Anal dar diye vajina sulu diye tercih ediliyor diye duydum sulu olunca ne artısı oluyor detaylı söyleyecek biri var mı hangisi neden daha iyi? p*rno gördüğüm kadarıyla anal ve vajinal çok rahat alıyorlar genişlemiş oluyor ama türk videolardada durum aynı çok rahat gidip geliyor ben yaparken önden bile zorlanıyorum direk kayıp girmiyor arkayı saymıyorum bile neden böyle?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBunun sebebi daha cinselliği tam olarak keşfetmemen ve gerçekten işinde iyi olan sana cinselliğin her anında zevk verecek partnerle karşılaşmaman, bigün işinde iyi olan biriyle karşılaştığında ve seksin girip çıkmaktan ibaret olmadığını öğrendiğinde emin ol vajinan daha sulu olacak ve daha rahat ilişkiye giriceksin, anal olayı farklı anal tamamen partnerinin yeteneğine kalmış iyi partner acının yanında zevk, kötü partner sadece acı verir o videoda gördüğün herşeyi sana uyguladığı zaman ve cinsel doyuma ulaştığın zaman daha iyi anlıcaksın, anlatarak öğrenilmez bazı şeyler yaşayarak keşfedeceksin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Vajinismus olabilir. Kadın yeterince uyarilmadiysa tam ıslaklık sağlanmaz bunun için tahrik edici on sevisme gereklidir. Analda ise durum farklıdır anüsün etrafını saran kılcal damarlar bir sefer catladiginda bir daha eski halini almaz acı ile karışık zevk almanızı sağlayan neden odur.
00 Yorumla
+1 yılGerçekte öyle olmaz zaten. Videolar adı üstünde video yani birer film olduğu için efekt ya da o şekilde oynamalar çok fazla. Zaten kayganlaştırıcı ve güzel bir ön sevişme hazırlık olmadan arkadan rahat alman mümkün değil. Önde de iyi bir hazırlık ve istekli olursan daha kolay olur
02 Yorumla
Soran+1 yılTürk videolrda öyle
- +1 yıl
Çok fazla şeyi var ya onun, ayrıntısı. Oynama yapıyorlar öncesinde bir sürü şeyler hepsi öyle olmaz, olmuyor yani
Vajinanın sulanması için kadının ön sevişme ile hazırlanması ya da kadının ekstra istekli olması lazım. Aksi halde birleşme kadına acı yaşatır. Anal çok başka olay zaten.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
35Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşkım şöyle vajina ıslak ama sulanması gerek onun o özelliği var anal ise önce kasları alıştırmalısın ve temizlik şart zaten o kaslar anında kendisini salıyor yeter ki kendini sıkma kayganlaştırıcılar var gayet iş görüyor ama erkeğin o bölgeyi de yalayarak parmakla alıştırması ayrı bir zevk 😌
96 Yorumla- +1 yıl
Aynen yaa super yorumm
Soran+1 yılVajina kendiliğinden ıslak zaten ama videolardaki gibi rahat girmiyor zorluyor her zaman
Cevap sahibi+1 yılDedim Ya ıslanmalı yani uzun ön sevişme ve oral kadına şart 💁♂️
Cevap sahibi+1 yılBu arada videolarla kendini kıyaslama onlarda çok fazla hile var yani ne görmeni istiyorlarsa onu görüyorsun.
Soran+1 yılYaşla alakası olamaz dimi
Cevap sahibi+1 yılPek zannetmiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kadın anal'dan zevk almaz
Erkek alır çünkü dar ve sıkıdır
Girer girmez erkeği boşaltır
Erkek öküz ise acı çeker Kadın
Deliğin alıstirilmasi lazım
İşçilik özen ister Kadın alışana kadar
Temizlik ister
Vajina göğüsler uyarilirsa zevk anında girilirse acı hafifler
Ve tabi dini boyutu unutmak gerekir yaparken aşamasında00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini kasıyorsundur, kasmamak gerek. Çişini yaparken nasıl sıkmadan biraz iter gibi yapıyorsun o şekilde yaparsan sorun olmaz. Yeterince ıslaklık da lazım, onu da halletmeniz gerek.
82 Yorumla- +1 yıl
İterken salmayasın🥺
Cinsellik yaşadığın seni tam hazırlayamıyordur veya çok fazla seks yapmadığın için vajinan dardır. p*rno yıldızları çok profesyonel olduğu için rahatlıkla yapabiliyorlar. Anal yaparlarken kadının deliğine yumruk bile giriyor artık o kadar alışmışlar..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılöncelik olarak kayganlaştırıcı kullanılıyor ama aalıştıkça rahatlıyor delikler vajinanın sulu olması lazım eğer gereğinden fazla kuru ise bu snn yeterince tahrik olmadığını gösteriyor öyle mi
00 Yorumla Her zaman ön sevişmeyi uzun tutmak lazım karşındaki insan seni sevişirken çıldırtsin bak bida acı duyuyor musun?
00 YorumlaOnlar çok profesyonel kişiler
Sekste, hardcore da profesyoneller.
Sen ise amatör
Pek bilmiyorum00 Yorumla
+1 yılanüs ve bağırsak cinsel organ değildir. dünyanın en pis atığının çıktığı yerdir. kendimi neden öyle pis yere layık göreyim ki.
00 Yorumla
+1 yılProfesyonel kayakçılar her şartta kayabilir, amatörler deliği bile şaşırabilirler...
10 Yorumla
+1 yılsulu olunca daha kaygan oluyor onun icin önce sevismekngerek zevk akinca girilmeli kiz ozaman zevk alarak bosalir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıliyi de oradakilerin adı üstünde film :)
yani çoğu rol yapıyor falan gerçek hayatta ona yakınını yaşarsın belki.02 Yorumla
Soran+1 yılTürklerdede böyle ama
- +1 yıl
haklılık payın olabilir tabi ki.
herkes aynı değil.
- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılFetiş ve fantezilere hitap ederek ön sevişme şart! Belirli bir kıvama gelmeden doğrudan seks çok yanlış.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılO görüntüler abartılı zaten hanımefendi inanmayın gerçeği yansıtmıyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnal erkek için çok zevkli kadın içinse bazen acı veriyor ama zevkle karışık vajinal seks görüntü koku tat olarak cezbedici kadının görünüşü ve zevk alma reflekside mühim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsulu olması kayganlığı arttırır. tahrişi azaltır. o filmlerde çok fazla kayganlaştırıcı kullanıyorlar.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılp*rno fazla takılma bırazda partnerle alakalı bır durum on sevısmede yeterınce ıslanmanı saglamıyor demek kı ayrıca analda da alıstırması lazım ve senın kasılmaman lazım
00 Yorumla Bunu düzgün bir dilde anlatmak çok kolay değil fakat bir sürü sebep var.
Filmlere bakma onlarda aşırı genişlemişler artık00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılön sewvisme olursa dert etme seninde icine kayar gider ama ıslanman lazım yeterince
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfena ya o videolar bende sert yapmayi severimmm 🙂ama vajina yalamayi daha cok seviyorum 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal istemem vajinal isterim ama yetmediği yerde analda olabilir karşı taraf isterse.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. p*rno yapan kadınların mesleği o ve devamlı yapıyolar aynı zamanda her türlü malzeme ellerinde var.
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. güzelce ıslanırsan ve alışırsan önden seninde kayar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Islak olması demek kaygan olması demek lap diye içine girmesi demek... Sertlik tadında güzeldir
00 Yorumla
+1 yılSen yapan partner bilmiyor can yakmadan direk oluyor video gibş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKaç yaşında cinsel ilişkiye girdin sen öyle?
02 Yorumla
Soran+1 yıl18
- +1 yıl
Şu an kaç yaşındasınız?
Onlar Gerçekler öyle yapmıyor işte sadece elim o
00 YorumlaDetaylar burada yazılmaz ki
01 YorumlaAnal bir fantezidir, vajinal ise zarurî
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVideolar abartılı kız ne bakıyosun onlara
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkayganlaştırıcı kullanıyorlar o videolarda :)
00 Yorumla
+1 yılKıvama gelmedigin için ufaklık
00 Yorumla
+1 yılYaptığın tecrübesiz demek ki sevgili misinhz
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğiliz
- +1 yıl
Kuru musun girerken ya da girus açısı pense uyumlu mu
- +1 yıl
Sevgilin değil kim bu öküz... bulmuş tazecik kızı sevmeyi bilmiyor
+1 yılKayganlastirici
11 Yorumla- +1 yıl
Bise dahha vrda burada diyemiyorum
+1 yılVajinanı vakumlayacak birisini bulman yeterli
00 Yorumla
+1 yılHer şey tecrübeli partnerle iyi olur
00 YorumlaAnlatırım gel
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlat
Gizli Üye(30-35)+1 yılYas boy ve kg kac
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılonlar film zaten
00 Yorumla
+1 yılAnlatayımm
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlat
- +1 yıl
Burdan olmaz ve de gizlisin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Videolarda görüyorum çok sert yapıyorlar ve hızlılar bende böyle değil, sizde nasıl?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat