AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
Açıkça ifade et, sana saygı duymuyorsa zaten birlikte olunacak bir adam değildir.
Evlilik öncesi cinsellik istemiyorum diyebilirsin mesela
Nasıl söylenir pat diye söylenir hemde. Meç ur değilsin, açık açık söyle bilsin.
Buraya yazdığın gibi açık uygun bir şekilde dile getirebilirsin
Senden soğursa seni sevmiyor demektir onun için önemsiz biri olduğunu anlarsın.
Soğumasınin bir önemi yok senin kararına saygı duymuyorsa zaten onunla evlilik olmaz ki 😀
Açık açık söyle seni seviyorsa sabredecek sadece konuşursun eyleme geçmezsin soğursa da kendi sorunu
Soğursa bu onun problemi ve bu senin görüşün ve haklısın bana göre.
sogursa sogusun. gec olmadan soyle ki ikiniz de uzulmeyin
Hayat senin hayatın kimse karışamaz bence direk söyle.
Mantıklı bir düşünce kibarca anlat horozlanıyorsa bas tekmeyi saygızısa
Şimdi bu yazdıklarını aynen ona anlat. Anlayacaktır. Anlamazsa da onunla olmaz zaten
her erkek bunu sevgilisiyle yaşamak isteyecek diye bir şey yok; bilakis ciddi düşünen erkekler genelde evlenmeden önce yapmak istemeyecektir; ancak her erkeğin illa ki bazı cinsel istekleri olacaktır; bunların uzun süre tatminsiz kalması mümkün değil adamı çok da darlamayacaksın o zaman; belki ufak tefek kaçamakları olabilir hak vereceksin
En iyisini yapıyorsun. Evlenmeden önce cinsel hayatı tatmak gerektiğine inanan birisiyim fakat sevgilimle her kavga ettiğimde artık "keşke seninle ilişkiye girmeseydim" cümlesini duymaya başladım. Bu da beni üzüyor.
Sogursa hadi ordan et gitsin en dogrusunu yaparsın bacım bu erkekler istedigini aldikdan. sonra terk eder güvenme derim sana cok pisman olursun
Canım bu senin özelin. Nasıl istersen öyle yap , orta da geri kafalilikta yok :)
Ne geri kafalılığı...
Ama evlilik amacın yoksa da neden flört edersin ki
Yaşamak zorunda değilsin seni sevip değer veren insan zorlamaz zaten
Bunu söylemekten de konuşmaktan da ne çekinmelisin ne de utanmalı doğru olan ona söylemen
Bu konuda saygı duymazsa yol ver çünkü cinsellik de yaşandı mı insan herşeyi cidden hızlı tüketiyor
Direkt konuya girip söyle, sana değer veriyorsa tercihine saygı duyacaktır.
Senin tercihin, İstemiyorsan söyle ona evlilik den sonra olsun istiyorum de
İstemiyorsan açık açık söyle. Çekinecek bir durum yok
Bir şekilde ifade et.
Açık ve net bir ifadeyle söylemen yeterli
İstememen çok normal doğru olanda bu zaten ayrıca senin söylemene gerek yok onun düşünmesi gerekir böyle bir şeyin doğru olmadığını
Bunun konusunun açılacağını nereden biliyorsun belki açılmayacak? Ayrıca sadece erkekler mi cinsellik yaşamak istiyor? Her erkek gibi demişsin kadınlar istemiyor mu?
Cevap verir misiniz
sogursa zaten amacını anlamış olursun geri kafalılıkla alakası yok olması gereken bu zaten bence evlenmeden kimseye verme
Ne kadar çirkin bir ifade.
@düşünmektükenmektir çirkin olan erkeklerin hevesini aldıktan sonra kızları kullanıp bir kenara atıyor olmaları şimdi herkes skor yapma peşinde bunun farkına varın artık ciddi düşünen bekler
Sana yakınlaşmak istediğini söylerse veya bunu belli ederse kendini mesafeli tutup açıkça konuşabilirsin anormal bir durum değil
Yapma kardesim seven adam bunu ne yapar ne ister aklina bile gelmez insan kendini tutabilmeli nefsine hakim olmayi bilmeli heleki nikahsiz helal olmauan biri ile kesinlikle yapilmamali yasanmamali
Yaşamamak en güzeli elbette hem dinen hem kişilik olarak ama o kadar güçlü kişiler olmak zor ben yaşamadım bakşreydim evlenene kadar ama ilişki haricindekileri yaşadım ve yaşadığım kişide eşim oldu olmasaydı bende çok zorlanırdım
Zaten şu var direk senden böyle bir şey isterse bence niyeti farklıdır uzak dur
Baya burada nasıl söylediysen oturup karşısına söyleyeceksin
Evlilik öncesi seks yapma madem bakireysen yapma partnerine şöyle bu benim kırmızı çizgim eğer beni istemediğim şeylere meçbur bırakırsan ayrılırım dee
Kesinlikle geri kafalılık değil kesinlikle evlenmeden ilişkiye girmeyin günahi var vebali var
Açıkça soyle seni seven senden zaten cinsellik istemez oyle bir beklentide bulunmaz
Anlayış ile karşılaması gerekiyor saygı duyulur bu düşüncene
evlenmeden olmaz diyceksin. hiç duymadın mı daha önce.
Cinselligi kesfetmek icin neyin dogru neyin yanlis oldugunu bilmek icin yapmalısın bence ama tabiki senin kararin
Karşına alacaksın ve evlenmeden olmaz diyeceksin. Bu kadar basit.
istemiyorsan söylersin bu kadar. ben yaşıyorum ama türkiyede olmaz bunu biliyorum evlenmeyi bekleyin
Evlilik öncesi yaşamak istememen normal, herkes yaşamak zorunda değil tercih bu.
Normal olan bu evlenince olur ama şimdi ki devir "cinsellik olmazsa ilişki yürümez" diyen kitleyle dolu bi bitmediler...
Adamsan nikahi bas istedigini al dicen haaa dicekki ne alakasi var sen benimsin yeme sakin cunku onun ki yemio
Evlilik öncesi birliktelik yaşayanlar çok oluyo partnerine söylesen neki
İstemiyorsan zaten yapmazsın zorla olucak bir şey değil
Rahat ol ya olması gereken bu kabul etmezse zaten seni yeterince sevmiyordur ve evlilik düşünmüyordr seni kullanıyor olabilir. 👈
Yasama sakin yasama. Eger hassas ruhun varsa yapma. Hic bir seyin garantisi yok. Ben 1 sene once yasadim bende 23 yasindaydim. Hala o ani yasiyorum
İstediğin şey çok sayılmaz yani illaki verecek halin de yok baştan konuş bu konuyu
Açıkça soyle mecbur degilsin
Söyle Sonuçta tercih meselesidir
sana saygı duymuyorsa zaten anlamı yok ki
Bence de açık açık söyle çok haklı düşüncen
olmasi gereken seni anlayışla karşılaması
cinsellik yaşaman konusunda seni evlenene kadar serbest bırakıyorum de.
İğrenç.
@düşünmektükenmektir öyle madem cinsellik yaşatmıyorsun yaşamasına da mani olamazsın, iğrenç miğrenç canın isterse hadi 1-2
Canım ister canımın kahyasina da kimse karışamaz.
@düşünmektükenmektir gerçekler ile canının istediği biraz uyumlu olursa üzülmezsin ileride.
Yok, beni ülke şartları yamacindan geçiremez.
@düşünmektükenmektir ne ülke şartı mı? :) sen kendini afganistan da falan mı sanıyorsun :D
@düşünmektükenmektir Bak ne demişsin : Anlamak acı verir. Gerçeklik acı verir. sen bence anlamak istemiyorsun bir erkeği cinsellik ile kısıtlayamazsın, kısıtladığını zannedersen de kendini avutursun sadece.
@düşünmektükenmektir o yüzden bizi yalana itmeyin !
sen öyle mi yaptın evlenmeden önce? duymadın mı saygı
siyah çorap bey görüşümü silmene gerek yok sen beklemedin mi eşini? çok açık bir soru sordum
@şiddetihaketmez eşimle kısmen cinsellik yaşıyordum tam ilişki olmasada bir şekilde kısmen tatmin oluyordum ihtiyaçlarımı karşılıyordu. Ama bir kız arkadaşım bana evlenene kadar cisnellik yok demişti, aynen buradaki cevabı verdim beni yalana yönlendirme cinselliğimi sorgulama o zaman dediğimde yapamam ben buna izin veremem dedi. Kusura bakma yalan üzerine bende ilişkimi devam ettirmem dedim sonlandırmıştık karşılıklı. Silme falan yok her şey net
valla şahsen özelden bana atmak istediğin resimden sonra eşinin ne yaparsa yapsın yaramadığını düşünüyorum.
@şiddetihaketmez adı üzerinde özelde konuşulanları buradan paylaşmam etik olmaz, ama paylaşalım dersen sıkıntı yok benim için.
pardon?
@şiddetihaketmez neden şaşırdın?
ne dediğini anlamadım
@şiddetihaketmez ben gayet açık ve anlaşılır yazdım, anlamamak istememek senin elinde.
okey.
@şiddetihaketmez ok.
engellemeden önce yazdıklarına cevap verseydim bari.
Emice sen ne diyesun. 😄 Kim neyi kimde kısıtlıyormuş. Önce alakasız konuşma.
@şiddetihaketmez siyah çorap yobaz bir zihniyete sahip ama erkeklerin her şeyde özgür oldugunu kadınların ise tam tersi olması gerektiğini savunan bir bakış açısına sahip.
@düşünmektükenmektir ya bu nasıl bir kafa hangi cümlemde bunu çıkardın, böyle okuduğunu anlamadığını görünce cahil insanlarla muhatap olduğuma üzülüyorum
cevaplarını merak etmiyorum değeri yok
@şiddetihaketmez madem değeri yoktu en başında engelleyeceltin öyle ergen gibi hareketleri hiç hazetmem.
Sogumaz sogursa adam degildir
tatlı bir dille söylemelisiniz👼🌺💭💫
İsteyip istememene bakmaz.. İlla ki aklını çelip bir yolunu bulup yapar. Boşuna kafanı yorma
Gerçekten seven insan saygı duyar
buraya nasıl yazdıysan o şekilde söyle
saygı göstermesi lazım.
Öyle şey mi olur zorla sana kimse bisey yapamaz sen istemediğin sürece öyle zorlama olsa vur tekmeyi