27 yaşındaki bir kadının bakire olması, seks, sevişme tecrübesinin olmaması çok mu tuhaf? Yoksa ben mi tuhafım?

Buraya gizli olarak cinsellikle bekaretle ilgili bir soru sordum. Soruda kadın gizli üyenin biri sende bekaret ne arar koskoca kadınsın dedi. Bu işin yaşla ne alakası var? Millet 15 yaşında da seks yapıyor. Benim hala bakire kalma sebebim tamamen ailevi, geleneksel sebepler ve üniversite mezunu olmama rağmen kendi ayaklarım üzerinde duracak o ekonomik bağımsızlığı yakalayamamış olmam ve ailemden ayrı yaşayamamam. Hadi bu bağımsızlığı yakalasam bile cinsel devrim yapacak halim yok. Çünkü erkeklerin kadınlara, kadın cinselliğine yaklaşımları, bu konulardaki düşünceleri değer sistemi çok mide bulandırıcı.

Türkiye'de birçok insan ve özellikle de bekar kadınlar aileleriyle yaşıyor. Ekserisi böyledir. Ailesiyle birlikte yaşayan bunca kadın varken ve erkekler de ekonomik sebeplerden dolayı aileyle yaşarken bu kadar rahat nasıl seks yapabiliyorsunuz? Yani ailem eve geç geldiğimde, sık sık dışarı çıktığımda, telefonla aradıklarında gittiğim yerin aşırı sessiz olmasından, annem vasıtasıyla her zaman giydiğim g0tü kaplayan o pamuklu donların yerini daha cıngıllı donların almasından, normalden fazla dış görünüşüme, kişisel bakımıma önem vermemden bunlardan kuşkulanır ve sorar kızım bunlar nereden geldi? Neden aldın, biraz fazla değil mi? Kız sen bir şeyler mi karıştırıyorsunuz der. Ben de bilirdim ailemin hiç haberi yokken üniversitede, koskoca 4 yılda her sene bir erkekle sevgili olup orgazmın dibine vurmayı ama bir şey olduğunda bu yaşadıklarımı babamdan erkek kardeşimden annemden gizlemek zorunda olacağım. Yine evlilik gibi bir şey gerçekleşecek olsa bunu birlikte olduğum erkeğe söylemek zorunda kalacağım ve belki de bu şekilde tepki göreceğim ya da görmesem bile ola ki onun rızası yokken ondan ayrılmak istedim ve çok sert bir süreç yaşadık diyelim karşımdaki kişi bunu beni yaralamak, karalamak için aileme ispiyonlayıp beni küçük düşürmeye çalışabilir. Ailem muhafazakar bir aile. Dindar bir aile. Babam ve annem asla evlilik öncesi seks yapmamı gayet makul şekilde karşılayacak insanlar değil.

Ben bu ülkedeki genel çerçeveye uyan milyonlarca kadından biriyken 27 yaşında bir kadının bakire kalması size neden tuhaf geliyor? Bundan aman aman öyle bir şikayetim yok. Cosmos biliyor. :D Şu anki şartlarım güzel daha iyisini hayat sununcaya kadar en iyisi bu.
Güncellemeler
+1 yıl
Detayı okumadan saçma sapan cevap yazmayın. Bu iş tamamen ekonomik bağımsızlık ve sosyal hayatın, çevresel koşulların insana sunduklarıyla ilgili. Bazı kadınlar ekonomik özgürlük elde etmeden hatta belli bir yaşa gelmeden, iş bulmadan patır patır cinsellik yaşıyorlar. Ben bunun kadının kendisini ateşe atması olarak görüyorum. Böyle olunca da karşılarındaki erkeğin istismarına izin vermiş oluyorlar. İnsanın elindekilere göre adımlarını atması lazım.
27 yaşındaki bir kadının bakire olması, seks, sevişme tecrübesinin olmaması çok mu tuhaf? Yoksa ben mi tuhafım?