Yani yenilmek derken sevilmeye başlarken hiç aklınızda olmayan ve önceden konuşulmayan bir sert sekse maruz kalıp buna karşı direnememiş olabilirsiniz veya daha dominant olmayı tercih etmenize rağmen erkeğin gücü karşısında teslim olmak zorunda kalmış olabilirsiniz...
Hiç başınızdan böyle bir şey geçti mi?
Hiç başınızdan böyle bir şey geçti mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Evettt esimle genelde bunu yasiyorum. Bana istedigi herseyi yapabiliyor tabi benim izin verdigim sinirlar dahilinde. Asiri sert davranabiliyor. Saclarimdan cekiyor vucudumu tokatliyor
Direniyor musun peki? Sınırlar genel olarak belli ama yani onun gücünü seninse çaresizliğini hissetmen için son gücünle direnip yenilmek keyifli olabilir
keşkee.. sevgilim hep her şeyi bana bırakıyor sıkıldım bu durumdan. atsın yatağa tutsun kollarımı istediğini yapsın istiyorum ama yapmıyor.
Oha o kadar sert mi seviyosun
Sana diyor ki... şimdi ayak parmak aralarından kulağımın arkasına kadar her noktam yaşayacaksın sonra ben senin icabına bakacağım... sesi yüksek değil ama çok kararlı ve otoriter... sert erkek yani... hemen ayaklarının altına yumulurr musun?
Sana bırakıyorum derken ön sevişmede mi senin daha aktif olmanı istiyor yoksa seks esnasında mi?
emir dinlemek değil, mesela beni yatağa atıp ellerimi tutup ya da ağzımı kapatıp sert bi şekilde istediği pozisyonda yapması olabilir. her şeyi kendisi yapıcak her istediğini
benim aktif olmamı istemiyor aslında her şeyi bana bırakıyor, soğumamdan korktuğunu söyledi o yüzden hiçbi fantezi bi şeyimiz yok dümdüz sevişiyoruz. genelde üstte oluyorum kendim yapıyorum alttayken bile kontrol bende diyebilirim. kontrolü alıp bana iş bırakmasın istiyorum.
Ama bahsettiğim emri verdi diyelim... biraz sert bir tonda... adam tüm vücudunun yalanmasını emretti... sonrasında da xanına okuyacak
Emri yerine getirir misin?
her şeye açığım aslında sevgilim ne isterse yaparım. farklılık cinsellikte önemli her şeyi denemek istiyorum
Adam bunu 1 fantezi yani geçici olarak görmüyor... diyor ki ön sevişmede emirlerini yerine getirip hizmet wdeceksin, ben de sonrasında sert seksle seni zevkten inletirim pestilini çıkarırım... adamın seksten anladığı bu... kabul eder misin?
benim fantezim olmadığı için sürekli istemezdim. ama arada bi yaparım sorun yok
Diyelim erkeğin maço... ama sen bunu dikkate almadın eşitlikçi bir erkekle berabermişsin gibi davrandın bir konuda... o da ön sevişme sonrası sekse geçmeden önce seni dizine yatırdı ve o sert laplaklardan 10 tane sağ 10 tane sol ğopona vurdu... sonra da hadi bakalım dersini aldıysan doğal bakalım seni becereyim dedi... herif tam kıvamında seni uçuracak ama 2 Popon yanıyor... seks mıdundan çıkar mısın?
evet tecavüz fantezisiydi
Gerçekten direndin mi peki
evet direndim
Bir iddia var mıydı kurtulsan bir ödülün olacak miydi?
Bağlayarak mı yoksa doğrudan misyoner pozisyonundan klasik bacaklarının arasından girdi mi?
Profil resmi senin mi?
evet tecavüz fantezisiydi
Anlatır mısınız?
Nasıl oldu? Herkesten canla başla direndiniz mi yoksa bu olsun diye hemen teslim mi oldunuz?
Yaşadım şaplaklı falan hem de ahahhaha
Direndin de sonuçsuz mu kaldı?
Çok da direnmedim ama öyle bişey düşünmemiştim hiç
yani onun gücünü seninse çaresizliğini hissetmen için son gücünle direnip yenilmek keyifli olabilir
Ya öyle direnme falan olmadı da popoma şaplak atıldığını hayal etmemiştim
Ya sen ne yaşadın?
Şaplak yedin mi yemedin mi?
Yedim işte diyorum ya. Aşırı sertti
" popoma şaplak atıldığını hayal etmemiştim" desin ya
Etmemiştim ama yaşadım işte. Bi etmiyoken yaşadım ve şaşırdım yani
Dut napıyosun dedin mi?
Ne
Diyelim erkeğin maço... ama sen bunu dikkate almadın eşitlikçi bir erkekle berabermişsin gibi davrandın bir konuda... o da ön sevişme sonrası sekse geçmeden önce seni dizine yatırdı ve o sert laplaklardan 10 tane sağ 10 tane sol ğopona vurdu... sonra da hadi bakalım dersini aldıysan doğal bakalım seni becereyim dedi... herif tam kıvamında seni uçuracak ama 2 Polonya yanıyor... seks mıdundan çıkar mısın?
Dur napıyprsun dedin mi diye soracaktım ama dur yerine dut yazmışım
Hayır demedim işte gir hadi dedim
Diyelim erkeğin maço... ama sen bunu dikkate almadın eşitlikçi bir erkekle berabermişsin gibi davrandın bir konuda... o da ön sevişme sonrası sekse geçmeden önce seni dizine yatırdı ve o sert laplaklardan 10 tane sağ 10 tane sol ğopona vurdu... sonra da hadi bakalım dersini aldıysan doğal bakalım seni becereyim dedi... herif tam kıvamında seni uçuracak ama 2 Polonya yanıyor... seks mıdundan çıkar mısın
Evli olmadigim icin bende yasamadim
Ohoooo kimse evli değil ama maşallah
O onlarinn gunahiii😂
Sen galiba yasamissinn
böyle bişi yaşamadım
Çok ilginç