Nişanlım her şeyi yaparım sınırım yok sadece anal asla olmaz dedi, çoğu kız böyle mi?

İki yıldır birlikteyiz bu ay istemeye gittik yüzükleri de takınca haliyle yakınlaşmalarımız oluyor sevişme falan dün ilk defa oral yaptı kendisine yaptırmadı sadece arkayı biraz yalamama izin verdi ben de anal deneyelim mi diye sordum acayip tersledi sapıklaşma gay falanmısın namuslu kadına anal mı yapılır hele ki evleneceğin kıza teklif bile etmemen gerekirdi her şeyi yaparım onu yapmam bir daha teklif edersen ilişkimiz biter iyi düşün evlenmeden dedi. Kız fazla katı değil mi bu meselede?
Katı olması normal anal olmaz ayrılık nedenidir
Fazla katı anal da fantezi sonuçta denenebilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce
Güncellemeler
+1 yıl
Her kız böyle mi
Güncellemeler
+1 yıl
Analı merak ediyorum bir kez olsun hevesimi alayım yoksa sürekli aklımı kurcalar evlendiğimizde dedim ileride gözün dışarı kayabilir haklısın git hevesini al dedi. Eskort sitelerine bakmış onlar bile anal teklif etmeyin yazmışlar hiçbiri yapmıyor sen nişanlından istemeye utanmıyorsun zaten kadınla yapmanı kaldıramam bebek gibi travestiler var aşkım analı onlar hakediyor kızlar değil git hevesini al izin veriyorum dedi. İkna oldum ankete göre de karşı kızlar bence de hiçbir kıza anal yapılmamalı!
Nişanlım her şeyi yaparım sınırım yok sadece anal asla olmaz dedi, çoğu kız böyle mi?