Birçok soruda gördüğüm bir konu yine. Partnerim bana hiç oral yapmıyor ama bana da sürekli yaptırmak istiyor diye. Ben bunun hem bencillik, hem de partnerine saygısızlık olduğu düşüncesindeyim ve bana oral yapmayan partnere ben de oral yapmam. Hatta o kişiyle ilişki de yaşamam. Çünkü bana göre oral seksle süslenmemiş bir seks eksiktir, yarımdır, tatsızdır. Kendisi oral yapmayıp size yaptırmak isteyen partnerinize karşı tavrınız ne olur?
Kendisi oral yapmayıp size yaptırmak isteyen partnerinize karşı tavrınız ne olur?
Gerçekten çok büyük bir bencil😂 resmen bildiğin var ya o kadar güzel bir anın içine edebilecek bir insan. Şiddet uygularım bakma vallahi yemin ediyorum şiddet uygularım🤦♀️😂 benim gibi böyle sakin birisinin içinden bile Bir canavar çıkarttığı için😂 madem o yapmıyor ben niye yapıyorum neyim eksik ben de insanım😂 yaptırmayı biliyorsa yapmayı da bilecek zaten görürse durmaz saldırır diye tahmin ediyorum
Bence karşılıklı istekle yapılması gereken bir şeydir oral seks.. Yani tek taraflı olduğu zaman sanki yarım gibi hissettirir.. Tabi ki tamamen tercih meselesi ama karşılıklı olursa çok daha iyi olur.. Yaptırmak istemeyle olacak bir olay değil bence bu.. Yani herkes kendi isteğiyle yapar ya da yapmaz bu kadar basit.. Bencillik yapan partnerle de işim olmaz.. Keyifli akşamlar..
Öyle bir şeyi kabul etmem mümkün değil. Ben yapmak istersem yaparım ve bana yapılmasını da isterim ondan.. O an ki durumuma göre de ilişkiye yön verebilirim hatta. Gerekiyorsa noktalarım..
Bırak yapmak istemezse yapmasın ama benim ağzımı boş bırakmasın. Bayılıyorum onun gözlerini kısıp aldigi zevki izlemeye. Agzim ballansin ballaaaaansinn :))