Sevgilim ileri seviye istiyor, onunla nasıl konuşmalıyım?

Sevgilim çoğu erkeğe göre anlayışlı, seviyor beni gözlerinden hareketlerinden arkadaşlarıyla tanıştırmasından, gelecek hayallerinden bahsederken beni de katarak plan yapmasından belli buna eminim. Üniversite öğrencileri olduğumuz icin öğrenci evlerinde kalıyoruz çoğumuz o yüzden onun evine girip çıkıyorum bu kadar tamam ama ileri seviye o olaydan istemiyorum sonrasında ayrılık olursa kendimi çok kötü hissederim. üniversite son sınıf kendisi bana geçenlerde bunu istediğini bunun da aşkın içinde olduğunu söylüyor. üniv zamanlarımızı güzel geçirelim istiyorum dedi. Ben o olmadan da birbirimizi seviyorsak ilişkide sorun olmayacağını söyledim o da ‘kafa yapımız aynı değil işte benim icin sevgiliysek o da olmalı ama senin için önemsiz bir konu bu sorun oluşturacak ve ellerimden kayıp gidecekmişsin gibi hissediyorum dedi bunu demesine şok oldum belki de ben yumuşak huylu ters yapmayan kolay ikna olan biri olduğum icin ikna olmam icin böyle bir cümle kurdu belki de bilmiyorum gerçekten seviyorum o da hep beni mutlu ediyor halleri tavırları çok düzgün ama benim icin ciddi bişeyler olmadan istemediğim bişey sırf bu yüzden de güzel giden ilişkimiz aşkımız bitsin istemiyorum tek problemimiz bu ve o bunu büyütüyor ilişkinin içinde bu da olmadan olmaz diyor tek bir şeye bağlamak doğru değil diyorum burada çatışıyoruz ne yapmalıyım?
Sevgilim ileri seviye istiyor, onunla nasıl konuşmalıyım?