Cinsel Yaşam Banyoda sevişmenin artı ve eksi yönleri nelerdir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sevişmeyi tercih edebileceğiniz alanlardan birisi midir? Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Güncellemeler+1 yıl Güncellll Güncellemeler+1 yıl Güncellllllll Banyoda sevişmenin artı ve eksi yönleri nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Serenia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Denemeden bilemem. :DAma eksi yönleri olduğunu düşünmüyorum. Artı yönleri o andan sonra duş direkt hazır olması. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Fulll artı yani 😂 Yorumla
Oldumolasiolamadim Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Duş başlığının bana dayanması eksi partnerimin sabunun üstüne oturması artı etken 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aman dikkat duş başlığı filan😀 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl En yüksek zirvelerdeyken ayağın kayıp kafanı sert zemine vurup beyin kanamasından öbür dünyaya cananet gidebilirsin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Dur hemen gönderdin 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Denemeden bilemem. :D
Ama eksi yönleri olduğunu düşünmüyorum. Artı yönleri o andan sonra duş direkt hazır olması.
Fulll artı yani 😂
Duş başlığının bana dayanması eksi partnerimin sabunun üstüne oturması artı etken
Aman dikkat duş başlığı filan😀
En yüksek zirvelerdeyken ayağın kayıp kafanı sert zemine vurup beyin kanamasından öbür dünyaya cananet gidebilirsin
Dur hemen gönderdin 😂