Erkek arkadasimla oldum 1 saat önce ilişkilerle bi duraklama oldu içimde çıkartmadan devam etti. Çok korkuyorum. Hamile kalmaktan 1 ay öncede aynısı oldu bosalmadim dedi ama hamile kaldım. Şimdide başıma gelir diye korkuyorum bu kişi bana evlenelim dedim istemedim cocugu aldirdim. Neden böyle güzel kardeşim yaptığını anlamadim Türkiye 2 ci gelişi benim için geldiğini biliyorum parası var başka kızlara olabilir hoşlanmaya benden. Merak ettiğim konu bir erkek ilişki sırasında neden duraklar
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Yar**ragi* kalkiyorsa beyaz bir şey varsa kalktiktan sonra indiyse bosalmistir iyi bir orgzm olmuştur
Ya boşalır öyle durur ya da boşalmaya yakındır durup o anın etkisini geçirip devam eder 😍
Bi an durakladi saten sonra gerek yok yapmayalim
Dedi. boşaldigini saklıyor Türkiye beni hamile birakcak benimle evlenmek istiyor du ben istemedim ondan sanirim
Aynen öyle sen anlamamissin o içine boşalmış sen anlama diye durmuş
Bilerek yapıyor hamile kalım diye
Aynen bilerek yapıyor bir erkek yaparken durursa ya bilki gelmek üzere olduğundan durur ya da boşaldığı için o an durur çünkü boşaldiktan sonra penis inmeye yavaşca başlayıp gevsedikce inmeye başlar kolay kolay devam edemez sayetki sertleştirci kullanmissa inmez o şekilde amacı seni hamile bırakmak seni kendine çekmek korun yani başka çaren yok bu şekilde devam ederse kesin hamile kalıp aldirtamaz hale geleceksin
Tskler yorum için yoksa Türkiye gelmez ordaki kizlar süper amacı benim saten. ertesi gün hapı aldim bukez rüyasında görür beni
😊😊😊
Rica ederim ne demek konuşmak istersen konuşalım senin içinde benim içinde iyi olur yani nasıl dilersen korun yani sıkıntıya girme amacı seni hamile bırakmak seninle yapmak değil yani olsa bile niye hamile bırakmak istiyor oda var
Senin bunu hissetmen lazım demek ki nasıl zevk alıyorsan hissedemiyorsun o zaman en güzeli hap
Şaka mısın sen? Boşaldığını anlamıyorsan içine girmesin kondomsuz. Trol seni
Sende malsin herhalde ayni hatayi tekrar yapiyorsun, hic mi uslanmaz bi insan nato kafa nato mermer iste...
:( avrupali bende üzgünüm beni istiyor. Ben erken anlamasaydim Şu an hamileydim
Avrupadan sırf benim için geliyor
Ayriydik konusmuyorduk
Dün yazdi geldim dedi bu hata düştüğüm için üzülüyorum
Kendini kontrol edebiliyor ise duraklayıp boşalma süresini ertelemek istemiş olabilir
İmkanı yok ilk geldiğinde aynı şeyi yaptı hamile kldim
İyide boşaldığını nasıl anlamıyorsun şehvetle olan boşalma vajina duvarlarından hissettirir , ılık ılık içine akar hissedersin
Anlamama sebebim mantar kalmışım cok sulaniyordu
Ondan normalde dar hastalık olmasaydı anladim
Ne deyim ki bende sana şimdi bütün yolları kapattın
:D o üzülsün ertesi günü hapı aldim
Az kaldı klawyem bişey kaçmıştı 🤣🤣🤣
Madem ertesi gün hapı aldın da ne diye beni düşündürüyorsun🧐😒
Sormasaydim kesin hamile kalırdım kesin
😁😁
Sende biraz gıcıklık var anladığım kadarıyla 🤣🤣🤣
Ahsh olabilir
Hamile kalmayı hak etmişsin bide benle dalga geçtin😒😒🤣
Yok ya istemm böyle bi hamile kalmayi
Bir daha ki sefere 🤣🤣🤣
her şey burada konuşulmuyor malasef buyur gel anlatayım
Tam boşalacakken durup sakinleşir ve sonra devam ederse boşalması iki üç katı uzar. Ben genelde öyle yaparım.
Ulan madem sikilmeden duramıyorsun çocuğun suçu ne aldıyorsun bunun AHİRETE ÖNÜNE CIKMICAK MI SANIYORSUN YAZIK
Sikini çıkardığı zaman amından döl akar aşağıya doğru
Yavaşlayip erkekliği sertlikten düşünce
Durdu devam etti
İlginç bir kızın bunu bilememesi
Bilmeyen kız çok var
İçine ılık ılık akıyorsa anlarsın.
Hap kullansana düzenli
Yüz ifadesinden ve beden hareketlerinden
Duraklayip di iliki sırasında o an canim acıdığı için bide arabada yaptığımız için yüz ifadesini goremedim
Nerelisin sen
Seni keşke ben hamile bıraksaydım şu an karımdın
gözün kör mü ?
Fakelıgın zirvesi
1 ay once ılıskıye gırdınız sen hamıle kaldın bebegı farkettin ve aldırdın o kadar kısa surede doktor farketmez.
Gercek olsada sana bunu yapan ınsanla hala bırlıkte olabılecek kadar canım.
Bebek cokk yeniydi
Aldirdim
Ertesi gün hapı alcam avrupadan sırf hamile bırakmak için geliyor bu ikinci gelişi
Kurgu ama destekli salla 😂😂😂
vuuuu
Yuzunden