Cinsel Yaşam Mastürbasyon yapmayı bilmeyen insan var mıdır? (Sayfa 2) BiBusesin Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 415 Mastürbasyon yapmayı bilmeyen insan var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Nasıl yapıldığını bilmeyen çoktur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ben bilmiyorum hiç de yapmadım 4 18 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Yalan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl valla değil Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Yaşın kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 18 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Yapmışsındir illaki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yapmadım diyorum ister inan ister inanma yalan borcum mu var Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Pekala 😎👍 Yorumla Interstellar01 +1 yıl Neden hiç denemedin mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bilmem ki Yorumla Interstellar01 +1 yıl Hiç istek gelmedi mi ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yapmayı bilmediğim için 🤷🏼♀️ Yorumla Interstellar01 +1 yıl Denemeden öğrenemezsin kii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl farkındayım da neyse ya Yorumla Interstellar01 +1 yıl Zevkli birsey denemelisin, ilerde sorun yaşarsın bak cinsel hayatında, evlendiğinde filan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl biliyorum denemem lazım Yorumla Interstellar01 +1 yıl Dene , tatktik verebilirim, ekle istersen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ekledim Yorumla emircan2001 +1 yıl bilmemek degil ögrenmemk ayıp. demekki ihtiyaç duymuyorsun onun için. Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. mastürbasyon ne 0 0 Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. İnsan yoktur gabiki 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı. Çok zor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bilmiyorum 0 2 Yorumla BiBusesin +1 yıl Nası yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne nasıl bilmiyorum Yorumla
ÉserMiktardaGluten Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Bilmemek iyidir 5 1 Yorumla umutsuzum64 +1 yıl Neden Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. vardır bence :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
YoKtur
Vardır veya bilip yapmayan
Senin sorularin da kalitesi düşmeye başladı
Hergece yapmadan uyuyamıyorum
Bilmeyen yok ama günah diyen çok
Nasıl yapıldığını bilmeyen çoktur
yok :/
Yoktur bence
Vardır
Eminim ki var.
ben bilmiyorum hiç de yapmadım
Yalan
valla değil
Yaşın kaç
18
Yapmışsındir illaki
yapmadım diyorum ister inan ister inanma yalan borcum mu var
Pekala 😎👍
Neden hiç denemedin mi
bilmem ki
Hiç istek gelmedi mi ya
yapmayı bilmediğim için 🤷🏼♀️
Denemeden öğrenemezsin kii
farkındayım da neyse ya
Zevkli birsey denemelisin, ilerde sorun yaşarsın bak cinsel hayatında, evlendiğinde filan
biliyorum denemem lazım
Dene , tatktik verebilirim, ekle istersen
ekledim
bilmemek degil ögrenmemk ayıp. demekki ihtiyaç duymuyorsun onun için.
zannetmem
Fakir edebiyatı gibi bir şey 😂
İnkar eden vardır
Ben bilmiyorum😂
Vardır
Çok var öyle.
Yoktur bence sanmam
mastürbasyon ne
Yoktur
Kesinlikle vardir
Hiç yapmadım 😂
o ne oluyor :D