Merhaba. Genelde karşıma çıkan erkeklerin birçoğu çakal yalancı ve şerefsizdi. Çünkü hepsi hemen cinsellik yaşamak isteyen ya da sosyal medya ve genelde beni saklamaya çalışan telefonunu filan gizleyen şüpheli hareketler yapan. Beni ikna etmek için yalanlar söyleyen tiplerdi. Gerçekten saf ve iyi seven bir tane bile erkek olmadı. Belki bir tane ona yakın oldu evet cidden böyle tüm hayatıma beni sokan aile ve arkadaşları ile tanıştıran ama o da çok ezik ve aptal biriydi. Yani kimse saygı duymuyordu zaten benimle prim yapmaya çalışıyordu. Başka kızlar yüzüne bile bakmıyordu bence çünkü mağara ayısı gibi bir tipti. Yani niye böyle kötü erkeklerle karşılaşıyorum anlamıyorum. Hem o kadar beğenenim var kısmetim var hem de hep böyle yalancı şerefsiz aptal hepsi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
O karakter meselesi de senin de yaklaşımın yanlış belki !
ya da girdiğin ortamlar sana hitap etmiyor veya yanlış iz üzerindesin.
Günaydın bu arada...00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. düzgün erkek çok var da sana karaktersiz olanlar denk geliyor sanma. çoğu erkek öyle. sende bir sorun veya şanssızlık yok.
112 Yorumla- +1 yıl
Evet çoğu erkek öyle. Zaten ben yine daha iyilerini buluyorum gibi. Çevre çok daha beter. Çoğu erkek yalancı saygısız bencil ve cimri. Koz arkadaşlarımın çıktıklarına inanamıyorum bile nasıl kabalar. Ama yeter ya niye düzgün erkek yok. Çok nadir görüyorum da öylelerini ama evli ya da sevgilisi var hani. Hiç benim karşıma çıkmadı.
- +1 yıl
Tabii canım. Beni mesela hiç aldatan olmadı. Ama yalan veya saygısızlık yapan oldu. O zaman da direk terk ettim ama çevrenden gördüğüm kadınlar çok şımarıyor erkekleri. Ondan bi yerleri kalkıyor. Ama kadınlar da gittikçe daha sert ve acımasız oluyor ya. Eskidendi öyle ezik kadın. Şimdi kadınlar baya güçlü.
- +1 yıl
Ben de genelde ezik erkek bulurum. Çünkü bana uyumlu iyi olmazsa onunla olmam. Benim istediklerim olmalı. Exim direk sosyal medya şifresini bana vermişti mesela. Çünkü istediğimde vermese güvenim kırılır. Terk ederim. Yani benden bir şey gizliyor gibiyse direk terk ederim. Geçen biriyle üçüncü buluşmamızdı. Çocuğu telefondan biri aradı. Yalnızım evdeyim dedi. Ben de sinirlendim çocuğu kovup bitirdim mesela. Baya gözleri doldu mal gibi kaldı aptal.
- +1 yıl
Aynen öyle. Aslında baya da oluyor çünkü çok talep var yani. Hani günde 10 kişi filan yazıyor. Ondan çok boş kalmıyorum ama işte yine de tamamen kaliteli biri yok. Çıkıyorum sevgili oluyorum ama birkaç hafta ya da ayı geçmiyor. Zaman zaman aylarca yıllarca kimse olmadığı da oldu tabii.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl:)))) bu tesaduf olamaz birazda kendini dusun ne yapiyorsun nasil yapiyorsun ne bekliyorsun
04 Yorumla- +1 yıl
yani iste :)
bu tamamen seninle ilgili :)
ezik tipsiz dediklerin begenmedigin kisiler :)
yani it kopuk diye tabir ettiklerinde begendigin elini yuzunu burnunu sevdiklerin :)
yani zaten tek kriterin guzellik olunca sonuc ne olucak saniyorsun :) - +1 yıl
bol sans size mutluluklar genede secimler sizin bunu bir dusunun
+1 yılBirisi evde kalmış köpürmüş 😤 aradığını bulursun inşallah 🙏
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten çok güzel anlatmışsın tebrik ederim
05 Yorumla- +1 yıl
Ben erkeğim kadın değilim
- +1 yıl
Doğru var geldi başıma ama hiç kimseyle paylaşmadim
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan nasılsa karsısındakide oyle olurmus canım
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOyle bebegim öfkelenme yanı gercekler 😂😂
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi