Evet bir şekilde seks sizi önceden hiçbir şey konuşmadan yatağa çekti ve bu kadın hiç de öyle uysal biri değil; aksine size hğkmetmek iatiyor ancak aksi gibi siz de komşnany bir erkeksiniz ve orada size gğcü yrtördiği gibi hşzaya gelşyor... böyle bir şey yaşadınız mı?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Erkekler Ne Diyor
evet hatta fantezi için almış olduğum onun haberi olmayan kelepçeler vardı yatağa kelepçeledim. sinirden kudurmuştu
Sense hiç umursamadın değil mi?
Evet hatta her zamankinden daha sert davrandim.
Sonra... boyun eğdi mi?
Evet. Hatta cidden buna ihtiyacim varmis. Harika bir geceydi dedi
Normal hayatta da etkisi oldu mu? Uysallaştı mı?
O pek sayilmaz ama bir sure oyle uysallasti yinede
Onun boynunun en eğik halini nasıl anlatırsın? Yani avcılar büyük av vurduklarında ayaklarını üstüne koyup resim çektirirler... zaferlerini aemboiE eder... aenin de avcı onunsa avlanmış av oluşunu semboöize eden bir olay varsa anlatsana
Meselâ seks icin ben adim attığımda red ederdi. Bunu yaşadığımızın ertesi gecesi seni istiyorum demistim. Red etmedi. Ve gidip Seksi birseyler giyip karsima çıkmıştı
Yine kelepçeledin mi?
Evet hemde bu kez yuz ustu. Karnina bir yastik koyarak kalçalarını tokatlaya tokatlaya ve elimde kirbacla acimasizca becerdim onu yine
Dayağı yerken neler diyor
Sen adisin, pisliksin sana bunun bedelini odeticem diye avazi çıktığı kadar bagiriyordu.
Sen ne cevap veriyordun?
Sus mk *. Senin a. mna koyuyorum simdi tadini cikar diyordum
Tüm bu dediklerini p yatakta yalatmalıydın ona... tükürdüğünü yalatmalıydın
Agzina bosaldiktan sonra agzina da tükürdum ve uzun bir süre kelepceleri cozmedim
Peki senin boyle bir durumun oldu mu?
Çok daha beteri oldu
Anlatmak istersen dinlerim
Kızlar, bu erkeğin cinsel çekiminden kurtulmak için ne yapmamı önerirsiniz? ↗
Yorumlarini da okuyacagim sorundaki
Senin resmen a. mina koymuş. Hala birlikte misiniz
Daha kötüsünü de yaptı... hrpsini okudun mu yorumları filan
evet hepsini okudum. cidden köpeği olmuşsun. ve hala koşarak gidiyorsun değil mi
Sanırım yüksek libidolu bir kadın güçlü ve iradeli bir erkekşe karşılaşımca kaçınılmaz son bu :(
böyle süründürürler diyorsun :) sen şimdi ondan başkasını düşünemezsin bile.
Geçende korkunç bir ceza verdi izün almadan gece çıktım diye...
onu dinlemek isterim
Yine kıvama getirdikten aonra kalktı... dedi bilgisayarın başına otur ve kadın olarak hayatındaki erkeğe itaat etöe zorunluluğuna dair bir yası yaz... sen feminist olduğun için seni en sinir edecek cümleleri bilirsin dedi... bir yandan da elle tajrik edip larşı koyma şansımı sıfıra imdiriyor...
Somra içim kan ağlaua ağlaya yazdım ama en kötüsü nu yazısyı yasmam o yasıyı haklı çılarıyprsu... sonra büyük darbesi geldi
neymiş o büyük darbe
Şimdi dwdi... bu yazıyı üyesi olduğun tüm feminist gruplarda pqylaşacaksın; oralardaki arkadaşların kuduracak sen onlara cevap verip onlqrı daha da küplere bindireceksin dedi... onlar yeterimce öfkelenmezse senin tek ayak üzrründe konulturur videosunu onlara yollarım dedi...
hahaha seni harbi artık kölesi yapmış :D e ee sonra
2 saat boyunca en erkek yalakası laflarla kudurttum arladaşlarımı
peki o arkadaşların sana şu an yaklaşımı nasıl bu yaşadığın özel anları biliyorlar mı
Söyşeyemem ya... hepsi artık eski arladaşım... zaten gruolardan da attılar
hım peki hiç pişmanlık duyuyor musun? bunları yaptığına
Çarem mi vardı ki?
tamam anlıyorum. şimdi pişman mısın diyorum. pişmanlık hissediyor musun
Diyor ki siz kadınlar erkeklerle eşitsizniz buna itirazım yok, ama siz feministler hayatınızdaki erkekle de eşit olabileceğinizi zannediyorsunuz... sana bunun imkansız olduğunu anlatmak için bir süredir onurunu çok zedelşyorum biliyorum ama bu gerekli maalesef... doğasını inkar etmeyen bir kadının hayatındaki erkeğe teslim olmak dılında 1 seçeneği olmadığını anlasığında hem ben biraZ daha yumuşarım hem de itaat sana o zaman o kadar ağır gelmez... diyor...
Haklı mı sence?
Evet sende teslim oldun işte
Ama işte ben ezik veya zayıf olduğum için mi? Yoksa onun dediği gibi doğasıyla kavga etmeyen her kadının kaçınılmaz olarak geleceği noktafa mıyım?
Kaçınılmaz son oldugu icin. Dogasi gereği.
İkiniz de umarım bunu yeselli için sçylrmiyorsunuz... bu adamın bu lafına imzanı atoyorsun yani
Evet nispeten dedigi dogru ama ben kadin uzerinde bir hüküm kurma, üstünlük kurma gibi bir amacim dusuncem hic olmadi
Neler etmişsin kızcağıza
Sana yapilanlarin yaninda benimki masum kalmıyor mu😉
Nama hüç giziksel bir şey yapmadı ama
Peki biraz da fiziksel guc kullansaydi sana ne hissederdin
Yapılacak bir şey yok artık...
Hala görüşmeye devam ediyor musunuz
Tabi yoksa niye konu açayım
Peki hic ona baskaldirmayi denedin mi
Çok başarısız denemeler
Sevgili misiniz peki
Yok bakkalın çırağı olur kendisi :)
Mk hala diksin🤣🤣🤣
Diyor ya tüö erkeklerle eşitsin ama hayatındaki erkekşe eşit olamazsın
Peki normal bir etkinlikte, normal hayatta da ona karsi boyle itaatkar misin
Tabi ki... mesele de o zaten
Artik gecmis olsun sana 🤣🤣 kendinden vazgecmissin
Niye yani erkeğe itaat hani doğamız gereğiydi.. sadece yatakta mı doğamız gereği davranmamız icap eder?
Sen bilirsin. Ben sahsen her zaman itaat eden bir kadın istemem hayatimda.
Ya iyaat dediğim son sözün onda olması dışarı gece çıkacaksam haber bermek değil izin istemek... çok abartı bir durum değil... bemce o fantezileri olan bir erkek olarak kadınının senin egeöenliğinde olmasını kesin istersin
O birbirine karşı sorumluluk olmasi gereken
İzin tek taraflıdır... o haner verir bem izin alırım... benim güvenliğim ondan sorulurmuş... öyle diyor
Peki oyle olsun
Bu vazgeçmek mi kendimden?
Bisey diyemem. Herkesin hayati kendine. Sen memnunsan, mutluysan sorun yok demektir
1 şey dwdin... ben de soruyprum şimdi
Bende yorum yaptım zaten
Çelişkini gidersen iyi olur
Olur. Denerim. Tesekkurler
Yani ben doğam gereği mi bu haldeyim kendimden vazgeçtiğim için mi?
İkisini de sen söyledin? Jer ikisi de kendi görüşğn olamaz
Cok mu onemli Benim fikrim sen memnunsan bak hayatına yaa🤣🤣
Önemli olmasa sormam
Niye bir baskasinin fikrine göre mi yaşıyorsun? Ikilemde olan sensin bence. Bak bu bir fantezi olarak güzel birsey. Ama hayat tarzina dönüşüyorsa bu kendinden vazgeçmektir. Hee köle ruhlu birisindir. Bir ömür bu yaptıkları hosuna gider bunalmazsin orasi ayri. Ama hep bunları günlük hayatta da yasatan birisi zaten sorunludur bana göre.
Simdi burada sen düşün karar ver? Vazgecmek mi istiyorsun?
Ya aen gerçek fikrim bu demek varken neden savsaklıyorsun...
Yani bu bor ömür cekilmez. Bir sure sonra sokarim böyle iliskiye diyeceksin. Onu diyorum. Kendinden vazgeciyorsun. Grinin elli tonuna kendini kaptırmış sevgilin 🤣🤣🤣
Evet yaptım. Hatta en sevmediği şeyi yapıp ağzına yüzüne boşaldım. Bundan sonra benim o... rspumsun dedim.
Sonra
İtaat etmesini öğrettim.
İatemeye istemeyw sırf gücü yetmediği için boyun eğdi yani
Evet onun egosunu s... ke s... ke söndürdüm. Sonradan hoşuna gitti.
Bana karşı uysallaştı.
Bir feminiat eksildi yani bir bakıma
Dışarıya yine feministti. Ama feministliği bende ters tepti
Onun boynunun en eğik halini nasıl anlatırsın? Yani avcılar büyük av vurduklarında ayaklarını üstüne koyup resim çektirirler... zaferlerini aemboiE eder... aenin de avcı onunsa avlanmış av oluşunu semboöize eden bir olay varsa anlatsana
Ellerini arkadan bağlayıp, domaltıp, g... tünü tokatlaya tokatlaya s.. ktikten sonra hiç ellerini çözmeden, elimi saçına dolayıp ağzına yüzüne boşalıp bir kısmını yutturmamdı. İşte tam senin tasvir ettiğin gibi. Yüzündeki o duygu karmaşaşası, hem sinirden hemde çaresiz, gözlerini kaldırıp aşağıdan bana bakışı itaat etmiş bir şekilde.
Elleri arkadan baplanırken debelenmedi mi?
Debelendi. O debelendikçe ben daha çok küfür edip tokatladım.
Elleri bağlamak kolay iş değil... iple mi bapladın?
O an elimin altında kablo bağı vardı.
Kablo bağı fena
Hem fena hem etkili.
O çaresizliğini alaya alıp feminşzmiyle dalganı geçseydin
Küfürler ettim dedim ya. Ona dedirttim sen nesin diyip diyip.
Ağır küfür değil de onun kadın olarak güçsüz aeninse erkek olarak egemen oluşunu söyletsen tam kudururdu
Erkeği domine etmek isteyen kadına seni neyim yaptım deyip, onun ağzından o.. rspun kelimesini duymak onu kudurttu zaten.
Evet. İstediğim zaman kullanıyorum onu artık. Kölem oldu
başta dominant olma heveslisi feminist bir kız mıydı?
?
Evet feminist. Dışarıdan hala öyle
Ğeki kölen olmamak için başta direndi de seninle mğxadeleyi kaybederek mi teslim oldu yoksa bu onun da fantezisi miydi?
Diğer sorum da yatak dışında da itaat ediyot mu? Notmal hayatta egemenlik kurdun mu?
Yatakta kadın dominant olacak emir verecek
fazlasıyla yaptım
Nasıl kırdın direncini?
Teslim bayrağı çekmesi masıl oldu ne dedi ne tepki verdi anlatır mısınız?
ipleri elime aldım o bişeyler yapmadan ben yaptım ve zaten onun etkisiyle inim inim inlemeyle meşguldu kolay oldu
ben aldigim zevke bakarim
evet yaptım ama kadın fazla dominanttı
Sonuç:
Kim yenilip teslim oldu?
Kadın tabikide sonra kölem bile yaptım ))
Neler yaptırdın kölene?
burada anlatırsam ban yerim ))
Sinirden kudurmuştur kızcağız
Kölem olan neden sinirden kudursun ne dersem onu yaptır dim
Dominant girdi yatağa hatta belki de frministti... sana hükmetmek istiyordu ama bir baktı ki senin emrettiklerini yapıyor belki ayaklarının altını öpüyor... kudurmaz mı?
Aşırı zevk alıyor du evet açıkçası benimde öyle direk kendini salan birisi olsaydı bu şekilde etkilemez di
Biraz da alay edip üzerine gideydin bari :)
Güua bana hükmedecektin ha, haddine düşmüş sanki; ne oldu şimdi cariyem oldun işte... filan gibi :)
Öyle oldu zaten ama içinde böyle bir fantezi de varmış senin merakın da mı var 🙂
Benle ilgili gümdemin varsa boşa çaba olur...
Aabahında kahvaltı filan da hazırlattın mı?
Hayır yok sadece sordum aklına gelebilecek birçok şeyler yaşandı diyebilirim
Belki de 1 feminist eksildi o gece dünyadan :)
Bu hoşuna gitti sanırım 🙂
ayrıldık acıkcası zennetmiyorum cinsel olrak öyleydi daha cok baskın bi karekter
eline kemeri aldın :) uysal oluyordu
Kemerle mi dövdün?
Neyin cezası olarak yedi dayağı?
fazla ses cıkarınca
Aes derken? Sen istemiyor muydun ses çıkarsın?
Hayır ben söylersem bagıramaz yoksa bedelini öder
2 sene önce etmiştim
Neler yaptın?
Nasıl boyın eğdirdin?
Seviyordu beni. O halleri hoşuma gitmiyordu değişmezse ayrılıcam gibi gözüküyordu. Bu durumu farketti durumdan vazgeçti
Yaşamadım
Evet
Nasıl kırdın direncini?
Teslim bayrağı çekmesi masıl oldu ne dedi ne tepki verdi anlatır mısınız? Yani işte sana hükmetmeyi bırak artık orada söz hakkı bile olamayacağını anlaması
Meslek sırrı
Mağlup olduğunu anlayınca ne dedi hatun?
Teslim oluyorum
Sinirden de kudurmuştur
Zevkten kudurdu
Her türlü dominant kadını alt ederim ben yatakta
Femünist sayısını epeyce azaltmış olabilirsin
O ne?
Sen üstünlük kuruyor musun
Feminist demek istedim ama yanlış yazdım
Hayır. Sadece yatakta uysal
Nasıl yani
Yani onun sana en boyın eğmiş anını, bir başka feministin görmesi halinde en çok sünirleneceği halini yani erkek olarak sana en mağlup halini tasvir eder misin?
Utanırım boş ver :))
Biz bizeyüz anlat
Biz bize değiliz :))