Konu oralara kayınca napıyorsunuz sonuçta görücü usulü aileler filan işin içinde normal mi görücü usulünde bu konulara girmek?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yıl2021 bitiyor birkaç gün sonra 2022’ye gireceğiz görücü usulü evlilik artık yıllar öncesinde kaldı artık doğu bölgesinde bir insanlar gerçekten görüşüyor konuşuyor iyilik yapıyorlar görün Çok soru ne demek ya görücü usulü olursa var ya adamakıllı bir cinsellik konuşabilirsin ne böyle iltifat edebilirsin çünkü tanımıyorsun etmiyorsun içinden gelerek hiçbir şey yapmadığın için hiçbir şeyin bir anlamı olmuyor
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
+1 yılKonuşmalı çünkü onunla bir ömür geçireceksin ve isteklerinizi ayrıca da sorunlarınızı konuşmalısınız
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyoeum ama sonra bana bakışı değişir diye korkuyorum
- +1 yıl
Hayır değişmez oda bir olgun birey gibi bunları düşünmek zorunda
Sonuçta bir ömür geçireceksin cinsellik ile ilgili düşüncelerini de öğrenmek gayet normal
04 Yorumla
Soran+1 yılBana karşı bakışı değişmez mi?
- +1 yıl
tek bir konuşmada sana karşı bakış açısı değişecekse o erkeği istiyor musun cidden?
- +1 yıl
@haveyouever güzel bir bakış açısı. Buradaki tedirginliği görücü usulü tanışmalarından dolayı ikisi de birbirini tanımıyor ve daha İslami bir ortam olduğundan çekiniyor ama bir ömür geçirelecek evlilikte cinsellik önemli kafasındaki tüm soruları sorması gerekir
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılNapıcan, hiç konuşmadan bilmeden, gerdekte ne çıkarsa bahtıma mı diyecen?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabi konuşcam ama çekiniyorum normal mi bu durum sonuçta anneler tanışıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılöyle olsa bile konuşulmalı diye düşünüyorum ben konuşmadan bilinmez yani
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum ama hakkımda ne düşünür ciddi olmaz mı bunları konuştuktan sonra diye çekiniyorum
Cevap sahibi+1 yılneden olmasın olur ya
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüven problemi yoksa sorun yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Normaal
00 YorumlaBaşka ne olacak ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiriyle mi tanistin
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ve konu biraz buralara kaldı üst kapalı şekilde ama ben uzak durunca aramızda tuhaf bi durum oldu
Cevap sahibi+1 yılSen rahatsız mı oldun? Yani konuşulması gerek mi sence ya da değil mi anlamadım
Soran+1 yılYani çekiniyorum benim hakkımda kötü düşünmesinden yoksa ben de istiyorum
Cevap sahibi+1 yılKanka biz senle bir konuslm ya istersen
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal kanka
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam