Cinsel Yaşam Eşimle telefonda nasıl seksi konuşabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Konuşursak cinsel ilişki için eve gel diyorum bazen ama onu nasıl a*dira bilirim ki koşa koşa gelsin fikir verin. Eşimle telefonda nasıl seksi konuşabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Wycombe Takip Et FenomenGuru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Eve tesisatçı geldi adam taş gibi de koşa koşa gelir :)) 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Öyle sulandım ki dayanamıyorum parmaklıyorum ama yetmiyor diye yaz parmakların içinde foto ile birlikte at mesajı... 0 0 Yorumla
Y_U_S_U_F Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 86% +1 yıl Vajinanı okşayıp ohh çekerken minik kısa video çekip yolla 😃 devamı evde yaz 😃 azdır koşa koşa gelsin 😃😃😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kaç senelik evlisin neden peki böyle şeylere ihtiyaç duyuyorsun onları konuşup ne yapmak gerekir anlamak konuşmak gerekir 3 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Uzaktaysan komşudan rica, edicem de, koşacaktır😄😄😄 0 0 Yorumla
BeOriginal Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Eşinse pek heyecanlanmaz ki, jartiyerle kandır onu. :P 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Wp den sesli mesaj at aşkım yanıyorum söndür beni çok sulandım de ama azdırıcı bi tonla söyle ayrıca sesi sessiz bir yerde dinlesin 0 0 Yorumla
ask_adami30 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı. onun gittigi baskasi vardir 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Çıplak foto at 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Resim gönder 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Eve tesisatçı geldi adam taş gibi de koşa koşa gelir :))
Öyle sulandım ki dayanamıyorum parmaklıyorum ama yetmiyor diye yaz parmakların içinde foto ile birlikte at mesajı...
Vajinanı okşayıp ohh çekerken minik kısa video çekip yolla 😃 devamı evde yaz 😃 azdır koşa koşa gelsin 😃😃😃
Kaç senelik evlisin neden peki böyle şeylere ihtiyaç duyuyorsun onları konuşup ne yapmak gerekir anlamak konuşmak gerekir
Uzaktaysan komşudan rica, edicem de, koşacaktır😄😄😄
Eşinse pek heyecanlanmaz ki, jartiyerle kandır onu. :P
Wp den sesli mesaj at aşkım yanıyorum söndür beni çok sulandım de ama azdırıcı bi tonla söyle ayrıca sesi sessiz bir yerde dinlesin
onun gittigi baskasi vardir
Çıplak foto at
bel alti şakalar yaparak resim atarak
Resim gönder
fanteziler konuş onunla mesela
Okşarken video at :P
kaç yıllık evlisin