Sevgilimle üniversitede sevgili olduk. Onun evinde takılıyoruz. Geçen gün n da ilişkiye girdigimiz sırada telefon yanimdaydi babam aradı ben açmadım sevgilim bir anda aciverdi ve ben bi an konuşmak durumunda kaldım babamla okkalı bir şaplak atarak sevgilim geldi. Ben tabi kötü oldum telefonu kaapttigimda neden böyle bir şey yaptı gibi sordum ve daha çok haz alıyorum senin altında olman ve ailenden biriyle görüşürken yapmak çok zevkli tahrik edici dedi. Bir daha olmuycak dedim tamam dedi ama bu davranışı yapmasında tuhaflık var demi ben mi kuruntu yapıyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
maalesef bu tarz düşünceler p*rno izlemekten kaynaklı uyarıcı etken olarak yerleşiyor sanırım erkeklerin kafasına. Benim nişanlımdada vardı böyle şeyler. izlediği filmlerden bazı şeyleri uygulamaya çalışıyordu. Değişik şeyler duygusal olarak onu çok uyarıyordu ama sapkınlık tabi ki hepsi bir açıdan bakıldığında.
44 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir sapkınlık ayrıldınız mi
Soran+1 yılYaptı mı ilişki konuşurken
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten ayıp etmiş yani neyine güveniyor ki bu kadar çok saçma bir davranış abartı bir davranış kesinlikle yani normal insanların ilişki sırasında yapacağı Bir davranış şekli değil gerçekten ilginç aslında saçım olan nokta şu ilişkiye girmeden önce neden telefonları kapatmıyorsunuz ki telefon açıkken ilişkiye girilir mi mutlaka çalacak mesaj gelecek hdjdjjd
51 Yorumla
Soran+1 yılSen kapatıyor musun
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin çok p*rno izlemiş bunlara özenmiş. Bi sefer de benim başıma geldi ama kız arkadaşım kendi açtı isteyerek baktım telefonda konuşurken daha zevkli oluyor. Ama ben hiç bir zaman cinsel obje olarak görmedim. Şaplak atması yanlış telefondayken. Ben sesimi bile çıkarmadım ve yavaşladım. Neyse, bir şey diyemem ama seks dışında ilişkiniz nasıl?
12 Yorumla
Soran+1 yılNormalde iyi beni yaparken değişiyor sert oluyor
- +1 yıl
Oradaki amaç o değil ki
Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Böyle bir karaktersiz ile nasıl beraber olursunuz akıl işi değil. Senin kızını nasıl altımda ×ikiyirom inletiyirum diye kendi egosunu tatmin etmek istemiş. Bekaretini de buna verdin belliki. Sana bundan zarar gelir. Ayrıl biran önce. Baban bu durumu duysa ( bir dahaki sefere duyadabilir). Adamcağız senin yüzünden kalpten gider Allah korusun.
24 Yorumla
Soran+1 yılEvet bekaretimi bu sevgilime verdim. Daha önceki yıllarda ellettirdim ve yiyistim. Babam da tansiyon şeker var ve sınırlı deliye doner erkekle yürüdüğünde bile lisede şımarmamıştı duyar diye korkuyorum
Soran+1 yılEvet yaptim bekaretimi bu sevgilim aldı babam kalpten gider duyarsa beni düzgün zannediyor
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
82Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni sadece obje olarak görüyor bu ortada babanın bunu farkedip zor durumda kalacağını bile düşünmeden bencil davranmış hiç hoş değil
710 Yorumla- +1 yıl
Keske obje olarak gorse babasina senin kizin benim ooooyum oldu diyor yazik hicbir baba bunu hak etmiyor
Soran+1 yıl@Çapkınkurtt beni o şekilde degersizlestirdi mi gerçekten kahrolurum
Cevap sahibi+1 yılAdam senin o an zor durumda kalacağını babanın bunları duymasını falan sktr etmiş aynen öyle bi anlam çıkıyor bu adam yarın sana babanın yanında yapmak istiyorum bile der
- +1 yıl
Babanin. ananin. bacinin veyengenin yaninda yapalim hatta onlarida yapayim der insan yanyana yururken birak kizin babasi tanidigini gorse rahatsiz olur benim yuzumden kizin adi cikacak diye adam telefonun diger ucunda evli degil kizini miken yabaci sesi dinletiyor yazik
Soran+1 yıl@Çapkınkurtt kötü durum evet biliyorum ama seviyorum çocuğu çok
Cevap sahibi+1 yılKınamıyorum ama neden yaparsınız ki bunu bırakın sizi seven adam peşinizde de koşsun sizi kazanmak için o kadar seviyosa nikahınada alsın sonra ne yaparsanız yapın ya neyine güvenip kendinizi ateşe atıp birlikte oluyorsunuz? Aklı başında bi kız bunu yapar mı hiç anlam veremiyorum ben niye yani iki dakikalık zevk için neden saçma sapan insanlarla telafisi olmayan işlere giriyorsunuz erkek yapar bırakmak istediğinde de bırakır gider ama sen kızsın yarın bi gün seni bırakıp gittiğinde pişmanlık duymayacak mısın
- +1 yıl
Her sevgi seks degil cinsellik degildir annenden babandan kendinden cokmu seviyorsun ki onun iki dk zevki icin hetkesi hetseyini onun s. kne kurban ettin seven deger veren bir kizi bozmaz unutma ben 5 yil sevgili bazinda bir kizla konustum kendi istemesine ragmen onu bozmadim ve her defasinda bozmadigim icin tesekkur edip sarilip oper aglardi bozsaydin ben eve gidemezdim diye
Seven sevdigini gerdek gecesinden once yataga atmaz
Cevap sahibi+1 yıl@Çapkınkurtt tek mesele bakirelik mi sence? O bozulmadı ama herşeyi yaşadınız o zaman çok mu namuslu oluyo bu kız sence
- +1 yıl
Hayir oyle degil bakirelik iki damla kan degil
Sevis anal yap oral yap hatta vajinal yap gerdek gecesinden once 3500.00 tl ver yama yaptir kizlik zari gece iki damla kan ohhhh gecmisi tertemiz
Ben Dul kadinla evlenirim evlilik oncesi boyle yasayan kizdansa
Eline el gizune goz dizine diz degmemis olacak kalbi senden once ve senden sonra senden baska herkese kapali olacakki bakire olsun bakir olsun namus ve temizligin cinsiyeti yok
Bakireligin bu durumda soyle dez avantaji var herkese soyler ve isbat eder onla seks yaptigini gibi
Cevap sahibi+1 yıl@Çapkınkurtt öyle anlatınca farklı anlam çıkıyor ben evlenmeden doğru bulmuyorum ne erkek için nede kadın için yok biz bakireliği bozmadan yaptık demek sizi temiz yapmaz hiç sevmiyorum böyle şeyleri saçmalık
+1 yılIyi niyetli babana sen kizini okumaya yolladin ama o altimda xikiyom yxrak yiyiyo heberin olsun demis yazik kimbilir kiminle evlenip namuslu numarasi yapacan
39 Yorumla
Soran+1 yılbu düşünce de mıdır gerçekten düşüncesi bile kötü ama babam duysa kahrolur kalp krizi geçirir gerçekten ama sevgikim sonuçta
Soran+1 yıl@Salih03tr evet ailem öyle zannediyor ama sevgilime verdim herşeyimi aşığım
- +1 yıl
O adam seninle evlenmez evlenmeden bana veren herkese verir veya analdan verip oral yapmistir ailesini anne babasini kandiran beni de kandirir der yani evlilii oncesi birinin altina yatan kiza eglencelik gerdek gecesine kadar elletmeyene evlenmelik diye bakar seni bu halinle baska mal kabul etsede o evlendikten sonrada elinde olan resim ve video ile seni tehdit eder ya kullanir yaparani yer biri oyle yapmisti
Soran+1 yılevlenicez ama zamanı değil şu an merak etme güven bana dedi
- +1 yıl
Insallah evlenir
Kac yil var digune bari hamile kalma
Soran+1 yılKorunuyoruz ikide bir sorma dedi en son bunalıma beni dedi
- +1 yıl
Insallah ben yaniliyorum ama bu adam seni almaz
Sende yasli dul biriyle evlenmek zorunda kalmazsin
Soran+1 yılYaşlı mirik istemem
+1 yılBir dahaki seferde, onun babasını arayıp rolleri degişin.
Haketmiş.56 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Sence babasi unide oglum eve kiz atmis beceriyor diye uzulurmu
Soran+1 yıl@Çapkınkurtt babası gurur duyar
- +1 yıl
Aerefsiz baba gurur duyar azcik serefi olan benim aldigimda kizdi ogluma alacagimda kiz baskasinin altinanyatani almak istermiydimki altima aldigimi baskasina gondereyim diye dusunmeli ama bu dedigim durum tecavuz taczi aldatma ile olanlar icin gecerli boyle kendi rizasi ile gidenlere hersey mustehak sadece anne babasina uzulurum
Soran+1 yıl@Çapkınkurtt babamın yüzüne bakamıyorum zaten arada kötü oluyorum beni iyi zannediyorlar kapalıyım birde kötü bir durum
- +1 yıl
Bencede
+1 yılmal gibi bi fanteziymiş sevgilininkide ama genelde bi sevismeye ya da seks yapmya kalksak kesin annesi babası arardı kız arkadaslarımın nedense sesiziyolarmı nedir
11 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yoo heyecanlı fantazi… ben olurken erekte oldjm. Böyöe videolar var😉😉 hani bu toplu yerlerde seks, yakalanma olasılığı oln yerleede seks gibi…
Bu arada aea çıkarmamayı başardın mı13 Yorumla
Soran+1 yılŞaplak sesini duydu sonra yavaşladı sevgilim ama telefonu kapatınca deliler gibi inletti altında
Soran+1 yılAraba da saksoo yaptim dışarda insanların olduğu yerde
+1 yılböyle hasta ruhlulara s! k! lmeye devam et senin babanı küçük düşürmek için yaptı onu "bak kızın s! k! l! yor ben s! k! yorum" hazzını yaşıyor Eskişehir de mi öğrencisin
110 Yorumla
Soran+1 yılYok artik nasıl bildin?
- +1 yıl
Bi nevi enerji diyelim seni becerirken cowgirl mü yoksa dogy mi pozisyon
Soran+1 yılDoggy yapiyor
- +1 yıl
Ayakta mı yatakta mı
Soran+1 yılIkidside
- +1 yıl
Beyaz tenlisin ve seni yaparken çorapların vardı
Soran+1 yılEvet öyleyim
- +1 yıl
Beni tanıdın mı peki
- +1 yıl
Bu arada kaç kilosun
- +1 yıl
Korunan sendin
+1 yılAdamın tanrik olmak niyeti değil bi nevi babana saygısızlik hani sen kizini okulda san o altimda senin belki inleme sesini veya babanin sesini duyarak becermek istedi bence yol ver gitsin
12 Yorumla
Soran+1 yılböyle düşünmüş mudur gerçekten pis bir şey
- +1 yıl
Yaz anlatiyim. sana
Baban seni telli duvaklı gelin etmek için yetiştirirken elin fırlaması ile sevişmen normal
Ama o pıj kurusunun babanla konusirken seni tokatlamasi garip öylemi?33 Yorumla
Soran+1 yılZaman değişti sevgilim olduğu için ilişki yapıyoruz geri kafalılık gitti
Soran+1 yılBu zaman öyle
Gizli Üye(18-24)+1 yılnerden buluyorsunuz böyle anndavalları? çok arıyor musunuz?
62 Yorumla
Soran+1 yılİlişkide kendini kaybediyor
- +1 yıl
Peki sen sora
+1 yılkendine azıcık saygın varsa bu çocukla devam etmezsin seni cinsel obje olarak görüyor
810 Yorumla
Soran+1 yılÇok zevk aldı o an kapattirmadida
- +1 yıl
Tm da ikiside zevk aliyormus
Ve cocugun parasi varmis bide yakisikliymis
Neden biraksinki - +1 yıl
mantıklı bir insan onun yaptığını yapmaz emin ol seni cinsel obje olarak görüyor ilerde anlarsın demek istediğimi şu an anlamakta güçlük çekiyorsun
- +1 yıl
her şey para mı?
- +1 yıl
Canim kizda farkinda ama hayatindan memun
- +1 yıl
Deyilde kisiler deyisiyor hem para hem yakisiklik hemde zevk 3 buarada yasiyor ve mutlu demeki
Soran+1 yılPara lazım ve yakisiklida sadece babam birisiyle gorusmeme bile musade etmez normalde ama ne kadar olsada ben istedigimi yaparim duyarsa çok kötü olur o ayri
Soran+1 yıl@Cekicicılgın06 babam duymamasi lazım diğerlerinden memnunum
- +1 yıl
Birdahakine annene bacina yengene dinletir
Soran+1 yıl@Çapkınkurtt nasıl bildin anlamadım ama annen duyarsa daha fazla haz alicam aşkım dedi
+1 yılErkeklerde bu ego var. Normsl değil diyemeyiz ama seni dusunmeliydi..
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet annemle konuşurken de ist2di
içine mi boşaldı o sıra? öyle fanteziler olabiliyor ya saçma evet
110 Yorumla
Soran+1 yılEvet bosaldi
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılEvet koruyorum
Soran+1 yıl20 yaşındayım abla ne dışarda görsen beni hasta olursun
Soran+1 yılNo
+1 yılBabanla konuşurken nasıl bir tahtik edici unsur oluşmuş olabilir onu düşünüyorumda, bunu bana yapan partnerlerim oldu sorduğumda görüşmeye devam edip edemiceğimi merak ettiklerini söyleyenler oldu ama aileden biriyle görüştüğümde değil tabi
10 Yorumlasesini dinletmek istemıs yakında izletmek de ister senı
13 Yorumla
Soran+1 yılVideolarım var ama sildim dedi
Soran+1 yıl@Salih03tr yapmaz ya inş birde onu dert edicem şimdi ya
Cinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. Çok haklısın saygisizlik yapmış telefonla konus sonra devam et işine ya da işin bitince ara babanı yaptığı yanlış ya adam anlasaydi durumu ne olacak tı sen haklısın
11 Yorumla
Soran+1 yılHaz aldığı için bilerek yapmış
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılFantezisi var. Bence bunu oral seks yaparken deneyin. Sen telefonda konuşurken o yalasın. İkiniz de zevk alırsınız.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOo bide annenle konuşurken ziksin seni zevkten uçar 😂😂
15 Yorumla
Soran+1 yılÖyle dedi ama kabul etmedim
Cevap sahibi+1 yılNiye be knka güzel olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılSizin evde yapmak ister msiiinn
Soran+1 yılYok o kadar yapamam biri gelir felan
Cevap sahibi+1 yılAma çok seksi olur yaaa bide annenin yatağında falaann
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkide fantezi yapılması güzel ama karşılıklı bilgi dahilinde olur böyle bir durum çok uygun olmamış bence
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerde genetik galiba
75 Yorumla- +1 yıl
O haz farklı ys
- +1 yıl
Sen hala bakire misin İzmir'in çıtıri
- +1 yıl
Seninkidemi oyle yapti
Soran+1 yılSeni de mi sesli de yapti
- +1 yıl
Soran bunun hazzı başka bizde yapıyordum
+1 yılcanım anlayışsız bir öküzle birliktesin ve verdiğin değere bak
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olsa bile çok aşığım ya
+1 yılErkeklerinkimisi gizli saklı iş yaarken senin o an duruşunu izlemek ister
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılZevk verici bir unsur kendini kanıtlamak ya da kadını zor durumda bırakmak açısından.
10 Yorumla Sen hoşlanmıyorsan ki hoşlanmıyorsun soyliceksin yapmicak o kdr bencil olmamalı canımsın düşünemiyor mu o zevk alicam diye karsindaki insani zor durumda bırakıyor malak !
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılBirde kapalıyım demişsin. Baban duyarsa çok kötü olue demişsin. Yazık seni okumaya yollamış. Sen milletin altına giriyorsun. Zaten sen önce kötü ol. Seni objesi yapmış. Ama helal olsun ona. Bir ap**tal bulmuş kendine ne diyeyim
39 Yorumla- +1 yıl
Eline dişi sinek bile değmedi kesin :D
- +1 yıl
Kimin benim mi?
- +1 yıl
Elime senin bac*ın değdi ama elime değil bak başka yerime değdi hadi hadi ordan git şimdi
Soran+1 yılSevgilim sonuçta ve zaman onlara göre farkli
- +1 yıl
Sevgilin diye sana herşeyi yapması mübah mı? Eskişehir'de mi okuyorsun?
Soran+1 yılEvet eskisehir
- +1 yıl
Belli zaten. Sevgilin zengin mi?
Soran+1 yılEvet iyindurumu
- +1 yıl
O zaman sen satiliksin şu an onu anladım
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılOha baban bişey demedi mi sana
26 Yorumla
Soran+1 yılŞaplak sesini duyunca ne oldu dedi de yalan uydurup kafaladim hemen
- +1 yıl
Ucuz yırtmışsin
Soran+1 yılEvet korktum baya panik oldum
- +1 yıl
Baban anlasaydi nolurdu ki?
- +1 yıl
Sevgilin yaptığı cesaret değil canım seni zor duruma düşürmüş?
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Tuhaf bir durum. Sana saygısı yok kesinlikle
22 Yorumla
Soran+1 yılİlişkide böyle yapti
+1 yılFazla p*rno izleme genç kız. Etkiliyor seni senarist olmuşsun.
00 YorumlaBaban bu çocuğu S*ker aha şuraya yazıyorum 😃😃
11 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim güçlü
🤦🏼 adam sadece fantezi seviyor ve yapıyor sapık filan değil rahat ol merak etme ve haklıda gayet heyecan verici oluyor manotonluktan sıkılırsın bak hayatında cok renkli kişilik zevk yasamayı bilen bir sevgilin var sanslısın yani sorun etme
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBunlar hep çok video izlemekten
11 Yorumla
Soran+1 yılIzliyor inkar etmiyor
+1 yılKanıtlamak istiyor kendini demek ki.
11 Yorumla
Soran+1 yılKizin altımda der gibi mi kendisi de kız kardeşinin erkek arkadaşı bile olmasına musade etmiyor deliriyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaban direk anlamıştır durumu ama çocuğun psikolojisi bozuk.
14 Yorumla
Soran+1 yılBabam delirir analsa
Cevap sahibi+1 yılİyide çıkan sesden demi anlamadı baban şap şap diye ses çıkar vurdukça
Soran+1 yıl2 kere çıkartı sonra ses ne deyince sevgilim yavaşladı ses gelmedi telefonu kapatınca cezamı verdi
Cevap sahibi+1 yılValla fantezilerin güzel az daha kendini geliştir 😀
+1 yılBole buna benzer baska tuhafliklari var mi?
12 Yorumla
Soran+1 yılBeni yaparken böyle
- +1 yıl
Sanki baskasini yaparkende duymussun gibi konustun
Anlat bakim neler oluo
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılO baban inlemeni duydumu
12 Yorumla
Soran+1 yılŞaplak sesini duymustur
- +1 yıl
😆😆guldumya
Tamamen kadına göre hareket ederim. Arama sadece yaz derse sadece yazarım. Yazma bile ben müsait olunca yazarım sana derse yazmam. Çünkü kadınlar için gizlilik daha önemli. Zor durumda bırakmamak lazım.
00 YorumlaBence bu fantezi sana ait, anlatmasi bile seni tahrikmi ediyor?
00 YorumlaSeni kullandığını anlaman için daha ne yapması lazim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVerdiği zevk normalden daha fazla. Zevk alıyorsun, inleyemiyorsun ya. Daha çok ateşliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence ayrıl o karaktersiz saygısız elemandan
25 Yorumla
Soran+1 yılParası var ve yakisikli
Cevap sahibi+1 yılSatılık biri olduğunu anladım
Soran+1 yılNe alaka para ve tip lazim
Cevap sahibi+1 yılParası çok olana gitmek kendini satmak olmuyor mu?
Soran+1 yılFakire mi gidelim akıl var mantık var
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnllatyi yine biri hayallerinde yasadiklarini... Ama gerçekler altına kaciirnca ıslandım sanan biri. ..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılgariip
51 Yorumla
Soran+1 yılÇok zevk aldı
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Tuhaflık değil sapkınlık
20 Yorumla
+1 yılİğrenç ve saygısız bir davranış.
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede
+1 yılAslında düşüncesi çekici evet.
10 Yorumla
+1 yılBi dahakine o ailesiyle konuşsun ödeşin ajds
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bunlar hep prno fantezisi
10 Yorumla
+1 yılSeni zorlamak istemiş
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Biraz kuruntu yapıyorsun bence...
10 Yorumla
+1 yılÇok p*rno izlemiş sevgilin. Onlardan etkilenmiş.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. O nası bi fantaziymiş arkadaş 😏🤔
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil düşüncesiz biri
10 Yorumla Seni cinsel obje olarak görüyor bu kadar basit.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Fantezi yapmak istemiş. Heyecanlı olur bence de
10 YorumlaHerkesin farklı cinsel fantezileri olabilir.
10 Yorumla
+1 yılYo stresli bir durumda heyecan oluyor demek ki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçokmu şaplak attı baban ses attimi
58 Yorumla
Soran+1 yılSesi duydu baya bilerek attı sevgilim zaten ama kafaladim bir şekilde
Cevap sahibi+1 yılyaşın kaç
Soran+1 yıl20
Cevap sahibi+1 yılsaplak zevkli mi
Soran+1 yılHem de çok
Cevap sahibi+1 yılkiz o an sokuyo cikartiyo sevgilin ses anlamadımi nefes sesi
Cevap sahibi+1 yılseks zormu ilk yapcam
Gizli Üye(25-29)+1 yılSapık adam huhuuh
59 Yorumla- +1 yıl
😆😆😆
Soran+1 yılÖyle mi dersin
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Ne guzel
Cevap sahibi+1 yıl@Muratogul12 eminsin mi
- +1 yıl
Evet
Cevap sahibi+1 yıl@Muratogul12 sen uzun yaşamazsın knk
- +1 yıl
Nıye
Cevap sahibi+1 yıl@Muratogul12 sağlıklar ruhsal bozukluk yasarlar bu da beyinde birtakım sınır sikismları yapıyor ve aniden ya kendini öldürüyor ya da kalp krizi tarzı şeyler 'le oluyor anı ve genç ölürler
Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. bak s*k*yrum diyor kendince fantezi yapiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle dedi deliler gibi yapri
+1 yılBabana duyurmak istiyor
19 Yorumla- +1 yıl
Baban bir şey anladı mı
Soran+1 yılNe o ses dedi saplağı duyunca da yere bir şey düştü dedim yedi
- +1 yıl
Hakan yavaş ciğerimi çıkaracaksın 🤣
Soran+1 yılÖyle bir şey demedim ama burak yavaşla aşkım nolur diye çığlık attim
- +1 yıl
Dinledi mi bari
Soran+1 yılHayır tabi ki parçaladı
- +1 yıl
Birde ben parcalasam seni
Soran+1 yılSevgilim halkından geliyornzaten
- +1 yıl
Yetmez saba
Gizli Üye(25-29)+1 yılMidemi bulandırıyorsunuz. Umarım ailenin kızlarının nasıl biri olduğunu öğrenir.
13 Yorumla
Soran+1 yılSen niye dert ediyon ki
Cevap sahibi+1 yılAilen adına dert edindim zaten, sana değil. Onlar emek verip okumaya gönderiyor ama evlatlarının yaptığına bak.
Soran+1 yılSeni ilgilendirmez
- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle birlikte olurken babam aradı, erkek arkadaşım benden izinsiz açıp seks yapmaya devam etti. Bu çocuk normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler