🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Sizce en ateşli seks karanlık ortamda mı yaşanır, aydınlık ortamda mı? 🔥
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

En ateşli seksi ben karanlıkta yaşayamam, tam aydınlıkta da. Mum ışığında, loş ortamda, seksi bir müzik eşliğinde, her şeyin farkında olarak hissederek sevişmek, sevişmeyi fantezilerle süslerken belki bir anlığına gözleri bağlayıp tam bir karanlık sağlayabiliriz, bu bizim cinsel ilişkimize ayrı bir heyecan, zevk ve şehvet katabilir. Onun dışında tüm şevişme zamanımın tamamen karanlıkta geçmesini asla istemem. Keyifli geceler… 🔥🥰😎
ben karanlığı sevmem.
bir şeyden mükemmel zevk alabilmek için tüm duyuları kullanmak gerekir.
ben genelde yemek ile cinselliği benzetirim.
yemekte lezzet için göz dil kulak burun tüm duyular kullanılır. göz için çok özel sunumlar yapılır. baharatlarla kokuya önem verilir buruna hitap edilir...
mesela yemek yerken grip olup burnunuz tıkalı olsa gerçek lezzeti alamazsınız
gözünüz kapalı size bir şey yedirseler asla lezzeti alamazsınız.
illaki tüm duyular açık olmalı tüm duyularla her bir detayı hissetmek gerek
cinsellik de böyle.
partnerin vücudunun güzelliğini teninin kokusunu tadını almak gerek
ayrıca gerçek cinselliği bilen çok az ülmeizde. bir erkek kadınını mutlu etmesi için onun mimiklerini tepkilerini görmesi gerek ki o anki ruh halini beklentilerini anlamalı. tabi bu hassasiyette erkeğimiz yok denecek kadar az.
karanlıkta olmaz aydınlık olmalı
Ne çok karanlık, vücudu göremeyecek kadar
Ne çok aydınlık, her şeyi görecek kadar (sabah ve ansızın oluşan seks dışında)
Geri kalan için loş bir ışık ideal yani eğer loş ışık için gece lambası olmayanlar :) koridor ışığı yakıp yatak odasının kapısını açık bırakabilir.
İkisi de değil kesinlikle en ateşli cinsel ilişki kesinlikle daha böyle hafif ışık olacak bir ortamda ama öyle aşırı aydınlık olmayan bir ortamda yaşanır fazla karanlık olursa gerçekten sıkıcı olur çünkü görmüyorsun etmiyorsun sadece yani içeri bir şey giriyor bunu hissediyorsun böyle çok fazla aydınlık olursa da yani sanki bütün ışıklar senin üstünde gibi olmak ister istemez girebilirsin hafif böyle ışık olursa hem karşı tarafı görürsün hem yapılan işi görürsün hem de daha böyle çekici olur daha romantik
Evlenek miii
Cevap
80Cevap
Görseliğe önem verdiğim için zifiri karanlığı fantezi dışında tercih etmem ama fazla ışıkta rahatsız eder partnerimin vucut hatlatını görebilecek dercede ışığı tercih ederim.
bence loş bir ortamda yaşanır ama bir sexin ateşli olabilmesi için ortamın ışık durumundan çok partnerlerin iç ateşi önemli partnerim ne kadar ateşliyle seks o kadar ateşli olur
Karanlıkta. 🖤🔥
Loş ışık. Vücut hatları daha estetik görünüyor bence.
Sabahki kuru seks aydınlık fantezi akşamki seks karanlık
Seni yerummm
Loş bi kırmızı ışık ya da karanlıkta daha güzel ev ışığı göz yoruyor fazla aydınlık olması güzel değil
Kör ebe mi oynuyoruz aw? Görmek , bilmek, odaklanmak isterim, yahu dokun bir anlarsın tadında şakacı aktiviteleri hiç sevmem.
Ben karanlığı tercih ederim gizemli ve adrenalin dolu...:)
En ateşli seks birbirini isteyen iki beden arasında olur o zamanda ne karanlığın ne de aydınlığın bir anlami olmaz
O insandan insana degisiklik gösterir yani bence karanlık ama
Ateş kırmızı gece mavisi loş Işık’ta daha kışkırtıcı iki taraf için
Zifiri karanlık ya da göz alıcı aydınlık değil loş ortam olacak
Ortamına göre hiç belli olmaz
Ama ambiyansı hoş loş ışıkta sevişmeyi yeğlerim...
Olur gel
Karanlık aydınlık hiç fark etmez ancak loş ışığın yeri ayrıdır
Karanlık veya aydınlık fark etmeksizin her ortamda yaşanabilir diye düşünüyorum
Mümkünse loş bir ışık ve ayrıntıları da görebileceğim bir aydınlık
Ilık ışıklı ortamda olmalı , ve çok sessiz bir odada yapılmalı , yatak odası şart değil
Loş ışık güzel olurdu ama arkadan hafif bir müzik ve gölgede kendini görmek
Ben aydınlıktan yanayio hiç olmazsa Loş ışık olmalı
Aydınlık ortam olacak partnerimin o zevk aldığı dakikaları yüz ifadesini seyretmek isterim.
Farkı yok, karanlık ortamlar daha çok hayal gücünün eksikliğini tamamlar.
İki taraf da azgınken yaşanır. Aydınlatma ile ilgisi yok. :D
Karanlık ortamı hiç sevmem ya karşıdakini tüm hatlarıyla görmek daha çok hoşuma gidiyor
Bence aydınlıkta
iki tarafta birbirini görüp iyice keşfetmeli
göz görsün gönül doysun
İlla biri olacaksa aydınlığı tercih ederim. Sadece hissetmekle yetinmeyip, görsel bir ziyafet de olmalı..
Bunun bir matah yanı yok.. Spontane gelişen daha zevklidir.
karanlıkta görmeden hissediyorsun farklı bir tat ama aydınlıkta tüm duyu organlarınla yaşıyorsun...
Ben aydınlıktan yanayım girdigim an yüzündeki değişimi görmem lazim yüzündeki zevki görmezsem olmaz
Seks aydınlıkta yaşanmalı
Aydınlıkta daha güzel ama karşımdakide istemeli görer oral bir başka
Karanlıkta olmaz aydınlıkta kusurları gösterir gel biz senle loş ışıkta anlaşalım öyle yapalım ;)
bence oartnerler birbirini görmeli gözlerinin içine bakarak yapılmalı her şey. ne karanlık ne de aydınlık olmalı mum ışığında seks gibisi yoktur
arada yalayıp yuttugum bedenın seklını semalınıde gormek ısteımk ıhafızama kazınsın o anlar gırısler cıkıslar kıvrımlar
o hazzı yaşatacak kişiye baglı aydınlık karanlık olması bence
Mumlar loş ortam da yaşanır
Los ve karanlık. Ama aydinlikta da denerim. sekste her seyi denemek isterim zevklerin ucu açık
İkisinin ortası loş bir ortamda 😍
Sadece hatuna bayıldım demek istedim hahahsbsb
Bende sanaa gızzz
Karanlık ortamda yapılır
Loş ortam daha iyidir
Aydınlık ortamda olmalı. Her detayını görmeliyim.
En güzeli black light ile yaşanır.
bizim insanımız utangaç
O yüzden karanlık
Karanlık ortamda olmanın anlamı yok
Loş ortamı severim :)
Muzik: Coplay-dady
Loş ışık
Loş olsun ne karanlık ne aydınlık...
Hiçfark etmez ateşli bir partner oldukdan sonra 😉
Kör bir avcı değilim fark etmiyor 😆
Bir anda, ışık önemli değil
Ben bulunduğum ortamı ateşimle 🔥 aydınlatırım