Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen de aşırı ıslanıyorum ve bundan utanmıyorum. Nedense sevgilim bu ıslaklığı görünce iyice kuduruyor emmek içmek istiyor. Çok ıslandığımda daha çok seviyo sanki. Bence çok ıslanan kadınları daha çok istiyorlar erkekler.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen yani
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü bu güzel bir şey değil rahatsız ediyor insanı ister istemez hoş bir şey değil mesela ben de normalde çok olan bir şey değildi ama son neredeyse bir yıl gibi bir süredir ben baya zorluk çekiyorum dışarı çıkamıyorum mesela dışarı çıktığım zaman yanıma günlük ped almadan çıkamıyorum bazen takıyorum yani ilginç bir şey ama belli bir yerden sonra o islaklık rahatsız ediyor.
31 Yorumla
Soran+1 yılkastım günlük zaman değilde sevişme anındaki ıslaklıktı bu rahatsız edici ya da utanma sebebi olur mu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen utanmam aksine erkek bunu hissetsin daha da yakın oluyorlar
31 Yorumla
Soran+1 yılevet ve bir çok şeyde ne kadar ıslak o kadar artılar taşıyan bişi bu değil mi birde dizlerden akacak kadar olsa
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadınım ve utanmıyorum. Islanmazsam canım yanar. Bu gerekli bir şey
11 Yorumla
Soran+1 yılIslanınca bazı şeyler de şahane
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılçok olağan bir durum halbuki...
21 Yorumla
Soran+1 yılolması gereken bu
Gizli Üye(18-24)+1 yılutanmıyoruz yalan soyleme
213 Yorumla
Soran+1 yılkız arkadaşım çok ıslak olunca dokunmama izin vermezdi sebebinide çok ıslak olduğu için utanma demişti
Cevap sahibi+1 yılsapık niye kızın oradını burasını ellemeye kalkıyorsun hazır değil demek ki irz düsmanı
Soran+1 yılsapık mıı çok mutlu ama
Soran+1 yılkız dediğimle düzenli ilişkimiz vardı
Cevap sahibi+1 yılmutluysa elletirdi
Soran+1 yılaşırı ıslanınca utanıyordu ama o öyle tatlı lezzetli utanma dediğimde rahatlıyor izin veriyordu ve çook ıslandığı bazı zamanla oluyordu gerçektende bazı şeylerde çok eşsiz zevk veriyor ıslak oluşu ayrıldık gerçi ama
Cevap sahibi+1 yılmiye ayrıldınız
Soran+1 yıluzun mesele ayrıca konumuzla alakası yok
Cevap sahibi+1 yılallahını
Soran+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılsenden zevk almamıs
Soran+1 yılsana neleri nasıl yaptığımızı anlatsam okurken bile zevk alırdın
Cevap sahibi+1 yıllezim zebk almıyom siz heterolarım sevismesi ve sikismesinden
Niye utansınlar belli olmuyor ki
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026