Ben cevabımı arabadan yana kullanıyorım ya siz?
Otel
Evin yatak odası
Araba
Banyo
Diğer (yoruma)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba,
bana kalırsa cinsel ilişkinin zevki en çok kendimi rahat hissettiğim her hangi bir yerde çıkar. Galiba çoğu kişi çok da rahat olmayan adrenalinin arttığı yerlerde cinsel ilişkinin zevki çıkacağını düşünüyor ama bu benim için tam tersi. Adrenalin benim cinsel ilişki performansımı olumsuz yönde etkileyebilir ve zaten alacağım zevki azaltır ya da cinsel ilişkiden hiç zevk almayabilirim. Galiba ev en rahatı.
Arabaymış, küvetmiş, sinemaymış geçelim bunları.
Gerçek hayatta hiç yüzyüze görmediğin, sesini duymadığın biriyle zifiri karanlık bir ev/otelde buluşup, ışıkları hiç açmadan, yani karşındaki kişiyi hiç görmeden sevişmek gerçekten ilginç bi deneyim olabilirdi. Mesela instagram'dan filan konuşup anlaşıcaksın :) tabii bayağı bir güven ortamı olması lazım.
Bir de... çok kalabalık bir barda, uygun kıyafetlerle (uzun bol siyah bir etek herşeyi saklayabilir) duvara yaslanmış dans eder gibi yaparak (erkek duvara yaslanmış, kadın da kalçasını ona dayamış gibi gibi) herkesin içinde sevişmek çok heyecanlı olur kesinlikle. Taksim Dorock'ta bunu yapmak lazım :))
Cevap
31Cevap
Kimsenin olmadığı Dağ evinde yaşanır :) bol bol yemek deposu ile :D
Akrebe yakışır cvp, :)
Teşekkürler 😎
araba da neywış oyle konforsuz ve rahatsız edici gidip gelemiycen elın ayağın g. başın bı yerlere değecek sonra enfeksiyon mıkrop dolu bı yer duşta yok senın fantezıne zevkıne ... otel olabılır ytak odası olabılır duş olsunda önemlı olan o konforda tercıhımdır
ben titiz olduğum için temizlik ortamı olan yerleri tercih ederim. arabada ormanda falan yapamam
açıkçası her yerde ama kendi fantezimi söyliyim bir giyim mağazasının soyunma kabininde daha güzel oluyorr :)))
27 yaşındaki abim yaşımdaki biri bana 18 yaşındasın sen tam benliksin çıtırsın dediğinden sonra cinselikten soğudum tiksindim artık nerede çok zevk verir bilmiyorum
Haykırdım ve küçük kadın isteyen erkek benden uzak olsun korkuyorum onlardan
Kendisi böyle avutun Zeki eğitimli bir kadın o kadar yaşça büyük biriyle olmaz. Genç erkek varken dayım abim babam yaşındakileri ne yapayayım yanıma yakışmazlar. Olgun olmaz hepsi 20 yaşında onlardan daha olgun erkek var ve 20 yaşındaki kadın ile 30 yaşındaki bir erkek aynı olgunlukta olmaz çok yaş farkı var normal değil
En guzel kışın yazlıkta bağırta bağırta kimsede duymuyor 😜
Araba da yakalanma riski olduğu için adrenalin.. ama küvette de güzel oluyor :)
bence de kesinlikle araba ;)
Yatak odasını hiçbir şeye değişmem rahatıma düşkünüm
Kesinlikle birlikte alınan dusla banyoda sevişmek vazgeçilmez bir zevktir. Temiz yıkanmış her yer oralla tadından yenmez ;) ama ben yerim o tatlı yerleri :))))
Hiç sevişmeyen ben sjsjs
Hayal de mi kurmuyorsun
Asiri fazla kuruyorum
Tamam işte ona göre cevapla
İki taraf ta rahatsa yer farketmiyor🙈
Otel araba deniz açıklarda özellikle
Sevdiğini aldattığın zaman?
Karanlıkta Açık alanda.
Doğada, doğayla başbaşa
Ormanda, ofiste, restoran wcsinde…
Yakalanma korkusu olan yerler
banyoda seks >>>>>>>>