18 yaşındaki kız mı, 30 yaşındaki kadın mı daha istekli ve arzuludur?

Bunun yaş ile alakası yok libido farklı bir şey mesela bir insan 18 yaşında olabilir erkek ya da kız hiç fark etmez çok aşırı yüksek olabilir çok aşırı düşük olabilir hatta cinsellikten nefret ediyor olabilir ya da örnek veriyorum mesela bir insan 30 yaşlarında hatta belki daha çok yaş almış birisi ben artık tamamen kıvama geldim zevk alarak yapıyorum diyebilir ya da artık benden geçti ben bu işlerden çekildim diyebilirim libido farklı bir şey genetik galiba
30 yaşındaki vücudunu daha iyi tanır ve hassas noktaları bilip, doruklara çıkar orgazmla. 18 yaşındaki yüzeysel ve bakire olacağından, klitorise yoğunlaşarak zevk aldığını sanıp aynı şekilde devam eder
Cevap
25Cevap
Kişiden kişiye değişir. Ben 18 ken nerdeyse her gün mastürbasyon yapardım. Seks yapmaya başladıktan ve yaş aldıktan sonra sakinleştim
Hmm ben hala istekliyim her gün düşüş olmadı
İstek tabi var. Ama 18-19 daki gibi değilim.
Hiç mi mastürbasyon yapmak gelmiyor içinden
O kadar da değil 😄
Kolay gelsin :D
Gel beraber olsun 😀
Benim başım bağlı. Gençlerin önünü açalım :)
gençler önünü açmaya korkuyor :D
18 yaşımdaki halim nerdee şimdiki halim nerede :( ama şimdi evliyim ve çoluk çocuk derken yoruluyorum
çokmu yoruluyon
hangi halin çocuk olmasaydı peki. kolay degil çocuk var hayat sana daha zor olur haklısın
18 yaşındaki daha istekli, heyecanlı ve merakli olabilir. 30 yaşındaki ise daha tecrübeli ve daha ateşli olabilir. 👍🏻 Tecrübelere dayanaraktan.. :)
30 dan tabiki 18 yasindayken aklıma bile gelmezdi
yaş ilerledikçe benim de aklımdan çıkmamaya başladı, her gün deli gibiyim
Yaşla pek alakası yok, onun isteğine bağlı bir şey bu
18 yasındaki kız daha istekli ama 30 lu kadın hem istekli hem arzulu hem tecrubelı
Tabiki ben benim kadar kimse olamaz
hı hı tabi tabi
Ne
yok bir şey
Hı tamam
Tastamam
18 yaşındaki kız meraklı libodo tavan olur. Ama 30 Luk hatun hem tebrübeli hemde arzuluyor tercih edilir her daim...
18 lik olmaz ya ateşli olsa ne olacak cinsel olarak tecrübeli birine ayak uyduramaz bence
Kesinlikle 30 yaşındaki kadin, o yaştaki kadının ateşi ortamı ateşe verir.
Kişisine göre değişir 18 olup isteksiz olan da var 30 hatta 40 olup aşırı istekli olan da
Seks tecrübesiyle alakalı bir durum
30 yaşım ilerledikçe isteğim artıyor
Benim de her gün isteğim beni kudurtuyor
Bende aynı durumdayım
Hmm 😊❤️
Otuz
Tecrübeli olan konustu
Ben 25'im. İki sınıfa da tam girmiyorum. Ama yaş aldıkça istek farklı bir hale geliyor.
Evet bunu çok iyi biliyorum şu an ki hakim fena
Otuz yaşındaki kadın daha istekli
tüfek mi bazuka mı demişsin
kullanan önemli
30 Yaşındaki daha fazla ister
İkiside birbirinden beterdir bxhxnshx
Yani ne diyeyim şimdi 18'lik 30 luk Bela
Benim 7/24 full dolu istekleri şehvet taşıyor resmen. Her yasta istekliligim artıyor
18 isteklidir lakin 30 daki arzuludur tadını almıştır
Her ikisi de olabilir
Kişiden kişiye değişir
Yaş ile ilgili değil bence
Hadi ya 30 muymuş 😮
Var mı 30 luk biri
22 yasindaki ben
18 Olan
30..
30 yaşındaki.
Tabiki 30 yaş
30 daha