+1 yılYazı benim değil ama çok güzel dile getirmiş, buyrun...
"Bakire kadınlar istiyorsunuz çünkü cinsel performansınızın kıyaslanmasını istemiyorsunuz. Edilgen ve tecrübesiz kadınlardan eş istiyorsunuz, çünkü hizmetinizi yaparken sözünüz geçsin istiyorsunuz. Her kadın bedenine hakkınız var gibi bakıyorsunuz, sahip olduğunuz kadınlara da başka erkekler aynı şekilde bakacak diye kadınlara hayatı zehir ediyorsunuz. Ben sana güveniyorum da çevreye güvenmiyorum diyenleriniz az değildir. Aşağılık kompleksinin adı oluverir kıskançlık, kıskançlığı sevgi yapan canımsın. Özgür düşünen, güçlü, kişilikli kadınlardan korkuyorsunuz, çünkü ne kadar aciz olduğunuzla yüzleşmekten kaçıyorsunuz. Bir erkek her haltı yediğinde görmezden geliyorsunuz, ama bir kadın ''bedenim benimdir sana ne dese'' adını çıkartmaktan hiç gocunmuyorsunuz. Ahlakı kişilikte kaybettiniz, kadının apış arasında arıyorsunuz. Namusunuzu kadın kazandırır, nasıl bir erkek olduğunuz kadına göre ölçülür. Utanmanız ancak karınız "namussuzluk" yaparsa olur. Ödünüz kopar o yüzden tam bir tahakkümcüdür ruhunuz..."
Aslında daha uzun bir yazı ancak alakadar olarak bu kısmını aldım sadece...30 Yorumla
En İyi Cevaplar
nur süresi 3. ayet : zina eden erkek ancak, zina eden veya allaha ortak kosan bir kadinla evlenir. zina eden bir kadinla da ancak zina eden veya allaha ortak kosan bir erkek evlenir. bu muminlere haram kilinmistir.
25 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Soran+1 yılÖpüşmedim bile
- Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler bakire kadını, kendi cinsel performanslarının kıyaslanması endişesi ile isterler. Kadının tecrübesi, onu elde tutmalarını zorlaştırır diye korkarlar.
Aynı zamanda kadının cahil olanını isterler ki istedikleri zaman onu ezebilsinler.
Kadınlar birazda bu algıyı destekliyor.
Sürekli tecrübeli erkek istiyorum diyerek alkış tutmuş oluyorlar bu zihniyete.
Kim kimi isterse onunla olur.
İnsanlar sebze ya da meyve değildir. Birliktelik yaşamak kişinin şahsi seçimi ve buna göre de dalgalanması veya aşağılaması Kesinlikle doğru değil.
Namus sadece kadına yüklenen bir kavram maalesef.
Bu zihniyette olan insanlar ile muhatap bile olmamamak ve onları bu düşünceleri ile yalnız birakmak en makbul olanı.30 Yorumla
+1 yılBöyle erkekler yok olsun. Oksijen israfları
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılErkek her haltı yiyipte bakire birini istemesi bana göre çelişkili. Madem el değmiş kadını istemiyorsun neden elini sürdün ozaman? Ha zamanın da yapıp ta pişman olmuş olabilir o başka. Şahsen ben kimseyle yatmadım çok şükür. Eşiminde kendini bana saklaması gerek. Yani öyle birini istemem benim hakkım.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen kendi adıma konuşcam her haltı yiyip bakire kız istemem çünkü hakkım yok amma velakin ben elime kız eli bile değdirmedim ve eşiminde öyle olmasını isterim bakir olmasam bunu istemeye ne benim nede bir başkasının hakkı yok ! Böyle zihniyettekiler de sınır dışı ediceksin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden önce önüne gelenle ilişki yaşayan erkekler genellikle zengin zibidiler olur. Zengin oldukları için haliyle yine bakire kızla evlenebiliyorlar. Aynı şey zengin kızlar için de geçerli. Onların da ayıbını para bir şekilde örtüyor. Fakir kız öyle mi? Mecbur namuslu olacak. Peki fakir adam nereden bulsun zina yapacak kızı? Çoğu erkek evlenene kadar bakir kalıyor aslında. Dolayısıyla bakire kız istemeleri normal.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulabiliyor çünkü. O bakire kadın onu kabul etmese istese dahi bulamaz. Herkes elde edebildiğinin en iyisini ister. Kadınlar her türlü kabul ettiği için o da nasıl olsa beni kabul ediyorlar ben de o zaman böyle isterim diyebiliyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen üstüme alınmadım bekarete önem vermem ben bakir değilim çünkü
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeks yaptım, evleneceğim kadının bakire olmasını istemek hakkım değil
10 Yorumla
+1 yılSana ne onlardan? Onlarin istegine gore mi yasayacsin hayati
017 Yorumla
Soran+1 yılHayır ne alaka
- +1 yıl
E o zaman? Ziktir et ne isterlerse istesinler sen hayatini yasa hazir firsatin varken.
Soran+1 yılCinsellik hayatı yaşamak drğil bana göre
- +1 yıl
Yaşamadığın için o. Yasayinca 180 derece degisecek fikrin
Soran+1 yılEvlenmeden yapmayı düşünmüyorum. Hamile kalsam bir şey olsa erkek sahip çıkmıyor. İşiniz olduktan sonra bırakıp gidiyorsunuz.
- +1 yıl
Pardon? Niye hamile kalasin ki dogum kontrol haplarindan bile haberin yok ayrica seks vajinakdrn ibaret degil ki orak seks var anal seks var hepsinin de tadi zevki baska. Bir kadin sekste istenmeden hamile kaliyirsa kendi aptalligidir. Ayrica evlilik sekse en uzak şeydir . Seks ifin evlenennin hayal kirikligi cok buyuk olur
Soran+1 yılKorunduğu halde hamile kalan arkadaşım var. Karnında bebekle ortada kaldı. Cana kıyıp aldırmak cidden zor. Ters ilişkide acı ve ağrı olabilir. Arka bölge seks amaçla yaratılmadığından savunmasızdır. Dinen de anal seks önerilmez. Anal sekste kanama olabilir. Risklidir. Ve seks için neden evleneyim ki? Evliliğin temel amacı seks değildir.
- +1 yıl
Yuzlerce kere anal seks yaomis birinr mi anlatiyorsjn bunları? Bilgilerin cahilce ve deneyimsizliginin gostergesi al sana nal seks nedir bu hagunu oku da anla. Ayrica arkadasin demek ki korunmuyormus korundugunj saniyormus !
Soran+1 yılYa bana göre ters olan bir şey. Dinen haramsa yapmam. Sen yapabilirsin. Deneyimsiz olmam beni cahil yapmaz. Arka bölge cidden çok acı veriyor denedim çünkü bir daha yapmam fövbe ettim
- +1 yıl
Yanlış erkekle yanlis seyi yaomis olman onun yanlış oldugu anlamina gelmez tatlım dogru erkekle doyamamazsin anal seksin zevkine
Soran+1 yılErkekle yapmadım.
- +1 yıl
Zsten ondan acımış arsu yok tutku yok ihtiras yok gercek bir erkegin teni dokunusu ve sicakligi yok tabi ki acır
Soran+1 yılEvlenince görürüz artık. Senin dini inancın ne bilmiyorum. Ama benim yeterince günahım var bunu da eklemek istemiyorum
- +1 yıl
Din konusunu karistirma ama ekleyeceksen digerleri yerine bunu ekle.
Soran+1 yılGerek yok kalsın. Bunu da yapsam içerden çıkamam
- +1 yıl
Sen yazsana bana ciddi ciddi senin kafanın degismesi gerekli. Bu kafayla mutlu olamazsin sen
- Cinsel Yaşam konusunda 731 cevap paylaştı.
+1 yılDünyanın kendi etrafında döndüğünü sanıyorlar galiba
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlarda suç, onlar da bekaret istesin, niye kabul ediyorsunuz kasar erkekleri?
21 Yorumla
Soran+1 yılErkeklere güvenmediğim için evlenmiyorum yalan söylerler
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Mallıktan. Bencillikten...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılçünkü neden istemesin :)))
04 Yorumla
Soran+1 yılİsteyemez
- +1 yıl
Yooo ister.. Çok saçma sen birisiyle seviştin artık yandın. " Hiç sevişmemiş birisiyle yuva kuramazsın." diye bir kural mı var. Bir insan 3000 kişi ile de sevişse, böyle bir seçim yapma özgürlüğü var.
Soran+1 yılZina yapmış kişilerin zina yapmış kişilerle birliktr olması daha doğrudur. Karşısındaki insana yazık. Hiç sevişmemiş birisi onu kabul ediyorsa tamam. Ama sevişen erkeklerin "ısrarla" evleneceğim kadın hiç sevişmeyecek demesi çok acımasızca. Böyle zihniyetsizlerin coğrafyamızdan bir an önce yok olmalarını umarım..
- +1 yıl
"Zina yapmış kişilerin zina yapmış kişilerle birlikte olması daha doğrudur." medeni kanunda böyle bir hüküm yok bu sizin kendi şahsi yargınız.
"Karşısındaki insana yazık." kime göre neye göre? birisi 30 sene aseksüel yaşamayı tercih etti diye diğeri neden kötü olsun, aşırı saçma :)))
"Hiç sevişmemiş birisi onu kabul ediyorsa tamam." kabul etmek ne demek böyle şeyler kişinin özelidir. sorulmaz söylenmez.
"sevişen erkekler" buna çok güldüm böyle bir sınıflandırmamı varmış :))) ahahahaha
"zihniyetsizlerin coğrafyamızdan bir an önce yok olmalarını umarım.." zihniyet, kültür ve medeniyet seks ile belirlenebilen bir kriter değil maalesef:)))
- Cinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili iken problem yok evlenince bakire isterler
01 Yorumla
Soran+1 yılSaçma işte
hm saçma elbette
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılben yapmadım knka daha :D
02 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyon ile idare ediyoruz dnsmdmsm
- +1 yıl
ne yapalım oda iş görüyor :D :D
+1 yılBen yapmadım eşimde yapmamis olsun bir zahmet
02 Yorumla
Soran+1 yılSen isteyebilirsin, konu sevişenlerin sevişmemiş kadın istemesi
- +1 yıl
Katılıyorum sana
+1 yılöyle bi zihniyette olmadım
10 Yorumlakural budurrrr
07 Yorumla
Soran+1 yılYo ne alaka
Soran+1 yılBekaret herkeste vardır. Sizinkide zina oluyor bizimkide hiç bir fark yoktur.
Videoyu izlemeni tavsiye ederim https://youtu.be/tJ4PNal-Zog
Soran+1 yılNamus ve bekareti kızlık zarı denen şeye yüklüyorsunuz düzgünce izlersen anlarsın
+1 yılBakirim patlak kız istemiyorum
00 YorumlaAdaletsizlik
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat