İnternette okudum saçma geldi. Hoşlandığım adam oturmamı söyledi sonra ayağa kalktı pantolonunu düzeltitti yani kemerini bunu coogu erkek yapıyor bence ille de cinsel mesaj mi algılamam gerek?
Güncellemeler
+1 yıl
Ne aptalsiniz ya, ben mi diyorum nette diyor beni linç ediyorsunuz canım
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de bu adam kalçama da bakmıştı o zaman ondan merak ettim 😂
Erkeğin kemerini düzeltmesi cinsel bir mesaj mıdır?
Sağolun sizde yaşayın , sizin yanınızda kendisini aşırı rahat hissediyor. Bu rahatlığı güveni vermişsiniz. Cinsellik için farklı ileri seviyede mesajlarda gerekebilir...
Her insanın güvenli bölgesi var beden dilinde 50 cm den yakınına yakşalıyor ya da müsade ediyorsan. O kişiyle ya çok samimi ya da sevgilisindir... Bu mesafenin altında yakınlıkta sohbet ediyorsan devamında cinsellik gelir...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Tabiki cinsel mesaj değil , ama kendimi rahat hissettiğim bir kadının yanında kemerimi düzeltirim. Ordan bağlamış olabilirler konuyu :)
Ah adam akıllı yorum, Ergen mall bunlarr yasa. Bana oturmamı söyledi ayağı kalkıp kemerini üstünü düzeltti
Sağolun sizde yaşayın , sizin yanınızda kendisini aşırı rahat hissediyor. Bu rahatlığı güveni vermişsiniz. Cinsellik için farklı ileri seviyede mesajlarda gerekebilir...
Doğru oda güzel bir şey bence
Her insanın güvenli bölgesi var beden dilinde 50 cm den yakınına yakşalıyor ya da müsade ediyorsan. O kişiyle ya çok samimi ya da sevgilisindir... Bu mesafenin altında yakınlıkta sohbet ediyorsan devamında cinsellik gelir...
yahu kendine çeki düzen vermenin cinsellikle ne alakası var
önüne gelen internete kirli bilgi saçıyor inanmayın her şeye
Yanımda kendine çeki düzen vermek istemesi çok güzel bence ☺️
kemer ile nasıl bi fantaziniz varsa artık tahrik oluyosunuz... :)
Nette öyle diyor
Netin ne dediği değil senin ne hissettiğin önemli.
Ben sizin aklınıza edeyim! Laaan kemerden de mi mesaj veriyormuşuz? Habinallah...
Malll, ben mi diyorum internetten diyor
hepsinde değil ama bir çoğunda öyle. bizimde hocamız söylemişti
Bende düzeltiyorum cunku kayıyor napim totom açıkta mi kalsın 🤣
hapşırsak cinsel mesaj alıyorsunuz bacım sizde :D
Nette böyle diyor siz cahiller bu mesajları anlamazsiniz
azmış ergenlerin hapşırmadan bile tahrik olması bence durum cahillikle bir alakası yok :D
Sesli güldüm bir an😂demek öyleymiş beyler hııı
yok sıkmıştır gevsetmek ıstemıstır
Alakasız
Yok artık derim
yok daha neler ya.
yoooo ne alaka
Doktorlar öyle diyor
ben dr um) ve demiyorum
Kesin doktorsundur Allah'ın amelesi 😂
iddiaya girelim, nesine
bütçeniz nedir