Tecrübe kazanıp öğrenmek yaşamakla mı olur?
İlk cinsel ilişkim eşimle olsun istiyorum ama onu doyuramamaktan korkuyorum.
İlk cinsel ilişkim eşimle olsun istiyorum ama onu doyuramamaktan korkuyorum.
Evet bunu hep söylüyorum zaten seks yapmak araba kullanmak gibidir sınava girersin geçebilirsiniz notlar puanlar çok iyi olabilir ama direksiyona oturup trafiğe çıkmadan sürece asla nasıl olduğunu bilemezsin yani teori istediğin kadar isterse yani cinsellikte bilgin olsun ama seks yapmadığın sürece nasıl olduğunu gerçekten asla ama asla bilmek mümkün değil.
Tecrübeler her alanda olduğu gibi yaşanarak edinilir yanlız cinsellikte değil atıyorum iş hayatında böyledir mesela işi öğrenmek için staj diye bir çalışma vardır gelelim sana evlenmeden önce bir veya bir kaç erkekle birlikte olsan bir çok şey öğrensen bu sana olumsuz yansıması olur bilirsin erkekler önceki ilişkileri kabul etmez iş ciddiye bindiğinde ülkemizde ve kafan rahat olsun istiyorsan mademde niyetin eşinle olması yönünde bu tecrübe edinme işini unut bayanlar hep yazar okurum arada eski yaşadıklarım yüzünden sevgilim nişanlım eşimle sorun oldu diye ben burada okudum daha önce bakire değilim nişanlıma nasıl açıklarım lütfen yardım diye yazan çok oldu sana gelince cinseliği eşin ile öğrenirsin zamanla çok ta büyük bir sorun olmadığı kanaatineyim açıkçası onca film var izle ve öğren kardeş ne diyeyim
Değerli Görüşünüz için teşekkür ederim :))
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Nikahım olmadan yapmam böyle bir şeyi. :))
Benim çevrem bayan arkadaşlarım çoktur güya modern takılırlar yıllar içinde bir çok erkekle oldular tecrübeler kazanmıştırlar muhakkak bilemem ama bildiğim bir şey var bu arkadaşlarımdan tecrübe edinmiş olanlar yaş ilerleyip evlilik adayları çıka gelince zaman içinde hep geçmiş yaşananlar yüzenden sorun yaşadılar bir tanesi geçmişini yüzüne vuran eşi yüzünden boşandı bir yıl geçmeden kıza acayip sorular sormaya başladı kimle oldun zevk aldanmı kaç kişi oldu ve seyire ve ağıza alınmayacak eşe bile sorulmayacak sorular kafan rahat senin şu an boş ver takılma tecrübe işine bir şekilde öğrenirsin kısmetse eşin ile
Ben de aynı sizin gibi düşünüyorum ve katılıyorum size de. Haklısınız ve doğru diyorsunuz.
Teşekkür ederim yorumunuz için de :))
Ricaederim
Düşüncen güzel. Ama bu konuda tereddüt etmen yersiz. Bırak o seni doyurabilip doyuramayacaginj düşünsün. Tabi ki birtakım unsurlar var yaşayarak öğrenmeyi gerektirmeyen. Lakin , bu yöntem kesinlikle p*rno değil.
Bir sevgilim var. Baya bi kızla birlikte olmuş. Pavyondakilerle eskortlarla sevgilileriyle... Hepsi tecrübeli kadınlarmış. 0 tecrübesizim. Ve her ilkimi şu an ki sevgilimle yaşadım. Başta tecrübe araştırmadan öndedir diyordu. Lâkin buluşup bi şeyler yaşandığında araştırma daha öndeymiş demeye başladı. Benden kopamıyor şu an. Birlikte olduktan sonraki şu cümlesini hiç unutmuyorum. "Hiç biri senin gibi saks. o bile çekemedi çok manyak bişeysin bitirdin beni."
Tecrübeye değil iç güdü ve araştırmaya inanıyorum.
Değerli görüşünüz ve emek edip yazdığınız için teşekkür ederim. Bence de araştırma ile öğrenmek, bir şeyleri bilmek çok değerli ama bınları uyguladığında bu değeri kazanır. Siz öğrendiklerinizi uygulamışsınız da :)) umarım ileride ben de bu konuda sorun yaşamam
Taklit yeteneğim var her konuda taklit edebiliyorum gördüğümü. Ama her şeyden önce karşındaki kişinin seni nasıl etkilediği önemli. Eğer seviyorsan o an içinden geleni yaşıyorsun ve bu çok daha iyi oluyor. Rica ederim ❤
Cevap
33Cevap
Tabiki tecrübe edinmek daha deneyimli hissettir, ama endişe yapmaya gerek yok genellikle cinsel ilişki de erkek baskın olmalı yani size göstere göstere öğretecek bu sayede deneyim kazanacaksınız ilk ilişkiniz olduğundan partnerinizin dediklerini yapmaya çalış kendisine zevk verirken kendi zevkinizi de düşünün ten uyumu olursa ister istemez zevk alacaksınız endişe yapmayın. İyi eğlenceler🥳
Evlenince herşeyi zamanla öğrenirsin ve sonra kendine dönüp bakarsın, vay be ben neymişim böyle dersin Eşinin bedenini, zevk noktalarını iyi öğrenmelisin. Mesela en basit bir örnek, erkeğin kulak memesi ve boynunu öpmen onu baştan çıkarır. Eşinle yaşamış olduğun her ilişki seni daha da tecrübeli yapar. Yeter ki monoton bir ilişki olmasın. Her defasında farklı şeyler ya da farklı mekanlarda deneyin. Her zaman yatakta olacak diye bişey yok.
Bir kadın bir erkeği fazlasıyla doyurur erkek kadını doyurabilirmi o sıkıntı merak etme fazlasıyla yetersiz hem sen bişe yapmana gerek yok o herşeyi yapar sen aldığın haz zevki yasa
Yatakta put gibi yatmak diye bir tabir var ya, işte o kişi olmak istemiyorum ben çok.. yani tek taraflı olmasın isterim, eşim de mutlu olsun isterim bu yüzden de endişe ediyorum
Endişe edicek bişey yok sen zaten ilk gece tecrübesiz olacaksın yoksa eşinin aklına bu tecrubeliymis gibi geler gelir zaten ilk ve sonrakilere zevk ala miycan acı olacağı için bakireysen sen sadece iyi bir oral la başla gerisi onda
Bakireyim evet. Daha önce hiç cinsellikle alakalı bir şey yaşamadım ama ilk gece nasıl oral yapayım? Utanırım yani çekinirim normal cinselliğe alışmam lazım önce sonrasında olur öyle şeyler diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum?
Zaten ilk gece senden biseyler beklemez sen yaparsan yaparsın yapmazzanda bir sıkıntı yok böyle şeyler yaşamadığını oda biliyordur o yüzden sen ilk geceyi ilk geceyle noktalamaya çalışıp bakireligin o gece bozulcak diye kendinizi sınırlamayin çünkü senin için zor olucak günlere yayın ve yavaş yavaş ilerleyin acele etmeden
Katılıyorum size, Teşekkürler görüş ve yorumlarınız için :)) öyle düşünüyordum ben de ama endişe de ediyorum genele de yayamaz ve başarılı olamazsam diye
Şenlik bişey yok bak kadınların / 80 vajinusmustur hiçbiri ilk geceye kadar bunu farketmez yani cinsellikten korkma vajinasına erkeğin hicbitarafinin temasını ettimeme korkusu cinsellikten kormaktir erkeğine konuş ve güven vererek sevişerek noktaların ilk geceyi sonraki geceler yavaş yavaş gelişir ilk gece üstüne gider zorlarsa sıkıntı buyur unutmayin
Evet öyle bir sorunum olduğunu ben düşünmüyorum ama bilinmez de tabii
Umarım güzel geçer çok teşekkür ederim :))
🙏🙏
Pompa pompa pompa pompa Hayat boş Pompala coş herhalde yaşayarak öğreniyorsun
Yaşamadan olmaz mi diyorsunuz illa ki
Teşekkür ederim Bilgi kaynağım var :))
ilkin olcak adam geniş değilse yeterince memnun olur zaten zamanla tecrübelenir doyurursunuz birbirinizi
Tecrübesiz olmam sorun olmaz mı diyorsunuz
hayır hiç sorun olmaz
isteğin varsa gerisi önemli değil
En önemli şey istek arzu mu diyorsunuz siz? Belirtmeli miyim bunu peki? Sanki söylesem farklı anlaşılabilir gibi geliyor şu an
belirtmene gerek yok istekliysen eşine kendini kapatmıyorsan cinsellik sırasında gerisi yaşadıkça halledilir tecrübe kazanırsınız
Peki teşekkür ederim 😊
rica ederim. libidon yüksek mi
Normal. tabi herkesin normalize ettiği aynı olmaz ama bilmiyorum aşırı çok değil ama az da değil
bu konuları düşündüğüne göre her sağlıklı bireyin istediği seviyededir :D
eşinin tecrübeli olmasını ister miydin
Evet ben anormal az-çok olduğunu düşünmüyorum.
umarım eşim olacak kişi de böyledir
Ne açıdan böyledir dediniz? İstek açısından normal düzeyde mi
evet istekli ve eşini tatmin edebilmeyi düşünen önem veren falan
Umarım öyle bir eşiniz olur o zaman
umarım. burcun nedir
Kova
baskın olurlar kovalar
Cinsel açıdan mı dediniz? Bilmiyorum ben burçlara pek inanmıyorum maalesef
yok karakter olarak. cinsellikte nasıllar bilemem
takip eder misin
Baskın değil inat bir yapım var. Takip edemem maalesef ki
sorun değil. evet inatçı da oluyorlar :D
İçgüdüler çok önemlidir. Yaşanmış tecrübelere kulak vermek gerekir. Ama bunlar en fazla %20-30 önem arz eder. %70-80 yaşanarak ve tecrübe edilerek anlaşılır.
Elbette , yaşamadan bilemesssin , eğer tecrübe edinmek ya da bilgi almak istersen , sana bir kaç tüyo verebilirim , 8-9 yıllık tecrübe ile :)
Okuyarak önce kendini keşfederek öğrenebilirsin evlenince de öğrenmeye devam eder öğrenir ne kocanı mutlu edersin
Yaşayarak profesyonel olunur. Misal kadın eline p**si nasıl alacağını nasıl ve neyden erkeğin hoşlandığını. hangi pozisyon daha iyi zevk verir. hepsi tecrübe işidir.
Korkkmaaa her şey çok güzel olacak rahat ol ve onla öğren ne öğrenceksen 👍🏻👍🏻
Tecrübe teorik bilgilerini pratiğe dönüştürülerek kazanılır😉yapmadan tecrübe kazanamazsın
İçinde Tutku ve sevgi varsa fazlasıyla doyurucu olursun merak etme
araba kullanmay ya da yemek yapmayı oturduğnuz yerde öğrenebiliyorsanız bunu da öğrnirsiniz
Öyle ama tecrübeli birisinden çok bana ait olmasını tercih ederim, beraber öğrenmek daha doğru bence.
Evlilik öncesi sevişme ve yakınlaşmaya dair deneyim yaşamalısın biraz üzerinde ki stres i atmak için
yani ondan önce biriyle yapabilirsin anal yolla falan
Yaşamana gerek yok araştırmacı ol faha fazla neler yapabileceğiniz konusunda bilgili ol yetiyor. Bize yetti
tecrube olacak dıye bırsey yok ısteklı olup temız olmak yeter bence ya sence?
yanıtla ama
Öyle düşündüğüm için zaten bu soruyu sordum :)
hıc gercek sevgılın oldumu :)
Gerçek sevgili ne demek ya hdjdjsjd
soyle yapalım senyazbana ordankonusalımtmm :)
Böyle bi ihtiyacım yok Teşekkürler
kırma ıkı kanka gıbı ıstedım ıcten bır ıstek :(
Maalesef
uzdun :(
Tabi yaşayarak öğrenilir ama önceden okuyarak bilgi sahibi olmalısın ve izleyerek tabi
O doyar şüphen olmasın
Umarım öyle olur
aman diyim sabret ya bence ilkler önemlidir ve bu eşler arasında olmalı bence
Doyurmak için çabalayıp istekli olman yeter
Tecrübesiz olmamım herhangi bi sorum teşkil etmez erkek tarafından yani..
sizlerin önemsediği şey kadının istekli olması mı?
Siz değil benim için önemli olan istekli ve tutkulu olsun birşeyler yapmaya öğrenmeye istekli olsun sevsin hiçbişey bilmesede olur önemli olan tutku ve istek zaten bu içgüdüsel bir şey seni yönlendirir
Anladım, yorumunuz için teşekkür ediyorum.
Rica ederim
sana yapılması gereken vajina dudaklarının arasına alt dudağını koyan klitorisinin üzerine üst dudağını koyan ve o iki dudakarasını emerken diliylede yalayan arada birde aşağı inip anala değdiren olmalı değil mi bunu nasıl öğrenebilirsin yaşayarak
O partnerimin tecrübesi ama benim değil ki. Ben kendimden endişe duyuyorum
sana bunu bu kadar mükemmel yaşatan sana çoooook şey öğretmezmii
Öğretebilir tabii ama bu kadar aktif birisinin yanında pasif kalmak kötü olabilir kişi pasif birisinden rahatsız olabilir
Pasife ancak aktif olan öğretir
Anladım sorun olarak görmeyeyim o halde
Görme tabi ama yaşadığından bişiler öğren
Peki teşekkür ediyorum tavsiyeler için
👍
Tecrübesiz olman daha iyi ama öğrenebilirsiniz
Erkekler bilen, kendisini zorlamayacak birisini istemez mi?
Hayır şahsen ben tecrübesiz isterim çünkü zevklerimizi tel vücutta tatmak isterim.
Ben de bakirim ama fazlasıyla bilgiliyim
Ne oldu
Sustun
Kendiniz bakir olduğunuz için çok normal :))
Evet yapmak istedim ama korkanlar oldu o yüzden yapmadım
Sen peki?
Bakire olduğu için mi korku oldu partnerlerinizde
Evet
Sen korkuyor musun
Hayır neden korkayım
Aciyacak diye
Neden acısın ki?
Acıyorsa zaten sorun vardır. Sorunum olduğunu ya da acı olacağını düşünmüyorum.
İlk gece korkum yok. Utanırım sadece utangaç biriyim
Ama aci ister istemez oluyor az çok bu size bağlı
Islandığım sürece acı olacağını sanmam
Oluyor az olur ama olur yine de
Kadın acı çekerse suç erkektedir, erkek görevini iyi yapsa kadın zaten acı çekmez
Belli olmuyor yaa
Senin merak ettiğin şeyler var mı peki?
Kesinlikle evet bazı zevkler okuyarak öğrenilmez
Kesinlikle ama önceden bilgili olmak lazım
Yaşayarrak öğrenme en güzeli
neden doyuramam diye düşünüyorsun
Tecrübesizim diye
Kimisi bundan hoşlanmayabilir diye sordum. Çoğunluk bu duruma takılmaz mı?
Çok yorum okudum yatakta aktif olan kadın seviyoruz yazmış erkeklerin çoğu, o yüzden ben erkeğe düşüyor görev gibi düşünmemiştim.
Neden hoşuna gider benim kıstas yapacağım biri yok diye mi?
Ben pasif kalırım diye diyorum ben de işte
Hayır.
Sorun olmaz yazan çoğunlukta, endişe etmeyeceğim o zaman ben de
Yaşayarak daha iyi olur ama. Tercih meselesi
Teorik olarak öğrenmek çok zor pratik lazım
Evlenince en güzel ogrenilir
İzleyerek ve okuyarakta öğrenilir
Endişeleri yersiz
E yanii
Eeee? Soruya yanıt verir nitelikte bir cevap değil girdiniz. Eeee yani?
Nasıl ya, senin zeka kıtlığın mı var, soruya cevap verir nitelikte ve “yaşayarak öğrenilir” demek bu.
Yazdığınız şeyin tonlamaya bağlı olarak anlamı değişir.
Yazı dilinde kendinizi ifade ederken anlamı tonlama ve söyleyişe göre değişmeyen kelimeler seçerseniz eğer karşınızdaki insanın zeka kıtlığı olduğunu da düşünme zahmetiniz olmaz.
Tamam edebiyat öğretmenim siz haklısınız nezaketinizden ötürü bir şey demiyorum susuyorum
Teşekkürler, iyi günler.
Ben teşekkür ederim, iyi günler
Yoooo
E yani
Evet
Hayır
Sizin yaşamadan öğrenmek hususunda tavsiyeniz var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?