. Yeni evlendim. İlk gece kan gelmedi benden. Eşim önemsemedi darlıktan anlaşılıyor bakire olduğun ayrıca benim için önemli değil dedi. Benim tuhafıma giden zar muhabbeti de değil. Biz ilk gece sabahladık kan yok, 3 gün sonra ilişkide yanlış bi hareketi oldu eşimin seks esnasında canım acıdı. 6 dakika falan baya canım yandı lavaboya bi gittim kan geldi. Kızlık zarı olsa ilk gece yırtılırdı ama. Esnek zar mı bendeki acaba o birtek doğumda yırtılıyormuş.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bu iki videoyu izlersen bence neler olduğunu, gelen kanın ne olduğunu anlarsın.
https://youtu.be/W_6Ttvtdzlwhttps://youtu.be/2hitg9-Mq-M
Kızlık zarı diye bir şey olmadığını bende biliyorum. (Bu tarz videolar izlediğim için uzmanlar öyle diyor) İlk gecemde zorlandım kanama olmadı sonradan oldu ona şaşırdım
Zorlanma olduysa vajina duvarında tahriş olmuştur. Çok kolay olabilen bir şey özellikle yeteri kadar ıslanmamışsam 500. Seksin de olsa fark etmez. Sinek ısırdığı da elini kaşıdıpında cildin hemen kızarır biraz daha zorlarsan küçük küçük kan çıktığını görürsün şimdi o sürtünmeyi hassas ve kılcal damarlarda aşırı zengin bir bölgede yaptığını düşün bir kaç damla kan çıkması kaçınılmaz. Bir de üstüne kendini kastıysan (tam vajinanın girişinde aşk kası denilen bir kas var) fene oluyor. 🤕
Zorlanma değil de yanlış bir hareketi oldu o an o kadar acımadı sonrasında başladı acı. Yanlışıkla suratına çarpmak gibi düşün 🤣 acı eşiğim düşük bir de evli olmasam seks yapmam canım da istemez. Ön sevisme seksten daha keyifliymiş. Belki de libidom düşüktür bilemicem
Bazen zar yirtilfiktan sonra kan içinde toplanır sonra ters bir hamlede akar
3 gün sonra gelmesi tuhaf
Normal
Esnek değil esnek doğuma kadar yırtılmaz birde yarım esneklerde var onlarda bayaga ilişkiden sonra yirtiliyor
Yarımay kızlık zarına sahipsin ilk iliskilerde kanama olmayıp sonraki iliskilerde oluyor...
Hmm ilk defa duydum bunu.
Hilal görünümlü kızlık zarı (kresentrik, yarımay hymen): İkinci sıklıkta görülen kızlık zarı çeşididir. Kresentrik hymen yaklaşık %5-10 oranında görülür. Kızlık zarı üst kesiminde daha incedir. Bu da kızlık zarının hilal şeklini almasına neden olur. Ortasında bulunan açıklık boyutu normal olduğu sürece bir önem arz etmez. Yarımay kızlık zarında kızlık zarı genellikle ilişki sırasında hemen yırtılmaz.
Fazla güvenme ama ne zaman kaybedeceğin belli olmaz...
Kaybetmek derken?
YouTube de izledim uzmanları onlara göre de zar denen şey yok
doğumda yırtılan zarı penisle yırtması mümkün mü ki? eşin daha önce seks yapmış galiba
Evet benden önce 5 yıllık ilişkisi, ufak tefek gece hayatı falan.
Daha önce ihanete uğramış baya kötü bi şekilde ama. Biz sevgili olmadan önce bi kadının annem gibi sadakati olsun 3 çocuklu bile olsa alırım diyordu
umarım bakire olmasanda seni sever ve evlenirdi , kendine sıkıntı yapma abla , zaten kızlık zarı diye bişey yok , o mukoza kalıntısı sadece deri parçası yani birde her kızda olmaz
Yok mesele zar değil sadece merak ettim. Benim dürüstlüğüme aşık oldu zaten o. İlk tanıştığımızda ona şu an özlediğim biri var sana umut vermek istemem demiştim. Sonra baktım ikimizde benzer yollardan geçmişiz zamanla aşık oldum eşime
anladım abla , özel olacak ama daha önce ilişki olmuş muydu , vajinal yolla olmamış da diğer türlü. umarum mutlu olursunuz hayat boyu
Daha önce tabiki hayatımda başkası oldu ama cinsellik yaşamadım. Eşim sevgiliyken bile sormadı bana yakınlaşırken kendisi anladı. O benim dürüstlüğümü bende onun saygılı olmasını sevdim. Hadsiz olmayan erkek çok az çünkü bir nimet gibi.
Kan da i görmedi zaten. Benim ağrım oldu onun hareketinden dolayı. Markete gitti o ara ben lavaboya girince gördüm. Peçeteye falan da silmedim (kız arkadaşlarım gösterseydin keşke dedi) eşime anlattım sonra güldü saçmalama kan ı gösterseydin seni daha çok mu sevecektim dedi.
Sevgiliyken lafı ağzından zor almıştım kız bununla sevgiliyken cinsellik yaşıyor. Sonra eşimin en yakın arkadaşıyla aldatıyor. Kıza kızgın bile değilim ama ihanetleri ağır gelmişti demişti. Ben bakir değilim bi kızın geçmişi beni ilgilendirmez derdi
eşin kaliteli biri , değerini bil abla. umarım mutlu olursunuz hayatınızda
Farkındayım. Çok teşekkür ederim. Dediğim gibi erkekte saygılı olan çok nadir oluyor. Kadında da sadakatli olanı. Dış görünüşü, geçmişi bunlar sadece gereksiz bir detay. Sevgililikte bi nevi önemli ama ciddi ilişkiler de saygı ve güven çok önemli
evet , abla
Benim ilk gün geldi sonrasinda bi kaç kez daha kanadı kanama bikaç kez de olabiliyor
Esnek demek zaten adı üzerinde daha fazla baskıya gerek olan bir zar yapısı demek
Onu araştırdım birtek doğumda yırtılır yazıyor
Bazı zarlar doğumda yırtılır bide kalın olanları var
Benim ki kalın olanı mı acaba zorlamayla gelen dicem de. Seks bittikten 6 dk sonra geldi
Esnekmiş zorlanınca yırtılmış normal
3. Gün seks yapmasaydım bakire mi olacaktım 😂
Esnek olanlar için doğum harici yırtılmaz diyorlar
Bakirelik illa zar olması değil
Maalesef bizim coğrafyamızda bakirelik zar olması. Anal yapan bile bakireyim diye evleniyor. Ya da sevgiliyken her haltı yiyorlar (eleştirdiğim için demiyorum) ama başka bir erkek onu bakire diye nitelendiriyor
Birtek doğum değil :-) esnek olabilir
Uzman videolarında öyle demiyor ama esnek zar yırtılmaz olarak geçiyor
Sonraki ilişkiler nasıldı peki
Anlamadım
Neyse
Zarın esnek olduğu hemen kan gelmezki zaten
Muhtemelen esnek zar
Esneklik yüzünden
Yırtıldı demek ki
Esnektir rahat ol
Doğum zari
İlk gece sabahlara kadar uyumadık 3. Gün ki kan ne alaka onu anlamadım
Uyumamakla ne alaka bırı de bır bını de gırısın
@Doktorcivann yani sabaha kadar yaptık anlamında dedim
Vurgulamaya gerek yok. 100 kişi ıle bırlıkte olan arkadasım vardı 101. de kanadı
@Doktorcivann UAHYSHAHA
😅 var mı gelişme