#smellsmoke

Hiç önemli değil açıkçası yalan söylemek gerekirse ben daha önce denk geldim üç ya da dört kez filan arabanın içinde sevişme değilde Seks yapan insanlara denk geldi öyle normal arabanın yanından yürüdüm ve geçtim anlamadığımdan değil rahatsız etmek istemedim eğer ben arabada sevdiğim adamla ilişkiye girerken başka birisinin baktığını dikkat edersem pencereyi açar iyice görsün rahatsız olsun belki gider
İdealimdeki kadın 😁😁😁
Bi kere onu yaşamıştım hemde çok utanmıştım … erkek arkadaşımla bir gün konser çıkışı arabayı sahile çekmiştik … ilerleyen dakikalarda aracın camları tam olarak buğulanmamış sanroof’u açık bırakmıştık … sanki biraz da sallanıyor olabiliriz hiç farkında değiliz … birden kendimize gelmemiz el fenerli 2 polisin cama vurup bizi arabadan indirmesiyle bir olduydu … eteğimi nasıl topladığımı araç indiğimi hatırlamıyorum … bir de adama verdiğim mavi kimliği adama verdikten sonra bi soru sormasınlar diye 10 dakika içinde sorulanilrcek tüm sorulara karşılık kafamdan geçirmem de durumun cabasıydı …
Üyelik mavi olabilir kimliğim mavi olabilir ama ruhum da giyimim de yaşantım da pembe 😉 saygı duyulmasını isterim …
Belki eşcinsel erkek tavlarım dedim 😉
Bilincimizi kaybettiğimiz seviyede isek o an etrafı görebileceğimi sanmıyorum algılar kapalı.
Bu denli kritik seviyede değilsek önce partnerimin üzerini kapatırım sonuçta bir kadın.
Kapalı yer altında otoparkım var sorun yok her şey yolunda 😎😇😂🤣
Kapali yer ve sana ait yer alti otoparkta seks yaparken ARABASA seks YAPTİM mi diyorsun :)) sen arabada seks yapmanin verecegi hissi bence yanlis anlayamissin
@Grininelli1tonu =) üstü açık arabalar da :) yaptım reis özgürce
Yok Ağa'nın ayni duyguyu vermez. Evin terasina cikaydin daha iyiydi. Boyle yakalanma riski olacak o heyecani yasican , adrenalin olacak.
@Grininelli1tonu =) tabi orası daha da farklı
=) heyy reis saol diyor zlo :D
Rica ederim Zlo 😄
Cevap
50Cevap
Arabada çok seviştik ama yakalanmadık.
Selam gadası 🙃
Bu zamana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Ama yaşayacak olsam sivil insanlarsa sorun etmem daha çok hevesle sevişirim. Ama kolluk kuvvetleri olursa yavaş yavaş son öpücüğü vererek sevişmeyi bırakırım.
#gadası
Arabayı ben kullanıyorsam kimsenin görmeyeceği yere götürürüm, o kullanıyorsa da aynısını yapar... yakalanacağımız yere araba park eden adamla sevgili olmam🙃
Ay ben bi kere yakalandım ama tabi refleks olarak hemen toparlandık😅
Arabayı sahile yakın biyere cekmistik
O sırada olay varmış
Polis geldi cama tık tık tık 🤦♀️🤦♀️
Yerin dibine girdim
Hemen toparlandık tabi😅
Sonra tekrarladınız mı aynı şeyi:)
Seyir halindeyken oral yaptirmak deli heyecanlidir. Arac sollarken veya sizi biri sollarken mevzuyu caktirmanaya calismak :aha
Bir de gaz ile freni iyi dengelemek lazim. tenha da ise bir defa yine oral yaparken yakalandim :) ama hicbisey olmadi tabi cok utandim -mk adamla gozgoze geldim. Tuhaf bisey tabi
arabada değilde pansiyonda yakalandık. müstakil pansiyondu arada sevişip bahçede sigara falan içiyorduk. kapıyı kilitlememişiz ben üstteydim arkam kapıya dönüktü temizlikçinkadın oda boş diye daldı içeri ikimizde çırılçıplağız ve ben üstte kaldım öyle hemen çıktı ama sahne beynine kazınmıştır... bizede ona da bi anı işte. o da arada bizi anlatıyordur 😀😀😀
Esinmi Sevgilin miydi
farkeder mi özw konsantre olalım...
Gelen erkek miyid kadın mi
kadın
zaten yazdım okumuyorsun galiba...
Bakıp azmistir o da
ne alakası var kadın çalışıyo orada...
Yzz bana
tamam bekle yazarım işim gücüm yok...
iyi ki üzerinde ters oturmuyordunuz, yoksa temizlikçi kadınla gözgöze gelirdiniz..
döndüm refleksle geldik zaten göz göze
ses çıkarıyor muydunuz ilişki esnasında?
hatırlamıyorum o kadarını ama ses olsa duyar girmezdi...
kısık ses mi çıkarıyorsunuz yoksa hiç mi?
ne saçma sorular bunlar yaa of...
ok
Arabada seks kulağa güzel görünüyor ama denemedim bi koca bulayım heryerde yapacağım araba sallana sallana çökecek
Sevgili kocacın çok şanslı olacak o zaman desene 😄
@ANormalizm büyük ihtimalle
tek pozisyon olur ancak arabada
@avmehmet kolay aslında
@avmehmet kuzularım da istekleri oluyor sadece gizliyor bizim de duygularımız var
@avmehmet saklıyordur büyük ihtimalle mesela beni dışardan gören böyle bi şey diyeceğimi aklından bile geçiremez
Aynı şu şekilde söylenirim : bi s... Git 😂 rahat bırak bizi alla alla
Ne tepki verilir ki
Rezillik bi yana zevkin yarim kalmasi da cabası
Kötü utanç verici bı durum hele kadinsan ama bana göre öyle bı durumda insanlar dışarıdan rahatsız etmemeli
Izlemek daha keyifli ki
@Melankolikdamlalarx Sacmalama
Arabada sevişirim seviştim de ama bunu partnerim adına illaki güvenli görülmeyecek bir yere giderim ya da direk ofise. Yanımdaki insanı küçük düşürüp tehlikeye atamam.
Hiç yakalanmadim. Arabada sevişmek için yer çok önemli sırf yanıma başka araç veya insan gelmesin diye kışın çamurlu olan yerlere gidiyoruz.
Arkadaşım basılmış polis anons yapmış anlamış öğle bir durum olduğunu kapıyı tıklatmamış. Heyecanla toparlanmışlar hemen :)
Hic olmadı oyle bir fırsatım nasıl bir histir bilmem ama fırsatım olsa evde olmasını tercih ederim 🤙
Bir iki kere direkten dondum. Ama tepki verip tartisirdim sanirim
Neden işlem yaptınız bu özel hayat sonucta
O an etrafı görebileceğimi düşünmüyorum dünya yansa umrumda olmaz 🤣
Arabanın camları filmli 🤪 şaka bir yana bir toparlanırım sanırım oradan uzaklaşırız. 😁
Camlar boşuna 4 numara filmli değil... Fark edilmesi çok zor
Arabada herkes görür zaten çok ayıp orada ölmek isterim hayvanmıyım dışarda yapayım.
Sevişmekle kalsa her kıvılcım da büyür bendeki ateş 😅
Rahat olacaksın no panik öyle rahat olacaksın ki yakalayan utanacak 🤣
Ahlak diye bir şey vardır bu yüzden umuma açık yerlerde eşimle ilişki yaşamam
Şaşırırım ve hemen üzerimi giyip uzaklasiriz ordan bi tepki veremem zevkim yarıda kalmış olur ama
Devam et bi yerde
Daha geçen hafta bunu düşünmüştük. Kime yakalandığımıza bağlı 🙊 yakalanma korkusu ile daha zevkli oluyor. Bu yüzden sakin yerden çok görülecek yerler tercih ediyoruz. Ama görünmüyoruz
Yakalandık ve toparlandık bende sorun yok partnerim evliydi. O yüzden polisleri ikna etmek için akla karayı seçtim :P
yakalanmam aptal değilim aracımda siyah renkli cam var
Polis memuruyum çok denk geldi iki taraf da farklı kişiler ile evliyse işlem yaptım
Bozuntuya vermem benim özrl alanım sonuçta o
@candanbirkizz mesaj atar mısın bi :)
@SonDildarbesii Hayır
@candanbirkizz okey :)
Arabayı ben kullanıyorsam kimsenin görmeyeceği yere götürüm, 😂 bile bile de ortalik yerde yapilmaz bence
Sevgilim ya da karım isterse bizi gören kişiyide davet ederim
hersey ortada neyin tepkisi verilirki o şokla
Yerin dibine giriyor insan, dibi olsa oraya sokulsam diyorsun içinden 😁
@Dilek4134 evet
Pek bir tepki vermem ya eğer polis jandarma ya da herhangi bir kolluk kuvveti değilse yol veririm
Alnımın teriyle calısıyom derdim jigolo ayakları yapardım ama tabi yakalanmıssın ne desen bos
Yakalanmisligim var toparlammaya calismistik
Gorduler mı sence
Alan memnun veren memnun ise sorun yok
Umursamam devam ederim
O anki ruh halim baglı
Bişe olmamış gibi devam ederim
Yakalanacağım yerde sevişmem 😉
Yakalansamda devam kimseyi umursamam net
Rahatsız etme git başımızdan derim
Umrumda olmaz dewamke
kime yakalansak onu soylesen ona göre cvp veririm.
Sevişmeye devam ederdim..
😱😱😱yoksa herseyi gordun mu 😂😂
En yakın benzinliği sorardım
kötü şeyler demeyelim, kötüyü çağırmayalım.
Gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kalırdım 😂
Yakalayanı erkekse döverim
Bayansa kibar davranırım, buyur ederim, canıbız çekmiltir derim😄😄😄😄😄
Arabada seviştik ama yakalanmadim.
Hiç yakalanmadım o zaman düşünürüz 😀
Şok olurum
Yakalayan kim
Tanımadığın biri
Aaaa geldik mi?
Devam ederim
Kime yakalanicaz?
Yakalanacağım bir yerde yapmam.