- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkeğin yatakta fit olması şu yüzden önemli iki tane erkek düşün bir tanesi böyle hafif göbekli işte normal bildiğimiz Türk erkeği onun performansı daha yüksek olur yoksa düzenli bir spor hayatı olan yemesine içmesine kısacası kendine ve hayatına dikkat eden bir insanın mı cinsel performansı daha güzel olur tabii ki ilk seçenek kötü demiyorum ama spor yaparsa kesinlikle daha sert ve daha hızlı bir performans sergiler Çünkü spor hormon üretimini arttırır.
21 Yorumla- +1 yıl
Göbekli ve Spor yapmayan bir Türk erkeği olarak çoğu türk kızları yeter artık dur yoruldum demiştir 😎
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSağlam fizik iki tarafa da çekici gelir ama reelde seks tecrübesi olanlar bilir ki sağlam fizik sahibi ama beceriksiz bir partner yerine normal bir fizik ama muhteşem bir seksapele sahip partner çok daha iyidir.
00 Yorumla
+1 yılLibidoyu yükselten beynin sinyal vermesi için görsel olarak veya başka yollarla uyarılması gerekiyor.
21 Yorumla- +1 yıl
+1 yılAhaha hayal gücü zayıf olanlar sadece yatak der 😂
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Çünkü biz erkekler dolgun hatları olan kadınları daha çok severiz. Yatakta vahşi bir aslan gibi oluruz. Haliyle partnerimizin sağlam etine dolgun olması daha iyi olur. Narin ve zayıf olursa canı çok yanar.
#gadası10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çünkü doyumsuz seks yapmak bir nevi serbest güres veya Amerikan football u oynamak gibidir.. Ne kadar agresif ve ateşli olursa o derece haz ve zevk verir.. Kadinin erkegin boyununa sim sıkı sarılmış kollar ve bele dolanmış bacaklar ile kadına sahip olmak bir dinçlik ister.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörsellik olunca performansinin hiç önemi yok istersen ölü taklidi yap erkek yine de ister seni, zaten nitelige kapasiteye kaliteye VS kimse bakmaz.. Tıpkı altlarindaki araba gibi gorsel olsun, kaç lt yaktığı önemsiz..
Herkes görsellik arıyor da birde aynada kendilerine baksalar, baksalarda görmez bunlar 😅40 Yorumladaha zevk ve azdırma eğiliminde olduğu için vücüt temiz ve süt gibiyse ilgi çekici ve seks daha fazla alevlendirir :) :)
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen fitim eşimde fit kaslı cinsel olarak daha çekici geliyor bana
90 Yorumla
+1 yılSağlam vücut sağlıktır. İnsan vücut geliştirmeyi ya da güzelleşmeyi yatağa göre yapmamalı bence. yatakta ne kadar vucütlarınız kaynaşsada her şey beyinde başlıyor ve bitiyor. Yani göremediğiniz ya da dokunamadıgınız bir beyin tarafından kendımızı yönetiyoruz. Demek istediğim dış görünüşe temizlik ve bakım dışında yapılan şeyler bana gereksiz geliyor.Önemli olan hisler ve duygular.
00 Yorumla
+1 yılAlakasi yok. Toprak onemli degil ki, muhim olan onu nasil hasat ettigin. Nice fizigi guzel olmayan kizlar var erkeği stratosfere cikarip indiriyor, nice iyi fizige sahip olanlar var ki ağaç kovuğu ondan daha çok ise yarar
Mesele fizik değil , felsefe cunki seks felsefedir00 Yorumla
+1 yılCünkü cinsellikte partnerinin görüntüsü, görsel haz çok önemlidir, arzuna arzu katar ama dişilik tabiki görüntüden ibaret değil, o muhteşem görüntüyle tutkuyu arzuyu birleştirebilen gerçek anlamda kadındır ama bu erkek içinde geçerli bakımsız göbekli bir erkeğin, fit vucut orantıları mükemmel kadın isteme hakkı yok bence😃
00 YorumlaSeks sırasında gözümüze iyi gelen bir vucut olursa erkeğin gidip gelme hızı coşar daha sert vuruşlar atar.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılSağlam Fizik değil Sağlam Muhamele işlem
Kadın Yatakta Eğitimsiz eksik kalırsa ozaman Zor işi10 Yorumla
+1 yılÇünkü hayatın yarısı cinsellik olduğu için görsellik şehveti artırır
10 YorumlaGöz zevki de önemli kimse dışını begenmedigi biri ile yatağa girmez
10 Yorumla
+1 yılVuruş yaptığım sıra göğüsler sallansın diye önemli sanırım 😂😅
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Göze hitap eden her güzel şeyin keyfî doyumsuz olur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. dayanıklı olmalı. sattlerce duvardan duvara gezecek sonuçta
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarşı cinsin fiziği başka nerde lazım olacak ki yatak dışında
10 Yorumla
+1 yılGörsel olarak ve performans anlamında ciddi fark yaratıyor. Göz zevkiyle birlikte tensel zevki de önemsemek gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılHer türlü sınırsız hayalî kurabilen biri olsun bana her türlü çekici gelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadın iş bilmesi lazım işi bilmeyen kadının fiziği iyi sağlam olsa neye yarar
00 Yorumla Görsele bakınca nedeni anlaşılıyor zaten cevap belli ::))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılAynı sofrada sevdiğin yemeğin süslü iştah acısı görünümünü düşün hele bide acsan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Tutku ve şehvetin zirvesi yaşandığı veya yaşanacağı için önemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Hepsi boşalana kadar, boşaldıktan sonra afrodit olsan yine kıçımızı döner uyuruz 😂
00 Yorumla
+1 yılSağlam fizik neden önemlidir, paramparça olmasın diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFizik erkekler açısından önemli fiziği güzel olanla seks daha zevkli olur
70 Yorumla
+1 yılCinsellik = %70 fizik %30 duygu
10 YorumlaBi insana bakinca iştahı kabarmali
10 Yorumla
+1 yılErkeği etkilemek için , avuç içi faktörü önemli😂
10 YorumlaDaha çok tahrik etsin diye
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Seksilik, çekicilik, performans ve pozisyon açısından
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgörsellik hazzı artırır da o yüzden...
60 Yorumla
+1 yılGörsellik ve pozisyon
10 Yorumlaİnsanın gözü de doymalı
00 Yorumla
+1 yılGörsel doyurucudur yemekte yatakta
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Ben hafif kilolu kadınları tercih ederim
00 Yorumla
+1 yılFizik her daim önemlidir seks için 😊
00 Yorumla
+1 yılkondisyonun iyise sorun yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHatlar çok önemlii yatakta ayrı bir önem kazanıyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı. Estetik ve performans
00 Yorumla
+1 yılArtı puan
10 Yorumlapörsümüş sevmiyorlar
10 Yorumla
+1 yılDarbelere karşı dayanıklı olmak lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Çıt kırıldım biriyle de seks yapılmıyor
00 Yorumla
+1 yılBir açıdan bakinca bir önemi yok
00 YorumlaBenim için önemli değil
00 Yorumla
+1 yıldombili sevmem
00 Yorumla
+1 yılSağlam vücut sağlam yatakta olur :)
00 Yorumla
+1 yılDaha tahrik edici
00 YorumlaAslında fizik ve doyumsuz olabilmek önemlidir
00 YorumlaGörsel öneml tabi
00 YorumlaAhhh ah nirham😁
10 Yorumla
+1 yıllibido yükseltir
00 Yorumla
+1 yıldaha azdırıcı çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel haz artar
00 Yorumla