Bunu ben de diyorum 😅 sanırım o anki hazla birlikte karşı tarafı sadece bedensel değil duygusal olarak da istemesi olarak açıklanabilir. En azından ben o yüzden diyorum
Kadını yalarken yatağın kenarına alıcaksın ve kendin aşağıda olucaksın kadın yalatmak istediği yeri rahatlıkla sana sunacak doğru noktayı göstermesine izin verirsen zirveyi görürsün ve analdan yalamayı çok severim bütün kılcar damarlar ordan geçer en hassas noktadır zevkten uçma anıdır yanlışmıyım gizli hanım 😂😂
Ben seks konusunu iş gibi görüyorum işini iyi yaparsan herseferinde yenilik olur önce partner herzaman karşılıklı bu düşünce olursa zaten seks se doyum olmaz 😉 özele gelirsen tabi ısrar yok bir fantazim var daha uygulayacak birisi olmadı ama çok tutar bence 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Korkusu bırakıp gidersen sevişme seks yapma imkanını kaybedecek olma korkusu
Demek ki güven vermemişsin. Erkeklerin bazıları kadın fazla istekli olunca lafım meclisten dışarı kıt akıllarınca hemen kötü bir sıfatla yaftalıyorlar
Olabilir bırakan hep benim çünkü
Hımm.. Peki
Kendini yetersiz görüyor ve sen gibisini bulamaz korkusu var özgüvensiz. asalakta
Tüh ya
Daha. iyi beceren olursa bırakırsın korkusu vardır
Sana yetememe korkusu 3
çok zevke gelmişler :D
bana denilenleri söylesem ooo :D
Banada fantazisine neler diyorlardı😅😅
Demek ondan heeeee 😅
Neler diyorlar
Bunu ben de diyorum 😅 sanırım o anki hazla birlikte karşı tarafı sadece bedensel değil duygusal olarak da istemesi olarak açıklanabilir. En azından ben o yüzden diyorum
Ya adam sana aşık ya da yatakta çok iyisin 🤣🤣
Kendine güveni olmayan erkek bunu der 😂😂
Neden
Kendini yetersiz gördüğünden olabilir sevişme esnasında sen daha baskın oluyorsan mesela 😉
Doğru :) ben at gibiydim o minyon
Yapamıyordu
İşte bak çözdük işi ben kadınımı iki kere boşaltmadan seks yapmam 😉😋😋 dilini iyi kullanırsan gerisi basit zaten 😉
Oda yaladı beni baya ama beceriksizdi
Kadını yalarken yatağın kenarına alıcaksın ve kendin aşağıda olucaksın kadın yalatmak istediği yeri rahatlıkla sana sunacak doğru noktayı göstermesine izin verirsen zirveyi görürsün ve analdan yalamayı çok severim bütün kılcar damarlar ordan geçer en hassas noktadır zevkten uçma anıdır yanlışmıyım gizli hanım 😂😂
KESİNLİKLEEEE
Ben seks konusunu iş gibi görüyorum işini iyi yaparsan herseferinde yenilik olur önce partner herzaman karşılıklı bu düşünce olursa zaten seks se doyum olmaz 😉 özele gelirsen tabi ısrar yok bir fantazim var daha uygulayacak birisi olmadı ama çok tutar bence 😂😂
İyisini bulmusken kaybetmek istememis
Sana değer mi veriyor
Ya sen çok iyisin ya da onun için en iyisisin
Boy iyimis ama zayıf tercih ederdim
sevişirken dediği hiç bir şeyi ciddiye alma
Bakir milli ettiğin için olabilir mi 😁😁
Boşalmaya yakın demiştir😂
Hard olucak demek
Saçmalamak
ya benimsin ya topragın😀😀😀
Ayak yapıyor ahahah
Sevdiğinden dolayı