Arkadaslar benim basurum var. Daha önce anüsü yumuşatıp içine bir şey sokmuştum ve ne ağrım oldu ne de kanamam. Şimdide ilk kez anal ilişki yaşayacağım. Sizce bi sorun olur mu? Lütfen bilginiz veya deneyiminiz varsa yazın. Anüste sadece küçücük bi et parçası var ve elimle içeri sokabiliyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılanaldan kadın hoşlanmaz, zevk almaz. aldığı zevk psikolojktir. erkeğinin her yerine hakim olması ve bedeninden zevk alması seni tatmin eder ama acı duyarsın. haa anal yapıp da burada yazıştığım kadınlar oldu. samimi olduklarım yani. sevgilisiyle yaptıktan sonra anlatırdı. onlar acı hissettiklerini söyler ama hiç wc problemi olmadığını söylerlerdi. sendeki basur sorunu çok fazla ilerler. sen bişey sokmuşsun ama şimdi kalın bir penisten bahsediyoruz. sürekli gir çık yapacak. tahriş seviyesini sen düşün
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılyaşayacağın anal ilişki de var olan basur'unun bir sıkıntısı olmaz... ama ilk defa anal ilişki yaşayacaksan benm sna tavsiyem anestol gibi veya extra su bazlı kayganlaştırıcı kulanman yönünde... onun haricinde bu ilişkiyi ilk defa yaşayacak olduğun için utangaçlık ve kendini kasa yaşamamalısın... anüs duvarlarında oluşacak olan bir çatlama sonrasına kanamayı peşi sıra getirir...
erkek arkadaşın eninle bişi yaşamak istiyor diye... evli de olmadığınız için bu yolu tercih etmiş olabilirsiniz ama hiç kolay bir cinsel yöntem değil...
olay sadece anüs duvarının çatlamasıyla da kalmayacaktır... normalde anüsün hemen öncesinde var olan kalın bağırsakta eşinin dikkatsiz ve sert bir hareketi kalınbağırsak çeperlerinde zedelenmeye de yol açabilir...
nerden mi biliyorum ben bunları her gün üzerimde yaşıyorum...10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılYav yeminle nasıl yapiyorsunuz kendinize bunu bunun kadar asagilik iliski türü var mı sırf erkek zevk alacak diye kendine bu eziyeti niye yapıyorsun inan erkekler icin kendinize acı cektirmeye deymez hem saglık problemin varmış basürü olan birisi büyük aptestini yaparken bile zorlanır acır ve bu hastalık sende hic gitmez ilerdede erkek pisligi sogur zaten onların canına minnet Allah haram kılmış vardır bir bildiği
45 Yorumla- +1 yıl
Bencilcw bir şey. Tek kişinin zevki değildir ilişki
Cevap sahibi+1 yıl@birgecwyolcusu evet iliski tek kisinin zevki degil ama anal tek kisinin zevki eger analdan zevk alıyorsan bi zahmet denet kendine kardeş
- +1 yıl
Ben de bunun için yazdım! Kadının zevk almadığı her şey bencilce diye :)
Cevap sahibi+1 yıl@birgecwyolcusu he pardon yanlış anlamışım
- +1 yıl
:)
Millet çığırından çıkıyor halbuki tomantizm ve duyguları ıskalıyorlar.
Erotizm olmadan p. rn. o gibi çabuk zevklr peşine gidiyorlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç tavsiye etmem. Bir iki üç sonra sıkıntı oluyor oradan adet gibi kan görürsün onu diyeyim kendini doktorluk etme durduk yere
29 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce basına geldi mi? Veya gelen birini tanıyor musun?
Cevap sahibi+1 yılKendimden anlatıyorum zaten 1 ay sonra bile kan vs ile uğraştım. Sana yemin ederim ilk olmamasına rağmen birinde belki 20 gün lavaboya çıkmak ölüm gibiydi eşimin belasından kurtulmadim yaptı sen sanırım evli de değilsin o yüzden hiç falan filan için boş işlere girme o zevke geldi mi senin acına falan bakmaZ öyle kötürüm olursun günlerce
Soran+1 yılYaa allah gönderdi seni bana. Nolur detaylı anlatır mısın? Kanama durduk yere mi oluyor yoksa tuvalet sırasında mı? Birde iliski sırasında acı cekiyor musun? Ve tedavi oldun mu? Bilmem gereken ne varsa anlatır mısın kurtarıcım olucaksın🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılCanım ilkte zaten aşırı acı olur he kayganlastirici. falan yapsan da olur sonra erkek bir daha ister sonra hep ister alıştı mi vermesen ayar olur. Tuvalette ilk kan görürsün dışkı da sonra benim günlerce geldiği oldu tuvalette de akıntı olarak ta hele biraz sert olsun belin sırtın her yerin ağırir diyeceksin p*rno o yıldızları ne yapıyor o işine feda etmiş vücudunu emin ol kolay kolay tuvalet tutamaz zaten birkaç kere üst üste yap sende tutamazsın sonra analda lagman gerekir ya da mide bos olacak yani tuvalet ihtiyacın hiç olmayacak. doktora gitmedim gitmek istemedim rezillik yani hep lifli gıdalar tükettim şu an iyi gibiyim bir aydır olmuyor öyle bir ilişkimiz ama durduk yere yine gecende kan geldi korkmaya başladım ayrıca oradan zevk almak diye bir şey yok tamamen psikolojik zevk vR kadın için erkeğin tatmini ile hakimiyeti ile mutlu oluyorsun o havaya giriyorsun bu hele domal ma pozisyonunda çok beter oluyor o iş
Cevap sahibi+1 yılHele birde analda temiz olamazsan iyice kendini kötü hissedersin belki karşındaki kişi de soğur zaten inan ki Allah birşeyi yasaklamışsa mukakkak iğrençlik vardır onda erkek dar diye istiyor birde kalça seviyorsa zaten
Soran+1 yılBende normalde de kan geliyor zaten tuvalette. Ama daha önce bir sey sokmuştum dediğim gibi kan falan gelmedi agrı da olmadı. Zaten 2-3 ayda bir görüsüyoruz kendisiyle hep isteyemez. Ama saglık açısından bilemedim ya çok kararsızım. O bana istemezsen yapmayız dedi zaten anlayışlıdır
Cevap sahibi+1 yılBasur problemin var zaten bulaşma derim ama tercih senin ben bizzat yaşadıklarımı anlattım
Soran+1 yılÇok tesekkür ederim gercekten çok yardımcı oldun🙏🏻💗
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
+1 yılÜzüldüm. Daha önce içine bişey soktuysan, gtüne kırmızı kurdele takamazsın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kanama olur bilgin olsun
00 Yorumla
+1 yılNe zaman bugunmi birlikte olacaksın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmamanı tavsiye ederim
02 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba sebebini de yazar mısınız
Cevap sahibi+1 yılIlerıde Sıkıntılı olur alıskan lık yapar
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir bilemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şey olmaz :)
04 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılEski sevgilimde de vardı bir zararını görmedik. Sevgilinle mi yapacaksın? Partnerin yoksa ben isterim yapmak
Soran+1 yılSevgilimle yapıcaz. Nasıl oldu biraz detay verir misiniz nasıl önlemler aldınız?
Cevap sahibi+1 yılÖnlem lavman vs almadık vajinal yapıyorduk yalayıp tükürükledim ve ordan sokmaya başladım zor aldı acıdı biraz ama sonra alıştı guzeldi
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş kaç denin
01 Yorumla
Soran+1 yıl25
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam