Tecrübesizim ve kilo problemim yüzünden karanlık ortamda sevişmek istiyorum, partnerim bunu umursuyor mudur?

Merhaba,
Sevgilimle birkac kez yakinlastik 2 kez cinsel iliskiye girmeyi denedik ama sonuna kadar gidemedik cunku canim yaniyordu ve onu durduruyordum. O da duruyordu. Tekrar bulusucaz haftaya ve ben acir diye dusunup tam zevke odaklanmadigim icin kendimi sıkıyor olabilirim bunu nasil asarim? Bide erkek arkadasim daha once iliskiye girmis birisi ve ben hic girmedim o yuzden tecrubesizim ve o da bunun farkinda biliyor. Ben kendimi kotu hissediyorum sen beni yonlendir diyorum o konuda da yardim lazim? Bide biraz fazla kilolarim var vucudumu begenmiyorum 70 kiloyum kilo vermeye baslayacagim ama o zamana kadar biz yine birlikte oluruz sonucta ve ben hep karanlik ortam olsun istiyorum veya yorganin altina giriyorum. Erkek arkadasim bu konuda sizce umursuyor mudur? O kendini rahat birakiyor utanma niye utaniyorsun bak ben utaniyor muyum diyor soyunuyor. Uzun oldu ama lutfen okuyup cevap verinn :)
Tecrübesizim ve kilo problemim yüzünden karanlık ortamda sevişmek istiyorum, partnerim bunu umursuyor mudur?