bakireyim sadece kilitoral mastürbasyon. yapıyorum. yaparken zevk kasılma 1 sn. hatta saliseler sürüyo ve o saniyeden sonra hemen bitiyo yani hiç zevk alamıyorum zevk almak için klitoriste devam edince çok fazla acıdığı için asla dokunamıyorum ve yarım kalıyorum bu çok ama çok gıcık bir durum. yani kızların bahsettiği boşalma anındaki rahatlık, yorgunluk ve doymuşluğu yaşamadım hiç. şimdi sorum özellikle kızlara sizde böylemi oluyo yoksa ben mi anormalim? aseksüelde değilim anlamadım ki.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYüz temizleme cihazı ile dene, sanal seks yap ama sallakkkk biriyle değil sen gerçekten tatmin edecek biriyle olsun. Birbirinize sadık kalın. Onun dışında p*rno izlerken farklı türlerde izle.. Orgazm etme şeklini değiştir
12 Yorumla
Soran+1 yılYüz temizleme cihazıyla denedim bişey hissetmiyodum koluma tutsam aynı şey yani orada ki sinirler mi ölmüş acaba, birde beni gerçekten tatmin edecek kişiler oldu yükseliyorum sadece o an çok istiyorum ama yine okşaynca bütün his gidiyor dikkat problemim mi var acaba ikisini bi arada yürütemiyorum, p*rno izlerken de hoşuma gidiyor şehvetleniyorum ama dokununca his gidiyor cidden o kadar moralimi bozuyor ki bu durum, mastürbasyon yapabilen kadınlar çom şanslı cidden
Cevap sahibi+1 yılValla odaklanma sıkıntın olabilir ya da olsun bitsin yani sonuç odaklı bakıyor olabilirsin. Kendin fazla kastığın için zevk alamazsın.
Bence sanal seks dene.
Benim 1.5 senedir ara ara yaptığım biri var reelde de takıldık tabii.
Güvenilir ve bana zevk veren birisi keza bende onun için öyleyimm. Yani ona nude çekerken bile yükselebiliyorıum relax ol bacıko
Ayrıca p*rno da izliyorum onda da uzun uzun takıl. Kendini kesfrt farklı türlerdr izle. Yavaş yap. Direkt sertçe yaparsan kuku deforme olur kdkdld
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcele ile değilde yavaş yavaş okşa klitorisini, acı olduğu zaman yavaşla sadece tamamen bırakma, odana kimse girmez yani korkma rahat ol
12 Yorumla
Soran+1 yılRahatım kafam rahat yavaş yavaşta yapıyorum aralıksız 5 dk yapıyorum 10 dk yapıyorum tık yok, yani çok hafif bir zevk geliyor oda gidiyor hemen.. cinsellik hayal ederekte etmeden de p*rno izleyerekte deniyorum aynı.. problemim ne acaba ya doktora gitmeye de çekiniyorum of
Cevap sahibi+1 yılFarklı yöntemler kullan, göğüslerini uyar, roll on ile dudaklarını uyar, veya ufak bir kalem ile analda deniyebilirsin, orgazm olana kadar farklı teknikler kullan
+1 yılHormonlarla halakalı sanırım genel bir sorun değil kişisel bir sorun
00 Yorumla
+1 yılFarklı şeyler denemelisin
12 Yorumla
Soran+1 yılMesela
- +1 yıl
Konuşabiliriz eğer istersen
+1 yılrahatlamak için yardıma ihtiyacın var sanırım
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet kendi vücudumun yardımına ihtiyacım çözemiyorum
- +1 yıl
daha özel olabilirmi peki
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. hayal dünyanı değiştirmen lazım
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılkişisel bir sorun. Zor bir durum ama
114 Yorumla
Soran+1 yılÇooook zor hemdee😔
Cevap sahibi+1 yılistersen konuşabiliriz bu durumu
Soran+1 yılTabii ki çok isterim
Cevap sahibi+1 yılburada mısın?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılcanım burada mısın? konuşalım
Cevap sahibi+1 yılyorumumu okuduktan sonra burayı takip eder misin? sonra bana yaz.
Cevap sahibi+1 yılçıktın mı?
Cevap sahibi+1 yılMerhaba naptın?
Soran+1 yılHiç bişey
Cevap sahibi+1 yılAynı mı :(
Soran+1 yılMaalesefff
Cevap sahibi+1 yılKonuşamadık istersen konuşalım
Soran+1 yılErkek hesabına gir ordan yaz kadın diye kendini yutturacağını mı sanıyorsun jshsjsj
+1 yılçok mu yaptın ya da yanlış yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yılSanal dene
12 Yorumla
Soran+1 yılDenedim aynı
- +1 yıl
Kişiyle alakalı yükseltememiş seni
+1 yılSıkılmışsındır
00 YorumlaSurtunetek yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılYapamiyon heralde
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyoruz zaten nedenini soruyoruz ne m*lca yorumlar geliyor
- +1 yıl
Kusura bakma lütfen iyi geceler diliyorum
Gerçeğini yap
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu yapacak olsam sana mı sorucam
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi