İkı karşı cins kardeş (abla/erkek kardeş- abi/kız kardeş) birbiriyle cinsellik hakkinda konuşabilirmi?
Konuşur-konuşuyoruz
Konuşulmaz-konuşmuyoruz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Elbette konuşulabilir. Tabi belirli bir çizgi de belirli bir ölçüde konuşulması gerekir. Konu içeriği ne olursa olsun hem soran kişiyi hem de cevaplayan kişiyi utandırmamalı. Onun için ölçü çok önemlidir. Ayrıca bu gibi özel konuların elbette ki yeri ve zamanı olmalıdır. Aslında her konunun bir adresi vardır. Dışarıda veya otobüste yani halk arasında bu gibi özel konular konuşulmamalıdır.
Hayır. Cinsellik öğrenilmesi zor şey değil. Herkes yaşamış bir büyüğünden ya da evliden öğrenebilir.
Bir cins bir cinsiyete cinsel konu açıyorsa yokluyordur.
Cevap
32Cevap
Hayır. Özel hayatların konuşulmasını doğru bulmuyorum.
Ozel olan bi seyi sadece ozel olan kisiyle konusurum
Neden konuşmayalım ki. O benim ablam derdi sıkıntımı coşkumu mutluluğumu soyleyemeyeceksem neden benim ablam ya da kardeşim
Üslüb ve ahlaki değerler çercevesinde konuşulabilir belli ama çok deyinilmesi doğru değil
Durduk yere keyfi konuşulmaz ama merak ettiğin bi şeyi makul ölçüde sorabilirsin
hayır kesınlıkle konuşawazlar şahsen ben dıyoruw kı konuşanlar kesınlıkle sapıktır reswen sapıklıktır.
Konuşulur, neden konuşulmasın ki? Bunlar gayet normal konular, insan en yakınındakiyle en güvendiği ile konuşmalı böyle konuları zaten.
Böyle bir soru nasıl aklına geldi Bizim Aile yapımızda hiç bir kardeş cinsellik konusunu ablasına ya da abisine açtığı anda Tokat ı yer tepki alır!!!
Konusmali,
konusabilir de...
sakatlik olmaz yani...
google denen bişi var.
bilginın kaynagına ulasılıyor.
Elbette kouşur ancak argo olarak değil nezaket içinde bilimsel olarak elleriden geldikçe..
Kuzenlerle konusmustum hatta onlardan bana kiz ayarlamasinda yardimci olmalarini bile istedim
Konuşmam, sonuçta yaptığım şeyler onu ilgilendirmez
Konuşulabilir bu gayet normal bir şey hemde küçük kardeşin cinsel bilgisi daha sağlıklı olur.
Aradaki yaş farkı 1-2-3-4 ise sorun olmaz. hani böyle abi kardeş kanka gibi oluyor ya ondan sorun olmaz. Ama abla ile konuşulmaz
Annemle konuşabiliyorum nadir mizahımsı şekilde sadece abimle asla konuşamam
Biz konuşuyoruz kardeşimle
Mahremiyet ölçüsünde bilgi amaçlı konusulabilir
Kucuk kız kardesim ergenlige girdiginde bazi konular hakkinda bilgilendirdim
O kadar da geniş değil ailemiz 😅
Konuşulur bence. Benim ablam olmadığı için böyle bir fırsatım yok ama bence normal yani
Konuşamaz herkes haddini bilmesi lazım
Urfa da ağa torunları iseler hayır.
Bi rahatlık öz güven var ise konuşulur
Ne konuşacaklar mesela?
Ben şahsen doğru bulmuyorum.
Konuşur fikir alışverişi de yaparlar
Gerçekten yakınlarsa konuşurlar
arada bir konuşuyoruz
4 tane ablam var hiç konuşmadık
Konuşulmaz erkek erkeğe kız kıza sorabilir
evet konuşabilr
Konuşullabillir normall şey