Kocanız eve yakın bir işe başlıyor ve öğle yemeğinde eve gelmeye başlıyor. Ancak eve geldiğinde cinsel istek oluştuğunu ama seks için vakit olmadığını, işe geri dönmeden önce ayak üstü veya yemek yerken ona oral seks yaparak boşaltmanı istiyor. Bir güne özel değil günlük rutin haline gelsin istiyor... yani sizi tatmin edecek vakti yok adamın ama boşalma ihtiyacı oluyor senden de bunu istiyor...
Bana tavaiye vermeyin konu ben değilim zaten evli de değilim
Bana tavaiye vermeyin konu ben değilim zaten evli de değilim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kendini düşünen bencil öküz herifin tekiymis böyle bir şey mi olur ya
Adam zorlamıypr ki? İstiyor... me yapayım şimdi iş yeründe tubalette peçeteye mastürbasyon mı yapayım diyor?
Öyle yapsın canım pislik herif ne iğrenç erkekler var ya
Hayali biri bu... ben ama yine de iğrenç bir şey göremedim
Kendini küçük düşürüyorsun bir kadın olarak
Bu ben değilim taöamen kurmaca soru... ama neden küçük düşmek olsun... adamın bir ihtiyacı var ve bunu gidermek senin elinde... senin aüır valizin var diyelim kocan olarak ona taşıtmayacak mısın.
E normal ilişkiye gir ayak üstü. Daha hızlı boşalır bence
Yok işte onun için vakit yok aoyumcan filan bir de edem işe gidecek... adam açıkça şunu siyor: bunu yapöazaan masturnasyon yapmak zorunda kalırım
Tamam da oralla daha geç boşalır. Ayakta domalıp girmesi daha hızlı boşaltır diyorum
Yok vqraay adam oral istiyor çn sevişme olmadan sekse geçmwk iatemez... dahası yorgun argın seks yapamaz...
Oralla boşaltmak zor onun için diyorum
Yok adam oralci varsay 5dk'da boşalabiliyor
O zaman yap işte rahatlat adamı. Akşama sen de bana yap falan de hatta
Bemim kocam değil hayali biri... sen ne yapardın diye sordum
Hıı ben dediğim gibi yapardım işte
Sana asla oral yapmayan ama sen ona yapöadığında perforöamsı düşen, iyi oral yaptığında 10 kaplan gücüne erişen bir erkeğe uzun uzun oral yaparmısın?
Suratına otururum yapsr zorla 😂😂😂
Ama o zaman selks için konsantrasyonu bozulacak.
. vajinana giremeyecek
Ben getiririm konsantrasyonu geri
Yok işte adamın prensibi bu... sen ona yapacaksın spnra o senin haşatını çılaracak
Severim prensibini onun
Varsay sen oral yaptın sonra da onun yüzüne oturmaya kalktın.. fakat bir k saniye için de kendini domaltılmış başın yatak ayak ucundaki parmaklıkşarın araaına sokulmuş, bir kolun arkanda kıvrılmış vaziyette kımıldayacak tek santimin olmayacak halde herifin kocaman penisi içimde ve popona çiddetli şaplaklar iner halde buluyorsun... bu seni seks modundan çıkarır mı?
Tecavüz mü ediyo mk
Ya yatakta çırılçığlaksımız, adama oral yapmışsın... ne tecavüzü? Adamın suratına oturmaya kalktın ya zorla oral yaptırmak için; o da sana bunu yapıyor... sence tevaviz mü şimdi bu?
Birini sürekli memnun etmek kadar igrenc bit duygu olmaz bence
Sürekli dwğil 5 dakika :)
Her gün olunca da mi yine 5 dakika sayılıyor 😂 kendini değersiz hissettirir bu her günün 5 dakikası
Gece normal seks oluyor...
Ama adamın işe rahatlamış gitmesi sana göre yeterli gefekçe olöaz mı
Hayır
Saçma günlük akşam yapsın
Akiam yapıyor zaten
Sen istiyormusun
Ben evli bile dwğilim... sadece soruyorum...
Adamı işine rahatlamış göndermek yeterli motibasyon sağlar mı sağlamaz mı sana? Zaten oral seksten bahaediyoruz, oral seks oral yapılanı tatmin içindir...
Oral yapıyor musun sen peki?
Sen
Evet ama önce ben sordum...
Hayır
Her gün olmaz heyecanı kalmaz. Ama yaparım arada
Yapmadığında adam işyeri tuvaletinde mastürbasyon yapacak o zaman
Her gün boşalmak zorunda mı :)
Evet adam öyle diyelim
Yapamam kusura bakmasin
Etmem yaa o ne öyle
Adam evli barklı iş yerinde kafasını toplamak için tuvalete gidip mastürbasyon yapmak istemiyor diyelim... sen git Elisabethe başvur mu dersin yani
Yaa ben şişme bebek miyim? O işteyken de ben tahrik olabilirim. Gel de beni ağzına oturt demiyorsam, o da dememeli
Tamam da işte senin böyle bir ihtiyacın yok ki demiyorsun... adamın var demek ki... herhangi bir konuda onun hissetmediği bir ihtiyacı sen hissetsen illa seks olmak zorunda değil herhangi bir konuda yardımına ihtiyacın olsa yardım istesen... o da sana ben bu konuda senden yardım mı istiyorum ki sana yardım edeyim, sen bak başının çaresine dese... olur mu?
Güzelim sen s. lak falan mısın? Kolu koptu da ilk yardım mı istiyor. Tahrik olsa ve boşalamasa ne olur? Akşamı beklesin. Cinsellik karşılıklı yaşanır, şişme bebeği olmadım diye başka zaman bir şey istediğim de yapmayacaksa ayrılırım zaten. Daha da konuşmayacağım bu konu hakkında bye.
Sadece kolu kopana mı yardım edilir?
Ben tartışmak seviyorum...
Off saçmalıyorsun, hiç mi gururun yok? Yazıp durma, git kullandırt o zaman kendini.
Ez cümle kendin de halledebileceğin ama onun yardımıyla çok daha kolay olacak bir konuda yardım istemez misin? Böylesi bir durumda "ben senden aynı yardımı istiyor muyum?" Demesi yakışık alır mı dedim
Pick me olma da atlayabileceğin seviye kalmamış, valla geçmiş olsun kanka..
Bosaltiririm ama hergun degil
Kocamı mutlu ederim