Yaklaşık 6 aydır libidom hiç düşmüyor. Hiç cinsel deneyimim yok ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni çok iyi anlıyorum çünkü ben de bakirim ve bu durumlardan geçtim. kendini böyle frenledikçe baskıladıkça daha da çok artarak devam edecek. bazı günleri kendine ayır ve doyasıya özgürce mastürbasyon yap kendi zevklerini temaslarını değiştir. mesela içini açan bir sohbet ortamı oluştur netten bile olsa. kendi zevk dünyanı fantezilerini karşındaki bir erkeğe anlat o da sana bir kadını nasıl arzuladığını fantezilerini anlatsın. içine atma yani paylaş rahat yap ki mastürbasyon ile tam doyuma ulaş. mastürbasyon ile tam doyamadığın için artarak seni her seferinde isteğin masta yönetliyor. farklı mastürbasyon yöntemleri var mesela onu tarif eşliğinde uygula ki heycanla isteğin karışarak boşa ve zamanla mastürbasyon yapma isteğin belli aralıklara olacak şekilde uzasın. şu an desen ki mastürbasyon yapıyor musun aynı sen gibiydim iki ayda belki düşün yani. biraz kendini baskılamak ile alakalı bu yaş kaç burcun nedir?
029 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyon ne ya? Kesmiyor anlamıyor musun. İyi bı sekse ihtiyacım var benim
Cevap sahibi+1 yılseks yapmazsın diye düşünmüştüm. yaş kaç gerçekten ciddi misin seks yaşama konusunda. senin gibi arzulu istekli uyuştuğun güvendiğin biri olsa gizli kalacak şekilde yaşar mısın
Soran+1 yılTabiki de. Ama herkese de güven olmuyor bilirsin
Cevap sahibi+1 yılevet biliyorum ve o güveni zamana yayarak sohbet etsek iki taraf da emin olursa adım atılsa nasıl olur? ama istek olarak da uyumlu olmak önemli karşılıklı nelerden hoşlanıldığı ifade edilse konuşulsa detaylar. bir kereye mahsus mu olur yoksa tekrar yaşanmalı mı düşüncen nedir?
Soran+1 yılBir kerelik olmayacaktır tabiki. O yüzden güven önemli. Değilse gündelik hayatta bı çok insan var zaten cevremde
Cevap sahibi+1 yılçevre tehlikeli ama gizli kalacak gizemli olunacak en güzeli ve işe tutku katan da o değil mi biraz zaten. peki tecrübeli biri mi yoksa senin gibi ilkini yaşayacak biri mi olmalı. gizemli takılmayı seviyorsun anlaşılan casper gibi burcunu dahi söylemedin de :) üni mi okuyorsun
Soran+1 yılYok çalışıyorum okul bitti. Tecrübe fark etmez beni doyursun, istediğim zaman benimle olsun
Cevap sahibi+1 yılhımmm ne işle meşgulsün. seni doyurması için neler barındırmalı neler olmalı peki
Soran+1 yılBı kurumda çalışıyorum. Her şeye açığım. Zevkte sinir gormuyorum
Cevap sahibi+1 yılhımmmm en sevdiklerin neler işte sınır görmemen çok hoş ama seni en çok cezbeden neler?
Cevap sahibi+1 yılgüven oluşması için kafandan ne kadar süre geçmesi gerekiyor tanımak için. ne kadar süre sonra güven için veya uyum için yeterli olur?
Soran+1 yılSaatlerce oral yapılması işime gelir
Cevap sahibi+1 yılne hoş oral yapılırken o güzel içten inlemelerini mahrum etmezsin dimi. önsevişme ve oral da farklı fanteziler olsa peki hoşuna gider mi
Soran+1 yılHem de nasillllll
Cevap sahibi+1 yılinlerken o titreyişini omzularını kavrayarak hissettirir misin inlerken de aynı anda. Neden bu karşılıklı tutkular sohbet eşliğinde birbirini tanımıyor ki o zaman. net olmayı severim her zaman. gerçekten böyle tutkulu bir şehveti keşfedip kaşifi olma hissi bile güzel olabilir. ne dersinnnnnnnnnnnnnnnnn
Soran+1 yılNerdesin sen
Cevap sahibi+1 yılnerde olmamın önemi yok her yer yakın yeter ki kafalar uyuşsun uçakla gelebilirim her gün esnek bir işteyim zaten. antalya da yaşıyorum sen nerdesin
Soran+1 yılKonya
Cevap sahibi+1 yılbaya yakınmış yalnız mı yaşıyorsun ailen ile mi
Soran+1 yılYalniz
Cevap sahibi+1 yılhımmm gizliden çıkayım özelden devam edelim istersen ne dersin
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılüniversitede mi çalışıyorsun yoksa sen de
Cevap sahibi+1 yılaçtım
Soran+1 yıl? Ne
Cevap sahibi+1 yılne ne açtım çıktım gizliden diyorum
Cevap sahibi+1 yılneyse sorunu beğendim h ile başlıyor kullanıcı adım
- +1 yıl
Aradığım kadın
Cevap sahibi+1 yıl@coffeeeeee kardeş fake bu daha öncede konuşmuştum konya demesinden bildim salla gitsin
+1 yılbana denk gelsen keske catir catir z, ik sem
13 Yorumla- +1 yıl
😛😛😘
Soran+1 yıl😋 deli
- +1 yıl
buzzugunden bile vururdum acimazdim .
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeni artık mastürbasyon falan kesmez. İyi bir sklmn gerekiyor. Ankara dan selam.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bizimde hiç düşmüyo kanka yapcak bişey yok naapalm mastürbasyon e devamm 😊
00 Yorumla
+1 yılamerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. okşamaya devam.
00 Yorumla
+1 yıl6 ay cidden uzun bir süre. mastürbasyon yaptığınızda rahatlıyor bir kaç gün uzak kalıoyr musunuz?
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca yaşasan dahi hormanel olarak bunu isteyeceksin. Kadın erkek olmak bu demek. Başka uğraşlar edin. Çözüm başka yok
Bazen psikolojik olarak bunalıma girdiğinde olabilir, kendini iyi dinlemelisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılTedavi belli. Asıl soru şu: peki sen hazır mısın?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonyada yaşıyorum 27 yaşında tecrübeli yakışıklı meslek sahibi birisiyim ve tabii ki güven problemi yaşamayacağın ne dersin boyum 1.85
02 Yorumla
Soran+1 yılGizlisin
Cevap sahibi+1 yılÇıktım yazabilirsin dilersen
yasaman lazım sanırım
05 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten doktor musunuz
Soran+1 yılEe bı fikir verin lutfen
Soran+1 yılPeki tamam
- Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılLibido bükücü geldiii 🥳🥳🥳🥳🥳
00 Yorumla belirli bir erkek mi cezbediyor..
00 YorumlaKendini frenlerken ne kadar zorlanıyorsun?
00 YorumlaZamanın geldi artık yanığın çaresi soğuk.
00 Yorumla
+1 yılSana sadece oral teklif edebilirim 69
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen buluşalım konyadayım gelirim yanına 😋
02 Yorumla
Soran+1 yılGizli
Cevap sahibi+1 yılÇıktımm
+1 yılSevis at o enerjiyi içinde patlamasın
00 Yorumla
+1 yılNormal bir hadise evlenene kadar da geçmeyecek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. mastürbasyon yap düzenli
00 Yorumla
+1 yılCinsel deneyim reçetesi yazalım.
00 Yorumla
+1 yılTek bi çaresi var bunun
034 Yorumla
Soran+1 yılNedir
- +1 yıl
Sınırsız bi sevişme ve hard bir seks nerde oturuyosun peki çevrende var mı güvenecegin biri
Soran+1 yılOffff ne iyi olurdu
Ama kimse yok maalesef- +1 yıl
Ne sıklıkla mastürbasyon yapıyorsun şu an
- +1 yıl
şu an seni çok iyi anlıyorum saatlerce orala nedersin peki sonra sert bi seks her pozisyonda nerde oturuyosun
Soran+1 yılSüper olurdu
- +1 yıl
Kimse yok deme belkide ben ankaradan gelirim sana tabiki istersen yalanmak her yerinin
- +1 yıl
Gizliden çıkarmisin lutfen konuşalım mi
- +1 yıl
Neden sustun
Soran+1 yılTabiki çok isterim ama nasıl güven sagliycaz
- +1 yıl
Onu taniyinca karar vereceksin yani realde görünce konuşunca
Soran+1 yılBilemiyorum
- +1 yıl
Rahat ol sadece akışına bırak emin ol çok güzel olacak hersey
- +1 yıl
Kimle yaşıyorsun nerde
Soran+1 yılUzagiz
- +1 yıl
Uçak heryer var 1 saat sonra yanında yim ya da arabayla nerde isen sen ben ordayim benim işim zaten gezmek heryeri yani seni orada boş bırakmam sen gel de ben orayim her an bunun sözünü veriyorum seni tatmin etmedende gitmem doyurmadan
Soran+1 yılMesela akşam yanımda ol desem
- +1 yıl
Sence sınır olmalimi yatak da
- +1 yıl
Hemen ucak biletlerine bakiyorum derim vede akşam yanındayım sabaha kadar da yatagindayim doyuma ulaştırmak için seni benim önceliğim yatakta kadının tatminidir
Soran+1 yılZevkin sınırı olur mu ya
- +1 yıl
Olmaz tabiki dilim kukundan hic cikmaz saatlerce yalarim her yerini once yavaş sonra dert girerim gec bosalirim ben bunu benle olanlar iyi bilir
- +1 yıl
Akşam geliyorum varmisin zevkini alamaya uçmaya
Soran+1 yılHer türlü sinirsizliga var mısın? İyi dusun
- +1 yıl
Konya ya benim gelmem 1 bucuk saat geliyorum hadi hazirmisin
- +1 yıl
Her türlü varim ben sen nedersen sekste sınır olmaz hepsine varim
- +1 yıl
En büyük fantezin nedır
Soran+1 yılŞimdi bı erkek arkadaşım daha var. Sen o ve ben uyar mı?
- +1 yıl
Tamam uyar sen varmısin onu de artik net ol
Soran+1 yılPeki sonradan kıvırmak yok ne dersem yapacak misin
- +1 yıl
Ben tamanin sen hazırsan dm den yaz uzadı bu konuşma burdan
Soran+1 yılUzasın nolur
- +1 yıl
Dm den yaz
Soran+1 yılBana emirli konusma
- +1 yıl
Karar senin varsan yaz artik kackere dedim napiyim
+1 yılEvlen 🤣😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Seksting denedin mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBeton dök
00 Yorumla İlişkşye girsen bile düşmez
00 Yorumla
+1 yılDeneyim kazan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen benim durum hangi şehir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal ilişkiye ne dersin
00 Yorumla
+1 yılBirini bul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı ben :(
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılbunları bos ver sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanal yap uç
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Yaklaşık 6 aydır libidom hiç düşmüyor. Hiç cinsel deneyimim yok, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat