Seks sonrası sarmaş dolaş yatarken, banyodan dönerken, mutfağa su almaya gidip yatak odasına yeniden girdiğinizde yatağınızda yorgun ve mutlu bir halde yatan partner illa şöyle bir izlenir. Biraz önce olanlar ve biraz sonra olacaklar düşünülerek hafifçe gülümsenir…
Sevgilim bana “seni izlemeye bayılıyorum” demişti yatak odamızın kapısında durup bana bakarken 🥰 İşte aşk ve tutku böyle küçük detaylarda gizli…
Cinsel ilişki sonrası, yatakta uzanmış dinlenen partnerinizi izlemeyi sever misiniz?
Aslında seksten sonra sarılıp beraber uzanırız partnerimle. Ama bazen beraber uzanmışken eğer uyumuşsa yataktan kalkıp odanın başka bir noktasında, yüzünü görebileceğim bir açıda oturup izlemeyi de severim.
Kendi kendinize nazar etmeyin :D siz ikiniz. Genel anlamda sevdiğin insanı izlemek gibisi yok, uyurken veya konuşurken bile :) sevdiğim adamın hoşuna gider miydi bilmiyorum ama ben onu izlemeye bayılırım, bakışlarını yakalarsam mum gibi eririm “gel de sevme” 🤷♀️
4
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
🙄 🧿🧿 gözü olanın gözü çıksın diyerek savıyorum nazarı
Partnerimi ilişki sonrasında izlemek benimde hoşuma gidiyor. İlişki sonrasında sarılıp sohbet etmek, o günün akşamında neler yapacağımızı ya da o günün sabahında nerde kahvaltı yapacağımızı konuşmak oldukça hoşuma gidiyor.