Çok istiyorsunuz onunla birlikte olmayı öpmeyi sevişmeyi mesela. Ama bu kişi istemiyor sizde istiyorsunuz bu tutku arzunuz aşka dönüştü mü hiç yoksa takıntı mı saplantı mı oldu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba bir kişiyi istediğin kadar iste arzula hayal et her hali ile onunla ilgili seks rüyası gör ama o kişi seni istemiyor ise tek taraflıdır zaten arzu istek çekimle olur bence birini istemek arzulamak sadece seks ile bağlantılı değildir içinde ona karşı duygusallık veya hoşlantılık da hissedebilirsin. Zamanla aşka dönüşebilir ama her şey karşılıklı olmalı
01 Yorumla
Soran+1 yılKarşılıklı ama her şeyin bi zamanı var
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO istemiyorsa baştan asla aşka sevgiye dönüşmez en sonunda bir bakmışsın seks arkadaşı oluvermişsin başta aşk ilgi yoksa sonradan bir şeylerin aşka dönüştüğünü görmedim duymadım yahu adam baştan istemiyor bu çaban ne şaşkınım heee ben sadece sevişşcem yatıcam diyorsan beden senin karar senin erkekler yok demez bilmiyormusun aşk sevgi saygı bekleme sakın
03 Yorumla
Soran+1 yılBrn ona karşı düşünmüyorum o bana karşı hissediyor bunları ben istemiyorum diyorum o 3 keredir nasılsın diye beni arıyor eski sevgilim kendi ama benden kopamıyor
Cevap sahibi+1 yılİstemiyorsan zor
Soran+1 yılYa istiyorum ben de ama her şeyin bir zamanı var yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu şekilde aşık olmak mümkün var tabikide
013 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilim bu kişi. Sevgiliyken bu konulardan hiç konuşmadık ama tutkulu olduğunu anlıyordum yanımda olsan sarılsam öpsem falan derdi. Ayrıldıktan sonra aynı şehirde denk geldik ve buluştuk merak ettiğimizden birbirimizi sarıldık sarıldıktan sonra etkilendik ve öptü beni ben karşılık vermedim ama arka arkaya öptü okşamaya çalıştı sonrada izin vermedim çok kısa sürdü korkuyorum diyerek ittim onu sonra görüşmek istemedi kendi. Geri yine kendi aradı kızdım bu sefer nasılsın diye aradı tersledim işte 3 hafta falan geçti yine aradı böyle soyledi boşta kalsa yani bunları yapabilir başkalarıyla tipi düzgün her kız ister veya başka şekilde giderebilir ama beni aradığında böyle dedi bunca insan içinde sadece seni arzuluyorum canım seni istiyor diye yine olmaz dedim izin vermedim biz konuşmayalım dedim haklısın dedi şmdi tekrar yine arar mı bilmiyorum tabi
- +1 yıl
Biraz zaman geçtiğinde ariycagina eminim ve senle cidi olduğunu sanmiyom çabuk kabullenip vaz geçiyor sadece seni arzuladığı için özlem le cinsellik olarak yanıyor o yangınının esiri olmuş birlikte olsanizda onu kendine bağlanan zor olur diyorum
Soran+1 yılHimm anladım aşka dönüşmez yani istediğinide yapmak istemiyorum
- +1 yıl
Aşka dönüşebilir ama donusmeme riskide var kendini ona teslim ettiğinde kimseden kalmayacağı keyfi heycani almalı bunun büyük bir kısmında senin marifetine bağlı
- +1 yıl
Sana bı sır erkekler encok cinsellikte kkumle mutlu olursa ona bağlanır onunla kalmak ister unutamaz onu
Soran+1 yılCiddiyet anlamında demistiki tanımak istiyorum daha fazla ama bir şeylerin sonunu getiremem diye korkuyorum dedi senle ilgili bir durum değil benle ilgili demişti ama ben şimdi bana bağlansın diye yapamam ki her şeyin zamanı var yarım kalma korkusu yaşıyorum demişti
- +1 yıl
Sanırım planlarında ciddi bir ilişki düşünmüyor evlilik gibi ama seni sevip baglanirsin senimi yoksa ayrılığını seçerim bilmiyorum kendime bu konuda sana umut veremem diyiyo
Soran+1 yılNe hali varsa görsün o zaman bana ne diye nasılım diye merak ediyor ki sırf seks içinde değil önceki aradığında nasılım diye merak ettiğimden aradı dedi ben soğuk davranınca bidaha rahatsız etmem silcem kesin olarak numaranı falan demişti sonra ağzıma heleni söyledim yine aradı
- +1 yıl
Erkekler arzuladığı kişiyle birlikte olmadan kolay kolay vazgeçmez çünkü içlerine ukte başaramamış acısı oluyor erkekler için her kadının tadı faklı hissederler her kadın aynı kesinlikle aynı tad değildir unutma
Soran+1 yılOnunla yaptığımız yek sey buluşmuştuk ayrıldıktan sonra sarıldık özledik diye sonra bi etkilenme oldu ve beni öpmeye başladı karşılık vermedimde okşamaya çalıştı sonra korkuyorum diye çektim kendimi istemedim sonra kendi özür dilerim görüşmeyelim dedi. Geri aradı aradan zaman geçince tersledim işte sonra tekrar aradı 3 hafta geçmişti aradan sordum buluştuğumuzda bunu yapmak için mi geldin bana dedim sen canım mısın öyle bir şey planlamadım planlasam olurdu zaten dedi bende olmazdı dedim seni ikna ederdim dedi bende edemezdin yapamazsın dedim ben aklıma koyduğumu yapan bi adamım ben böyle diyorum sende öyle diyorsun bilmiyorum dedi ama istemedim dedi sonra ben yazdım biz konuşup yazışmayalım diye oda haklısın Allahaısmarladık dedi bende iyi rol yapıyosun ama dedim bu nedemek dedi neyse Allah herkesin yolunu açık etsin dedi bende tanıdığım sen böyle değildin dedim yüzünde bi maske var kimseye kendini göstermek istemiyorsun dedim zor olmuyormu maskeyle. dolaşmak dedim nasıl tanımak istiyorsan öyle tanı beni anlamıyorsun beni anlamak zor zaten boş ver dedi
- +1 yıl
Seni kolay ikna edebilen kızlardan sanmış ve kendinede güvenmesi sena cinsel olarara konuşurken fazla tepki göstermeyen olabilir ama seni etkileyip sahip olmak iddasinda gerçekse bisekilde seni kandırıp teslim almayı deniycektir
Soran+1 yılYapmaz artık aramaz zaten
- +1 yıl
Genede dikkat et 🙏
Aşık olursam arzularım.
02 Yorumla
Soran+1 yılHimm aşık olduktan sonra böyle davranıyorsa
saplanti karsiliksiz bisey olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Saplantı bu aşk değil
04 Yorumla
Soran+1 yılBirgün bıkar mı istemekten sence gider mi
Soran+1 yılBendeki bir durum değil bu eski sevgilim bana karşı yapıyor uzak mesafeyiz birbirimize ama bu kadar insan içinde sadece seni arzuluyorum diyor 3 keredir böyle istemiyorum diyorum geri geliyor beni anlamıyorsun falan
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sen ne istiyorsun o önemli
010 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilim bu kişi. Sevgiliyken bu konulardan hiç konuşmadık ama tutkulu olduğunu anlıyordum yanımda olsan sarılsam öpsem falan derdi. Ayrıldıktan sonra aynı şehirde denk geldik ve buluştuk merak ettiğimizden birbirimizi sarıldık sarıldıktan sonra etkilendik ve öptü beni ben karşılık vermedim ama arka arkaya öptü okşamaya çalıştı sonrada izin vermedim çok kısa sürdü korkuyorum diyerek ittim onu sonra görüşmek istemedi kendi. Geri yine kendi aradı kızdım bu sefer nasılsın diye aradı tersledim işte 3 hafta falan geçti yine aradı böyle soyledi boşta kalsa yani bunları yapabilir başkalarıyla tipi düzgün her kız ister veya başka şekilde giderebilir ama beni aradığında böyle dedi bunca insan içinde sadece seni arzuluyorum canım seni istiyor diye yine olmaz dedim izin vermedim biz konuşmayalım dedim haklısın dedi şmdi tekrar yine arar mı bilmiyorum tabi bende istiyorum ama her şeyin zamanı var
Soran+1 yılAyrıntılı diye
Soran+1 yılAnladım ben ona sormuştum tanımak istiyorum yani bir şeyler olsun istiyorum ciddi anlamda ama sonunu getirebilir miyim korkusu var demişti yarım kalma korkusu var demişti geçmişinden dolayı senlik hiçbir sıkıntım yok diyor sadece bir şeylerin sonunu getirememe korkusu var diyor. Ben ne istiyorum beni bu kadar arzularken aynı zamanda aşık olsun istiyorum ya da aşık mı onu bilmiyorum ama ciddi düşünsün istiyorum ve seks yaşamanın erken olduğunu düşünüyorum bunu ona da söyledim ben yapamam dedim yapmam dedim ben seni ikna ederdim ama etmedim dedi bende edemezdin dedim sen öyle diyorsun bende böyle diyorum diye benle inatlaştı
Soran+1 yılNe peki
Soran+1 yılNeden
+1 yılEşimde oldum
02 Yorumla
Soran+1 yılEşiniz size karşı mı siz ona karşımı
- +1 yıl
Ben ona ilk
+1 yılOlmadım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı