"Karım, çocuklarımın annesi, ona şehvet duyunca utanıyorum. Çünkü biz böyle yetiştirildik, böyle gördük. Mesela karım öyle seksi iç çamaşırı filan giymesin, istemem. Hiçbir erkek de istemez, karısı öyle giyinsin. Bir tek kendisi görecek olsa da, çocuklu kadına yakışmaz öyle basit kadınlar gibi. Ama erkeğim, hoşuma gider öyle şey. Ee o zaman başka kadına bakıyorsun ister istemez. Şimdi bu, ben karıma âşık değilim, anlamına gelmez. Bence aşk ve şehvet aynı şey değil. Karıma aşığım, onunla evlendim, çocuk yaptım. Aldatıyorum, çünkü aşk başka, seks başka. Öbür kadınla bir gece geçirirsin, hoşuna gider ama sen yine karına âşıksındır. Ben o kadınları da aşağılamam, ama karım öyle olsun istemem mesela. Hiçbir Türk erkeğinin de kabul edeceğini sanmam. Karını öyle sırf cinsellik olarak algılayamazsın ki. Bir erkek âşık olduğu kadın için canını verir, ama yine de gider onu aldatır. Bu aşık değil, anlamına gelmez."
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bunları kim söylüyor yahu?
Mümkünse eğer günün birinde evlenirsem karım benim yanımda olabildiğince seksi olsun, her türlü fanteziyi sonuna kadar onunla yapayım.
Bekarken kadında erkekte farklı insanlarlar olabilir, bu normal.
Ama evlendikten sonra eşine aşık olup fantazilerini başkasıyla yaşamak isteği hastalıklı bir zihnin göstergesidir bence.08 Yorumla
Soran+1 yılErkekler seks yaptıktan sonra o kadınları asagılayıcı gorüyorlarmış
- +1 yıl
Magandaysa öyle görebilir, eğitimli modern ve akıl sağlığı yerinde olan bir erkek öyle saçma sapan bir şey düşünmez.
Kadın da erkek gibi cinsel ihtiyaçları olan bir canlıdır, erkekten farkı yoktur, neden aşağılık görelim ki?
Sen gidip eğitimsiz magandayla, i. tle kopukla ya da yobazla birlikte olursan tabi ki hem başına bir sürü iş gelir hem de aşağılanırsın.
Düzgün, modern ve eğitimli erkekle böyle şeyler yaşamazsın.
Soran+1 yılBi hkaye anlatcam
Soran+1 yılEski Yunan’da. Tecrübeli tapınak hayat kadını Ampelis, 18 yaşındaki Chrysis’e yeni mesleğinin inceliklerini şöyle öğretmişti: ‘Bir erkeği kendine çılgınca âşık etmek istiyorsan, ona onsuz da yaşayabileceğini göster.’ Kadınlar da bu eski hileye başvurmaktaydılar. Ampelis kadınların erkeklerin merhametine böylesine sığındıkları bir dünyada bile duygularına kapılmıyordu. Yüzyıllar sonrası Victoria çağı kadınları gibi. Ampelis, ilgisizliğini göstermek için başka erkeklerle yatıyordu. Victoria çağı kızı ise ücretini ödeyene kadar herhangi bir erkeğe cinsel bakımdan teslim olmayı düşünmeyecek kadar ‘melek ruhlu’ydu.
Soran+1 yılBenim bi erkeg arkadasım aynı bu hikayedeki amelianın yaptıklarını yapn bi kıza dehset asık su an
- +1 yıl
Erkek arkadaşın sorunlu o zaman. Bir insandan hoşlanabilirsin ama o insan başkalarıyla yatıyorsa doğal ona aşık olmazsın. Ha şu olur, seninle birlikteliği başladığından itibaren sadece seninle olur o zaman sorun olmaz.
Ama kişinin amacı sadece seks ise o kişiye aşık olmak yerine sadece seks yapabilirsin bu da normal.
Ama kişi sürekli başkalarıya yatarken gidip ona aşık olmak biraz sorunlu olduğunun işaretidir.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEğer karımı benden başka kimse arzulamıyorsa bu işte bir sorun var demektir... Ben arzulanan bir kadınla evlenmek isterim... Ben de arzulamalıyım, başkaları da arzulamalı ki eşimin cazibesi ortaya çıksın...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
8Cevap
+1 yılBunun adı madonna hayat kadını sendromu araştır. Normal çocukluk geçiren bi erkek böyle düşünmez
25 Yorumla
Soran+1 yılNormal erkek nası dusunuyor
- +1 yıl
Bir ilişkide cinsel çekimin de sevginin de bir arada olabileceğini bilir ve ebeveyn sevgisi şefkati ile romakçntik bir ilişkiyi birbirine karıştırmaz
- +1 yıl
Bak Cem keçenin videosu var adam psikiyatrist madonna-f*hişe sendromu yaz YouTube a izle mutlaka orada anlatıyor
Soran+1 yılSana. esaj atabilir miyim sorularım var
Soran+1 yılSaol. Takip attım. Videoyu izliyiom yarısındayım bitince sorcm
+1 yılAldatan erkeğin yalan konusunda çığır açması adlı kompozisyon çalışması.
10 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılcidden bunları diyen erkek varsa açık ve net MALDIR :)
011 Yorumla
Soran+1 yılFreud gibi bissuru psikiyatrist de boyle soylemis
- +1 yıl
bu mal olduğu gerçeğini değiştirmez.
Soran+1 yılE bilim ama
- +1 yıl
ya neyin bilimi. ona bakarsan evrim diye birşeyi ileri atanlar var o da bilim :D
Soran+1 yılSen ne dusunuyosun? Erkek kariisını masum bakire saf seksi olmayan tiplerden secciyo ama
- +1 yıl
erkek bakirse buna hakkı var. ama bakir değilse bunu saçma buluyorum
Soran+1 yılErkekler ulasamadıklarına asık oluyolar dimi
- +1 yıl
bilmem genelleme yapmamak gerek. herkesin aşık olacağı hususlar farklıdır
Soran+1 yılBilirsin bilirsin. Senin cinsin degil mi. Etrafındaki erkeklere bak kimlere asık olmuşlar
- +1 yıl
ok feminist :D mutluluklar :)
Soran+1 yılFeminist ne alaka. Erkeksin bilmiyo musun erkekleri. Ben tanıyorum kadınları. Sen de tanıyo olman lazım
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılkarımı arzulamaktan neden utanayım en güzel kıyafetleri benim içi giymeli ona aşık olmalıyım düşünce çok yanlış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir adam sadece karısına şehvet duyar , arzular diğer kadınları dişi olarak değil insan olarak görür. Erkek misin sen
00 Yorumla
6 ayHayır o şahsın psikolojisi bozuk
01 Yorumla- 6 ay
İslamcı erkekler bile eşlerinin yatak odasından seksi giyinmesini istiyor ama eşleri utanıyor ve libidoları düşük o yüzden giymiyorlar
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa bir git seven insan öyle bir şey yapmaz zihniyete bak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Hayır aksine daha çok istemeli
00 Yorumla
+1 yılNe alaka...
01 Yorumla
Soran+1 yılFreud da aynısını diyo
+1 yılevet doğru
00 Yorumla
+1 yılçok saçma yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok saçma.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz