Bende iş işten geçtikten sonra pişman oldum erkek arkadaşımla nisanın 8 inde anal iliskiye girdik çok acıdı uzerinden 8 ay geçti hiç yapmadım sadece bi kere ilerde idralimi tutabilirmiyim altıma si? çmam demi ve evlendim adam istedi zaman oda girdinde ilk acı gibi acı olur mu acil cevap
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılsfinkter kası zarar görmemişse yıırtılmam olmamışsa kaçırmazsın
ayrıca evlendiğin adam isterse kabul etme yahu. anal ilişkiyi kabul etmek zorunda değildiniz
bir erkek karısına bunu teklif bile edemez. hem dinen hem hukuken boşanma sebebidir. isterse itiraz edeceksin kabul etmeyeceksin. zorlarsa hemen polise gidip şikayet edeceksin02 Yorumla
Soran+1 yılYok ya sorum bu değil yapan yok zaten ilk günkü gibi acı olur mu diyorum ve ilerde altıma yaparmiyim
- +1 yıl
Sürekli olursa genişler ve altına kaçırırsın
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılöncelik oalrak pişman olacak bişi yok acı normal alıştırması laızm ki delik alışana kadar zaman geçer ilk seferler hep açır kakanı tutumama gibi durum çok fazla kalın aletlerle yapman sonucu oluşabilir popo ksları kendni toparlama özellii var 8 ay da o kendini çokan toparlamıştır ve evlendiğinde yaparsan yine acır alıştırman laızm
10 Yorumla
+1 yılAnal seks asla ve asla hayvanin tekiyle yapip yritilma vs olmadigi sürece zararlı degildir. Eger zararli olsaydi dunyada milyarlarca kadin altlarinda brzle dolaşırdı.
Cahil yobaz takiminin karinlari cinsellikten uzak tutmak ifin uydurdugu yalanlar.10 Yorumla
+1 yılhayır ya korkma bişey olmaz ama istemediğin ve zevk almadığın şeyi kim olursa olsun yapma bu doğru değil , yapmasını bilmeyen erkek çok canını yakar , yapmasını bilen de iyice alıştırır ve zevk verir ama anlaşılan sen hep bilmeyenlere denk geliyorsun
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir daha yapsan da o aciyi hissedeceksin. Asiri olmadığı sürece altına kacirma sorunu da yasamazsin
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. cok açıklayıcı cevap
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Mutluluklar🤗
+1 yılCok fazla yapsaydin aci ordaki kaslarda gorevibi yerine getirememe gibi seyler olurdu ama bir iki defadan bise olmaz diye düşünüyorum idrarla alakasi olan biryee degil ama fazla yapilirsa kakada sorun olabiliyormus tekrar yapma tum bu saglik sorunlarını gectim dini acidan da dogru degil sabret mastürbasyon yap evlenecegin adamlada anal yapma hak yolu en doğrusu
10 YorumlaAcı olayı zamanla yaptıkça azalır ve zevk alırsın idrarını tutamama olayı abartı bizim milletin uydurmsı😉
14 Yorumla
Soran+1 yılYa onu sormuyorum zevk de alsam tövbe bida ben diyorum ki ilerde evlendim zamanda ilk günkü gibi acı olur mu ve ilerde altıma sicarmiyim
- +1 yıl
E tamam işte bende onu açıkladımya😂 acı olur zamanla azalır alışırsın altına sıçmazsın
Soran+1 yılNasil eminsin bole
- +1 yıl
Tecrübe ve kadınların kendi anlattıkları
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Evet bidaha yapmadiysan daralir sorun etme bunu. Diger sorularini da kkudum ve sanirim guzel ve bakimli kizsin ve seni goren kasar saniyor.
14 Yorumla
Soran+1 yılKaşar sanıyor derken anlamadım
Soran+1 yılEvet bakımlı ve adamına göre canı yakınım
Gizli Üye(25-29)+1 yılDevamlı devamlı anal ilişkiye girersen o zaman genişler ama bir kere iki kere yapmaktan hiçbir şey olmaz hamur değilki bu hemen bozulsun şekli korkma altına sı*cmazsın ve evet delik daralmıştır tekrar o yüzden oda ilk girdiğinde acır
12 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin ya çok pişmanım bi anlık hevesti 😒😔😫
Cevap sahibi+1 yılOlabilir gayet normal, analdan girer genişler o anlık ama bir kaç güne ilk haline geri gelir öyle hemen dediğim gibi genişleyip kalmaz ve şu devamlı yapma evlenince yapma kakanı tutamazsın sorun yaşarsın diyenlere de aldırma, evlendikten sonra analdan yapan ve memnun kalıp sorun yaşamayan çok insan vardır eminim
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sıçarsın garanti yok öyle bir şey diyenlere inanma onlar çükünün keyfi için konuşuyor...
04 Yorumla
Soran+1 yılYa bi kere yaptım çok acıdı üstünden 8 ay geçti ilerde evlendim zamanda o ilk acı olur mu diyorum ve ilerde altıma sicarmiyim
Soran+1 yılBi sıkıntı yaşamadım ama bu zamana kadar 🤔
- +1 yıl
Tekrar yapmazsan ümit ederim bir sıkıntı olmaz. Çok acıdığını yazmışsın, bu sebeple hemeroid ve anüs çatlağı akla geliyor. Sana zarar verecek değil değer verecek birisi ile ol asla ters ilişki kabul etme yoksa eninde sonunda olur. P*rnoculara neden bir şey olmuyor diyeni bile gördüm. Onlara da oluyor inanmayan o filmlerdeki anüs ağzına baksın marifet gibi açıp gösteriyorlar hemeroid bülleri de gayet net gözüküyor. Miyden kaldırırsa seyret bak...
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAmaaan yapmışsın işte 8 ay olmuş eski haline gelmiştir damarlar genişliyor yapılınca kaslar zayıflıyor şimdi sorun yoksa iyi bişey Bidaha yapmamanı öneririm
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu daha kaç kez soracaksın acaba? İyi niyetinden şüphe ediyorum
10 Yorumla
+1 yıldaralırsın ve cok yıpratırsan sorun cıkabılır canım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılAnal ilişkiden uzak dur zararlı aşırı derecede sana tavsiyem bu isteyen erkekle de evlenme
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Evet öğle acır ama işin taktigini bilmek lazım birde korkma altına yapmazsın
00 Yorumla
+1 yıl1 kez ilişkiye girdin diye hemen altına kaçırma olmaz, aradan uzun bir zaman geçtikten sonra şayet iyice hazirlamazsa seni, acı yine duyarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz ki 🙄
- +1 yıl
Defalarca iliskiye girdik herhalde
+1 yılneden makattan verdın cok zararlıdır sakıncalı dınimızde makatdan yasaktır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. yersiz bir endişe içine girmişsin :)
05 Yorumla
Soran+1 yılYanii
Soran+1 yılNasil bu kadar eminsin ve vicdanen hiç rahat değilim 😒
Soran+1 yılHım anladım
+1 yılİşi bilmeden yapmissin
00 Yorumla
+1 yılGeçer ama daha yapma sorun olur
00 Yorumla
+1 yılBi kere yaptıysan bişey olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Ben anlamadım kocan mi istiyor simdi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlendiğinde eşinle de anal yapma
00 Yorumla
+1 yılanal ile idrarin ne alakasi var
12 Yorumla
Soran+1 yılYa girde bi oku a? mk cahili senden benden daha cahilsin
- +1 yıl
veren sensin banada ver
Olur
14 Yorumla
Soran+1 yılNie korkutma beni açıklayıcı ya
Soran+1 yılYazz