Cinsel Yaşam Kadınlar ortalama kaç dakikada boşalır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Uygun boşalma süresi var mıdır?Kadınlar ne kadar zamanda boşalır?Ortalaması ne kadardır yaniii Kadınlar ortalama kaç dakikada boşalır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12b cevap paylaştı. 10 dakikada 3 defa boşalan kadın da gördüm, 40 dakikada boşalmayan kadın da gördüm. Bunun ideal süresi diye bir şey yok. 1 0 Yorumla
BDSMania Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Değişken. Her seferinde, ilk saniyelerde boşalan bile tanıdım. 1 0 Yorumla
ozelinianlat Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl uzun baya uzun öyle kısa değil sen de öne erkeksin dimi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yoo kadınım ama bilmiyorum Yorumla ozelinianlat +1 yıl bilemiyorum ama merak ettim Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Nerede nasıl yapıldığı onemli 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl mastürbasyon mı ilişki mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İlişki Yorumla Soran +1 yıl Ve mastğrbasyon da Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
10 dakikada 3 defa boşalan kadın da gördüm, 40 dakikada boşalmayan kadın da gördüm. Bunun ideal süresi diye bir şey yok.
Değişken. Her seferinde, ilk saniyelerde boşalan bile tanıdım.
uzun baya uzun öyle kısa değil sen de öne erkeksin dimi
Yoo kadınım ama bilmiyorum
bilemiyorum ama merak ettim
Nerede nasıl yapıldığı onemli
o cok değişkenlik gösterir ya
kadına ve erkeğin yaptklarna bağlı
mastürbasyon mı ilişki mi
İlişki
Ve mastğrbasyon da