Erkek arkadaşım, benimle birlikte olmak istemedi, pişman olur mu?

Yarın yıldönümümüz uzun zamandır o günü kutlamak istiyodum. Iki hafta öncede ne yapsak diye planlarken ev tutalım tüm günümüzü orada geçirelim dedik. Ona yemek yapıcaktım film izleyip birlikte uyicaktık. Uzun zamandır seks konuları geçiyordu ama hiç birlikte olmadık Bende çok istedim kendimi hazır hissettim bunu ona söyledim iki haftadır her gün konuşuyoruz o gün ilk defa birlikte olacaktık evlenmeyide düşünüyoduk üniversite bittikten sonra. Ben günlerdir heyecandan uyku uyuyamıyorum bir sürü hazırlık yaptım iç çamaşırı elbise baktım. Bu gün bana eve gidiceksekte sadece film izleyelim ayrılırsak pişman oluruz neyin ne olacağı belli değil dedi. Kaç gündür konuşup hayal kuruyoduk birlikte şöyle yapıcaz böyle yapıcaz anlatıyordu bana. benimde hevesim çok kırıldı çok kötü hissettim kendimi. Yıldönümünde görüşmek istemediğimi söyledim ama o günü yalnız geçirirsemde çok kötü hissedicem bi daha geri gelmicek o gün. ne yapmalıyım o gün hiç görüşmesek üzülüp pişman olur mu kendini haklı görüyor ama beni bu kadar yükselttikten sonra bi anda bozması çok üzdü
Erkek arkadaşım, benimle birlikte olmak istemedi, pişman olur mu?