıl@Gecelerin_yargıcı_34 üzülmem ben merak etme😂
- +1 yıl
Bencede üzülme😃 kimsenin seni üzmesine izin verme
Cevap sahibi+1 yıl@Gecelerin_yargıcı_34 Vermem merak etme
- +1 yıl
İyi bakalım ismini bilmesemde sohbet için teşekkürler
Cevap sahibi+1 yıl@Gecelerin_yargıcı_34 Rica ederim
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Valla bizde arıyoz da bulamadık malesef😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılBuradan bulirsun talibin cok olur
00 Yorumla
+1 yılOlmazsa olmazlardan biri
00 Yorumla
+1 yılerkez güvenilir bea bunu kimse sölemez :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılben bu konuda bir partner arıyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. ben de merak ediyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. Ilişkide olmazsa olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılburadan araıyorsun umarım :)
01 Yorumla- +1 yıl
sen şimdi buraya şu şehirdeyim diye bak nasıl karışıyor buralar gör :)
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zevk alırsın iyi yapan birini bulursan.
00 Yorumla - Devamını Gör (33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler