arkadaşım filmlere neden inanıyorsunuz yahu. o zaman siz süpermeni gerçekten uçuyor sanıyorsunuz
filmler eğlence için çekiliyor. zaten orjinal filmlerin başında uyarı var. uygulamayın gördüklerinizi diyor.
oyuncular kadın erkek operasyon geçirmiş oyuncular. ayrıca fondoten ve benzeri kozmetik ürünlerle sürekli ciltteki hataları yok ediyorlar. görüntülere aldanmayın. 60 yaşında oyuncu var kadında selulit yok. böyle saçmalık mı olur nasıl inanıyorsunuz bunlara sizin 5 dakika seyrettiğiniz sahnlerer 4-5 saatte çekiliyor
gerek yok o bölge hem erektil bölge yani cinsel arzu ile kan basıncı ile şişen bölge hem hareketli bölge. o nedenle deri fazla orada. deri fazla olunca da renk koyu olur mesela diz kapağı dirsek göz kapağı koltuk altı buralar koyu olur. yani nırmal halde koyu gerilince ten rengine ulaşır
genital bölge de cinsel aktivite anında rengi açılır gerilir çünkü. ama normal sönük halde koyu olur
ayrıca oarsı hava almıyor hafif koyu olması doğaldır
Aşağıyada baksan yukariyada baksan hepsi aynı kapıya çıkıyor seven insan sırf karadır diye sevdiğinden vaz geçiyorsa demekki sevmiyor sırf vajinasını seviyor demektir bunu asla aklından çıkarma
Ya benim bembeyaz tenim var göğsüm sırtım karnım bacaklarım heryerim mükemmel. Sadece genital bölgemde kararma var. Ulan heryerim bembeyaz oram nasıl koyu olur anlamıyorum
valla orası ince ayrıntı işte sürekli güzel kokacak değil ya bizimkilerde zaten gül kokmuyor sık sık her yerini temizlemek elden geçirmek gerekiyor terlemeye cok dar giyinmeye falan
Ben sana gerçeği dedim tüm çevremde gördüklerimde böyle diyor orası pembe olucak herkes soğuyor. Sırf kara diye cinsel ilişkiye girip ciddi düşünmeyen arkadaşlarım var oraya bile dokunmamışlar sadece işlerini yapmışlar oraldan bile tiksinmişler düşün artık.
ya bana da farketmez ama insanın azıcık da olsa iştahını kapatıyor kara görmek.. yoksa önemli olan şey rengi değil., kızla aramızdaki çekim, bağlılık, tutku vs.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
kara olmaz. koyu ton olur. o kadar da abartmayın. zaten ten renginde genital organ olmaz o filmlerde olur yalancı filmlerde
Ama p*rnolarda görüyoruz bazı kadınların ki pembe.
Hiç koyulaşma yok
arkadaşım filmlere neden inanıyorsunuz yahu. o zaman siz süpermeni gerçekten uçuyor sanıyorsunuz
filmler eğlence için çekiliyor. zaten orjinal filmlerin başında uyarı var. uygulamayın gördüklerinizi diyor.
oyuncular kadın erkek operasyon geçirmiş oyuncular. ayrıca fondoten ve benzeri kozmetik ürünlerle sürekli ciltteki hataları yok ediyorlar. görüntülere aldanmayın. 60 yaşında oyuncu var kadında selulit yok. böyle saçmalık mı olur nasıl inanıyorsunuz bunlara
sizin 5 dakika seyrettiğiniz sahnlerer 4-5 saatte çekiliyor
erkeklerin penisleri vakkum ile zorla uzatılmış ve doğal dokusu bozulmuş geneline bakın penisleri ortadan bükük kırık.
He anladım. Teşekkürler yorumun için. Yani bunu kafaya takıp dert etmeme ğerek yok diyorsun
gerek yok
o bölge hem erektil bölge yani cinsel arzu ile kan basıncı ile şişen bölge hem hareketli bölge.
o nedenle deri fazla orada. deri fazla olunca da renk koyu olur
mesela diz kapağı dirsek göz kapağı koltuk altı buralar koyu olur. yani nırmal halde koyu gerilince ten rengine ulaşır
genital bölge de cinsel aktivite anında rengi açılır gerilir çünkü. ama normal sönük halde koyu olur
ayrıca oarsı hava almıyor hafif koyu olması doğaldır
Allah'ın yarattığı ve kişinin elinde olmayan konuları dert etmeyin.
Neden dert etmeyelim? Sonra pembesini bulunca bırakıyorlar
Vajinayı görmesini evlilik sonuna bırakın.
Beyazıda karasıda pembeside hepsinin delikleri aynı değilmi aynı zevki vermiyormu?
Aynen öyle. Ama bazı erkekler tutturuyor ille de beyaz diye
Beyazinkinde elmasmi var karanın kinden farkı sadece rengi ama zevk noktası ayni
Doğru söylüyorsun. Önemli olan sevişmesi yatakta zevk vermesi öyle değil mi :)
Tabiki önemli olan yataktaki performansı yoksa delikler hepsi ayni
Umarım tatmin olmuşsun dur cevabım için.
Oldum teşekkürler yorumun için
Rica ederim her zaman ne zaman istersen yazıp sora bilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Teşekkürler tekrardan. Aşağıda bir arkadaş demiş ki bazı kişiler sırf kadının orası kara diye ciddi düşünmüyorlarmış bile
Aşağıyada baksan yukariyada baksan hepsi aynı kapıya çıkıyor seven insan sırf karadır diye sevdiğinden vaz geçiyorsa demekki sevmiyor sırf vajinasını seviyor demektir bunu asla aklından çıkarma
Sen çok taktigina göre seninkinin rengi kara belli ettin ama boşuna takıyorsun iç dudaklari etli ve vajina düzgün ise hiç dert etme
Ya benim bembeyaz tenim var göğsüm sırtım karnım bacaklarım heryerim mükemmel. Sadece genital bölgemde kararma var. Ulan heryerim bembeyaz oram nasıl koyu olur anlamıyorum
Küçük bi lazer operasyonuyla hallediyorlakmış
Gerek yok lazere
Yokluktan köpeğe, damacanaya bile tecavüz edecek kadar cinsel aclığın olduğu bir ülkede dert ettiğin meseleye bak.
Evet, maalesef hoşuma gitmiyor. Bu durumdan kaçmak için özellikle açık tenli insanları tercih ediyorum ama onlarda da oluyorsa yandık. 😒
Allah vergisi olabiliyor bazen 😒
İşlev aynıda oral falan yapmam ben kapkara kötü duruyor cidden kimse kimseyi kandırmasın morarmış,ölmüş gibi cilt.
Kara olunca oralı hak etmiyor mu
Tâbi ki hakediyor sadece görüntü itabarı ile insanı itiyor bunun için aşık olmak lazım belki o zaman yapılır
hayır olurda nasip olursa evlenirsem
sorun olmaz
benim için
temizliğine dikkat etsin yeterli
ben zaten acayip severim yalamasını
Bazı erkekler vajina kokusundan dolayı yalamıyor :/
valla orası ince ayrıntı işte sürekli güzel kokacak değil ya
bizimkilerde zaten gül kokmuyor sık sık her yerini temizlemek elden geçirmek gerekiyor
terlemeye cok dar giyinmeye falan
He valla ya ne uğraşıyoruz dimi :)
aynen ama ben affetmem elden geçiririm yalarım ama başkası yapamaz kişiden kişiye değişir
Yala yapış kızda sana oral yapar öyle geçinirsiniz
kız arkadaşım yok ya da evli değilim ortamlarda falan arkadaşlar arası olursa o zaman oluyor
Pek ayırt edeceklerini sanmam, sen temiz ol, her gün duşunu al, kıl olmasın yeterli, doğum yaptın mı hiç
kesınlıkle berbat bi durum.. esmer tenlı kızda ıyı ama beyaz kadın sıyah bölge ıgrenç
E kız napsın allahtan gelen bir şey
suçlamadım kı.. tahretlenmeyı de hıç kımse sevmez.. sevmeyede çalışmaz ama bunu yaparız.. ;)
çok aşırıysa soğurum ama çok fazla değilse bakımlı temizse hayır demem
Fark etmez ne olacak renginden?
dolgun etlıyse bakmazlar esmermı karamı dıye :D
evet kapkara ıyyy ya. ragıma yazık
simsiyah kömür gibi mi yani
Hayır be o kadar de değil. Ama gene de kararmış
o kadar değilse sorun olmaz
vajina kararması genellikle her kadında vardır soğuma sebebi değildir
temiz olması şartı ile ama
Gunkurusu niyetine.. bisey olmaz
Renk önemli değil heycanı önemli
Kara ise olmaz. Esmerse olur
Seven biri bunu dert etmez hatta görmez bile
Soğurum direkt.
Neden peki ,? Deliklerin hepsi aynı zevki vermiyor mu
Kadın dediğin kusursuz olucak.
He oldu mk. Erkekte kusursuzsa o zaman kusursuz kadın isteyebilir
ERKEK ile kadın bir mi?
Kusursuz kadın isteyen kişi de kusursuz olacak. Yoksa kusursuz kadın ona bakar mı?
Ben sana gerçeği dedim tüm çevremde gördüklerimde böyle diyor orası pembe olucak herkes soğuyor. Sırf kara diye cinsel ilişkiye girip ciddi düşünmeyen arkadaşlarım var oraya bile dokunmamışlar sadece işlerini yapmışlar oraldan bile tiksinmişler düşün artık.
Oha cidden o derece mi
Valla.
Asla vajina olsun yeter ki tek kötü kokmasın
Kötü koku nasıl oluyor? Ben normal vajina kokusuyla kötü kokuyu ayırt edemiyorum
Bazılarının zevk sıvısı kötü kokuyor
Benimki pembe haha
yalarun <3
evet kesinlikle
Neden peki aynı zevk değil mi
evet aslında bi farkı yok ama görüntü olarak hoş değil.
eriyip paketine yapısmış çukulata gibi düşün. tadı aynı ama istediğin şey bu değil
Örneklemen cok iyi 😁
herkes örneklerime bayılır :D
Bazı erkekler için hiç fark etmiyo 😁 ha beyaz ha kara
ya bana da farketmez ama insanın azıcık da olsa iştahını kapatıyor kara görmek..
yoksa önemli olan şey rengi değil., kızla aramızdaki çekim, bağlılık, tutku vs.
Senin nasıl ki