Cinsel Yaşam Evli bir erkeğin baştan ayağa süzmesi ne demektir, ne düşünmeliyim? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Evli bir erkeğin baştan ayağa süzmesi ne demektir ne düşünmeliyim neden bunu yapıyor? Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl ,,,,,,, Evli bir erkeğin baştan ayağa süzmesi ne demektir, ne düşünmeliyim? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
BlackBuLL09 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl aklında hala evliliğiyle alakalı soru işareti vardır 0 5 Yorumla Soran +1 yıl ne soru işareti bu peki Yorumla BlackBuLL09 +1 yıl aynı evde yaşadığı kadında eksik görüyodur o yüzden gözü dışarda bi şeyler arıyodur Yorumla Soran +1 yıl ne yönden eksiklik cinsellik olarak mı? Yorumla BlackBuLL09 +1 yıl detay istiyosan ulaşırsan daha iyi olur burdan yazmak istemem Yorumla BlackBuLL09 +1 yıl bakabilirsin Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Karaktersizdir sadakatsizdir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sadece baştan ayağa süzdü mesaj vs atmadı aramadı. yanlış düşünüyor olmayasın? Yorumla Soran +1 yıl herhangi birinden numaramı alıp arayıp mesaj atabilirdi bunları yapmadı. Yorumla
kaanov Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl şık bulmuş olabilir :) 0 5 Yorumla Soran +1 yıl evet güzel giyiniyrm ama o gün sadece uzun salaş gömlek ve pantolonum vardı. cinsellik içeren giyimim yoktu Yorumla kaanov +1 yıl yani şık bulmuşta olabilir, seni istiyorda. sen evli bir erkekle birlikte olmak ister misin Yorumla Soran +1 yıl eşini ve çocuklarını üzmek istemezdim diyelim. Yorumla Soran +1 yıl herhangi birinden numaramı alıp arayıp mesaj atabilirdi bunları yapmadı. art niyetli düşünmesek mi Yorumla kaanov +1 yıl yok sadece sordum. dediğim gibi şık gelmişte olabilirsin sadece ama ülkemizde karşımızdaki insana yakışıklı olmuşsun ya da güzel olmuşsun veya üstündeki çok güzel demek yavşamak anlamına çıkıyor.. Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. seni beğeniyor muhtemelen 0 4 Yorumla Soran +1 yıl bu nasıl beğenme çok ilginçsiniz siz erkekler :D Yorumla snnbeslq +1 yıl cinsel anlamda beğenme muhtemelen neden ilginciz ya? :) bu arada sende evli misin? Yorumla Soran +1 yıl yok değilim. baştan ayağa süzdü cinsel manada beğendi die nasıl düşünülür ya beğenmediyse. Yorumla snnbeslq +1 yıl bir çok anlam çıkar bundan cinsel anlamda beğendide bunlardan birisi muhakkak o anlamda süzmüştür diyemem Yorumla
luizdavid Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Seni istiyor başka açıklaması yok 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Y Yorumla Soran +1 yıl Yüzde yüz mü Yorumla Soran +1 yıl ama bana mesaj vs atmıyor :S Yorumla luizdavid +1 yıl Cesareti yok senden adım bekliyor Yorumla Soran +1 yıl gayette cesur davranıyor diğer konularda gördüğüm kadarıyla. yannılıyor olmaayasın? Yorumla
bilinmeyenşahıs00 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Seninle şeyapmak istiyor açık 0 4 Yorumla Soran +1 yıl emin misin günahını almayak? Yorumla bilinmeyenşahıs00 +1 yıl Ya ne gunah almasi her sey ortada Yorumla Soran +1 yıl ozmn neden telefon numaramı alıp mesaj vs atmıyor? Yorumla bilinmeyenşahıs00 +1 yıl Böylesi daha iyi cünkü adam evli senden adım bekliyor Yorumla
EZELBEYY Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Tahrik ediyordu dur merak etim anlatsana 0 10 Yorumla Soran +1 yıl tahrik ediyor derken kimi? kendini mi? sadece baştan aşağı süzdü gözleriyle bu kadar. EZELBEYY +1 yıl Kendini Soran +1 yıl dışarda nasıl kendini tahrik etsin bakmayla. EZELBEYY +1 yıl Ya etkilenmiş işte. Daha neyi soruyorsun herseyi yazamıyorum burada Soran +1 yıl bakmak için bakamaz mı? ne var bunda. EZELBEYY +1 yıl hayr Soran +1 yıl yüzde yüz cinsellik diyorsun yani :( EZELBEYY +1 yıl çok sevıyorsan elımden gelenı yaparım EZELBEYY +1 yıl Yanlış anladın beni lütfen yazarmisjn EZELBEYY +1 yıl ?
mami6138 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl Bence karaktersizlik 0 4 Yorumla Soran +1 yıl öyle mi dersin belki meraktan bakıordur. bakmak için bakıordur. Yorumla mami6138 +1 yıl Yine olmaz evliyse bence bekar olan baksa bişey demem ama evli olunca iş değişir Yorumla Soran +1 yıl evli olunca karaktersiz sapık mı diorsun ciddi ciddi. Yorumla mami6138 +1 yıl Bence öyle evli yani bilmiyorum.. ama bana çok takilma Yorumla
mervoshanim Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Niyeti bozmuş. 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl öyle mi dersin belki meraktan bakıordur. bakmak için bakıordur. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ayaklarına da mı baktı? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evet baştan ayağa kadar noldu ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayakların o kadar güzel mi? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sapıktır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl öyle mi dersin belki meraktan bakıordur. bakmak için bakıordur. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
aklında hala evliliğiyle alakalı soru işareti vardır
ne soru işareti bu peki
aynı evde yaşadığı kadında eksik görüyodur o yüzden gözü dışarda bi şeyler arıyodur
ne yönden eksiklik cinsellik olarak mı?
detay istiyosan ulaşırsan daha iyi olur burdan yazmak istemem
bakabilirsin
Karaktersizdir sadakatsizdir
sadece baştan ayağa süzdü mesaj vs atmadı aramadı. yanlış düşünüyor olmayasın?
herhangi birinden numaramı alıp arayıp mesaj atabilirdi bunları yapmadı.
şık bulmuş olabilir :)
evet güzel giyiniyrm ama o gün sadece uzun salaş gömlek ve pantolonum vardı. cinsellik içeren giyimim yoktu
yani şık bulmuşta olabilir, seni istiyorda. sen evli bir erkekle birlikte olmak ister misin
eşini ve çocuklarını üzmek istemezdim diyelim.
herhangi birinden numaramı alıp arayıp mesaj atabilirdi bunları yapmadı. art niyetli düşünmesek mi
yok sadece sordum. dediğim gibi şık gelmişte olabilirsin sadece ama ülkemizde karşımızdaki insana yakışıklı olmuşsun ya da güzel olmuşsun veya üstündeki çok güzel demek yavşamak anlamına çıkıyor..
seni beğeniyor muhtemelen
bu nasıl beğenme çok ilginçsiniz siz erkekler :D
cinsel anlamda beğenme muhtemelen neden ilginciz ya? :) bu arada sende evli misin?
yok değilim. baştan ayağa süzdü cinsel manada beğendi die nasıl düşünülür ya beğenmediyse.
bir çok anlam çıkar bundan cinsel anlamda beğendide bunlardan birisi muhakkak o anlamda süzmüştür diyemem
Seni istiyor başka açıklaması yok
Y
Yüzde yüz mü
ama bana mesaj vs atmıyor :S
Cesareti yok senden adım bekliyor
gayette cesur davranıyor diğer konularda gördüğüm kadarıyla. yannılıyor olmaayasın?
Bu genellikle iş yeri ilişkileri türünden
Seninle şeyapmak istiyor açık
emin misin günahını almayak?
Ya ne gunah almasi her sey ortada
ozmn neden telefon numaramı alıp mesaj vs atmıyor?
Böylesi daha iyi cünkü adam evli senden adım bekliyor
Tahrik ediyordu dur merak etim anlatsana
tahrik ediyor derken kimi? kendini mi? sadece baştan aşağı süzdü gözleriyle bu kadar.
Kendini
dışarda nasıl kendini tahrik etsin bakmayla.
Ya etkilenmiş işte. Daha neyi soruyorsun herseyi yazamıyorum burada
bakmak için bakamaz mı? ne var bunda.
hayr
yüzde yüz cinsellik diyorsun yani :(
çok sevıyorsan elımden gelenı yaparım
Yanlış anladın beni lütfen yazarmisjn
?
Bence karaktersizlik
öyle mi dersin belki meraktan bakıordur. bakmak için bakıordur.
Yine olmaz evliyse bence bekar olan baksa bişey demem ama evli olunca iş değişir
evli olunca karaktersiz sapık mı diorsun ciddi ciddi.
Bence öyle evli yani bilmiyorum.. ama bana çok takilma
Niyeti bozmuş. 😂
Ayaklarına da mı baktı?
evet baştan ayağa kadar noldu ki
Ayakların o kadar güzel mi?
sence
Sapıktır