🤩🥳🤩🥳🤩🥳
Cinsel yolla bulaşan onca hastalık varken insanlar ne cesaret korunmadan ilişkiye giriyor?
🤩🥳🤩🥳🤩🥳

Şöyle bir kafa yapısı var Türkiye’de işte prezervatif takılırsa bütün hissiyat kaybolur hayır öyle bir şey yok aslında ben bu platformda önceki hesabımda. muştum hani prezervatif gerçekten hissiyat kaybına neden oluyor mu yoksa olmuyor mu diye Genelde özellikle bu konuda tecrübesi olan insandır hayır olmuyor özellikle bazı çeşitleri daha fazla zevk veriyor bile yazan olmuştu
#SelamGençlik 🦄🍏🍀⭐💛🔥☀️🌻🐝🍒💋🥥❤️❤️👀
Korunma yöntemleri elbette mühim fakat asıl olan her önüne gelene ideal partnerin muamelesi yapmamak ve cinselliği yaşamak için acele etmemek. Ruhunu koruyan insan, vücudunu garantili korumuş olur, net... #SunIsUp #Amazing #TubaSueda 🦄🍏🍀⭐💛🔥☀️🌻🐝🍒💋🥥❤️❤️👀
Tabi bu hastalıklar önüne gelen ile hiç duraksamadan seks yalanların karşılaştığı durum.. Bir kafede bakışlar ile tanışma ve hemen yatağa gidiş hastalık kapmak için risk.. Kaldı ki kadının durumunu anlayan tecrübeli bir erkek kadında hastalık oluo olmadığını bir nebze anlar.. Sözüm kısası bir kişiyi tam anlamı ile tanımadan hemen acele seks hastalık için bir risk..
Demekki hastalık bulaştığına göre her önüne. gelenle değil 1 tane ile yapmak sağlıklı ama illa istediğim le yaparım diyende bi zahmet. korunsun hastalığın ile baskasi uğraşmasın
Cevap
34Cevap
Eşiyle ilişkiye giriyordur. Ya da, çok iyi tanıdığı için korunma ihtiyacı duymuyor olabilir. Aksi durum hiç de mantıklı değil. Çok tehlikeli.
Beş dakkalık bir haz için bazen ömürlerinden vaz geçiyorlar
Elbette ama gerçekler şeker
Zaten kendilerini insandan saymıyorlar ama keşke hayatlarına daha sonradan girecek olanlar için korunsalar. Bunun adı cesaret değil, insanlığa ihanet.
Yakından tanıdığım, güvendiğim ve başkasıyla birlikte olmadığı için. Prezervatif sevmiyorum.
O tarz biris var izaman
@jinekologdrr biriyle birlikteyim zaten
Hım nekadar zamandie
@jinekologdrr ne yapacaksınız?
Sordum sadece
Bişi yapmamı gerek
@jinekologdrr bir muayenede olmadığımıza göre, fazla detay iyi değildir 😄
@jinekologdrr hangi sehirdesiniz sayın dr jinekolog bey
İzmir sen
@jinekologdrr İzmir değil. Muayeneye gelemeyeceğim için randevuya da gerek yok 😃🤣
Sen neresi
@jinekologdrr dünya.
Ya biriyle kaçak yapıyorsa fndkks
@Meraklıpanda01 hayat aldığımız riskler üzerine kurulu, dermişim 😂😂 valla yapıyorsa o onun ayıbı.
Çok da güvenme dksksk
@Meraklıpanda01 güvenmiyorum zaten 😄
Şapka taktır en iyisi dmdmks
@Meraklıpanda01 sevmiyorum ya elimde değil. Dikkatli oluyoruz.
Ben de sevmiyorum bişey sorayım öyleyse sana
Bu ülkede bir kondom düşmanlığı var. Asla hayatımı riske atmam. Ölümcül hastalıkların bir çoğu hep cinsel yolla bulaşıyor
Mallıktan :D Tanıdığın güvendiğin biri ise sorun yok ama, et ete değecek kafası işte. Halbuki mesele prezervatifte değil :D
Eşle yapılan sekste sorun olmaz nitekim evlenmeden önce tüm testler yspılır ama tabii tek fecelik ilişkilerde bu gerekli.
Evet iyi cesaret gerçekten de.
Onu bırakın sonra hamile kaldım ne yapıcam diye ortada dolaşanlar da cabası. Madem bir halt ediyon önlemini al.
Tek eşliysen bence sorun olmaz anal yapmadığın sürece
Hissi arttırmak için giriyoruz ama her önünüze gelenle ilişkiye girmeyin tabi
Et ete değmeli, hangi hastalık bulaşırsa bulaşsın ama o et o ete değecek arkadaş..
Korunmadan girmeme taraftarıyım çok nadir ve özel durumlarda oluyor bazen
Prezervatif yapay balon gibi geliyo kimse sevmiyo balon gibi kokuyo
Ama geleceğini riske atmiyor
Kalitesizini kullanmışsınız demek ki
Biz biliyoruz nerden zevk aldığımızı sen bilmeyene at bunları ki bizi ilişki de mutlu etsinler bilmeyenler öğrensin
erkekler bilmiyor mu
yakında fenomen olacaksın. daa insan eşiyle sevgilisiyle ilişkiye girer her önüne gelenle değil :)
Düzenli tahlil yaptırmak lazım artık kondom duruma göre.
Gerçekten anlamak mümkün değil.
Ben şahsen biriyle ilişkiye girecek olsam önce gider tahtlil yaptırırdım
Önüne gelen cingeneyle pompake yaparlarsa öyle olur.
En güzel korunma yöntemi lezbiyen olmak. Sahi bebek gibi kızlara bakıyorumda hep lezbiyenler 😐
Bence büyük cahillik. Ne olursa olsun böyle bir risk almamak gerekli.
Kesinlikle kadın içinde erkekmicinde aynı sey
Evliyken ne hastalığı bulaşcak
Ne güzel işte pislikler geberir akıllılar bize kalır ;)
kardeşim de aynı, şu kızlara korunmadan basma dedim, bel soğukluğu olmuşum abi o ne diyo :)
kalkmisin dini imani olmaz iki tarafta sehvetle istiyor
Yapanın kendi bilir onumu dert edecem
Ve korundunmu
@jinekologdrr sanane
Zevki sagliga tesvik etmek
Et ete değmeyince keyif vermiyor
Korku bilmez bir nesiliz😄😄😄😄😄
şapkayı kimseyi sevmez balonu skr misali :)
Risk eşittir başarı demek 😁
Cahil cesareti
çok eşlilerin derdi bu benim değil :)
Et ete daha güzel ama Condom zevk vermiyor
Risk işte öyle daha güzel
Heyecan arıyorsun sen
Cahillik, aptallık gibi nedenlerden
zevk daha ağır basıyor
cehalet işte :/
Herkes Allaha emanet
Zevk almak için
Şu ana kadar hiç kullanmadım