Birisi bana açıklayabilir mi. Biz bunlar ayıp diyerek büyüdüğümüz icin bilmiyorum. Bir erkek bakire olduğunu nasıl anlıyor. Ve nasıl anlıyorlar Kan gelmesinin sebebi ne oluyor yani tam neresi yırtılıyor. Giriş kısmından pnisin büyük olması mı kan gelme sebebi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılvajinanın 3 cm ilerisinde zar var yani penis şart değil parmakla da onu bozabilirsin çok kan gelmiyor zaten bir kaç damla gelir tabi bu her kadında olacak diye de bir şey yok bazı kadınlarda zar esnek olabiliyor doğumda bozuluyor ya da hiç olmayabiliyor bunuda sadece doktor anlayabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki bir erkek nasıl anlar bakire olduğunu
Cevap sahibi+1 yılkan gelince işte o zaman anlar
Soran+1 yılAnladım bu kan dışında başka anlamasına imkan yok galiba
Cevap sahibi+1 yılhayır yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Vajina girisinde hemen kizlik zari duvari vardir penis girdiginde o duvar yirtilir ve kanamaya sebep olur buda kizlik zari kanamasidir ve kadinliga adim atmadir bakire degilsen anlasilir ama genelde artik herkes kendini bozdurup evlenmeden bir gun once diktirip kocasina kendini bakire diye yutturuyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kızlık zarı vajina girişinin 4 cm kadar iç kısmında olur. Penis girdiği zaman yırtılma sebebiyle de kanama olur.
04 Yorumla
Soran+1 yılBir erkek nasıl anlıyor sağlam olup olmadığını
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi hazırlanmışsan kan gelmez. Kan gelmesi bakirlik kanıtlamaz. Doktor bile fizyolojiye bakarak anlayamaz.
Anca erkek seni iyi yanıyorsa tavırlarından filan anlar.03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılince etten bir duvarın yırtılması kan gelmesine sebep olurken ilişkide o delikten daha büyük penisi içine zevkle alır hale gelmesi
015 Yorumla
Soran+1 yılO duvarın yırtılması ile kan geliyor dimi
Cevap sahibi+1 yılevet ilk penisin girmesini engelleyen bir et ve o ilkten sonra acı değil zevk alınan için o delikten daha büyüğü alabilecek hale gelen bir şey oluyor
Soran+1 yılKanamayacak diye korkuyorum kanamazsa bile darlığı ya da başka şekilde anlaşılır mı
Cevap sahibi+1 yılyani anlaşılır ama tecrübeli erkek olmalı gerekir sen dokunarak anlarsın az biraz
Soran+1 yılTeşekkür ederimm
Cevap sahibi+1 yılBen teşekkür ederim merak ettiğin varsa sorabilirsin yoksa mutlu akşamlar
Soran+1 yılMerak ettiğim bir şey daha var da bunalttım gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılYoo sor
Soran+1 yılİlişkiye girerken bakire olunca birden giremeyecek sanırım dimi ordan da anlaşılabilir mi
Cevap sahibi+1 yılyok onla pek alakası yok uzunca bir süre zaten birden girilmez az az alıştırmak gerekir bir takımları yazamam ama birden olmaz
Soran+1 yılAnladımm teşekkürler tekrardan
Cevap sahibi+1 yılcinsellikte merak ettiğin çok şey var değil mi sormaya dahi utandığın
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılsormaktan çekindiğin şeyleri buradan yazmak istemezsen yazamıyorsan özelden istermisin
Cevap sahibi+1 yılçok çekindiğin belli gizliden çıktım
+1 yılPenisin nereye girdiğini biliyor musun?
06 Yorumla
Soran+1 yılAbartmasak mı
- +1 yıl
Ciddi soruyorum?
Soran+1 yılBiliyorum tabiki. Benim merak ettiğim olay şu, bir erkek anlıyor mu anlamıyor mu. Çünkü ben kimseyle bişey yaşamadım. Ama kan gelmezse aşırı üzülürüm. Gelmese dahi başka hangi yöntem ile anlar
- +1 yıl
Kan herkesten gelmez, kanada bile önceden seka yaşandığı söylenemez. Kan gelince erkek taraf kadına bakire der sadece. Anlayabilirsin kendin bakarak
Soran+1 yılKendim nasıl anlarım
- +1 yıl
Yaz bana özelden anlatayım
+1 yılkızlık zarı yırtılıyor iç kısımdan ve kan geliyor
06 Yorumla
Soran+1 yılBir erkek nasıl anlıyor bakire olduğunu
- +1 yıl
herkes anlayamaz
Soran+1 yılGenel nasıl anlaşılır peki
- +1 yıl
darlıgından tahmin edilebilir ama içine bakar anlayanlar
Soran+1 yılAnladımm teşekkür ederim bunalttım biraz ama kan gelmeyecek korkusu yaşıyorum. bir şey yaşamadım kimseyle ama ya gelmezse diye düşünüyorum o yüzden sordum
- +1 yıl
rica ederimm
Gizli Üye(30-35)+1 yılZar var kanka zar dolayısı ile oluyo
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem