O ameliyatı 8-10 cm’den küçük olan penislere yapıyorlar ve öyle 5-6 cm uzatmıyorlar. En fazla 3-4 cm falan. Penisin 8-10 cm’den küçük olması döllenmeyi engelleyebilir veya kadına zevk vermez diye yapılıyor. Yani ben 15 cm iken ameliyat olup 20 cm penis yapıldığını hiç duymadım. Eski Yunan’da, Roma’da küçük penis bir güzellik unsuruymuş. Heykellerde de görürsün bunu. Kaslı kaslı mükemmel vücutlar yaparlar mesela her biri bir detay harikası anatomi harikasıdır ama penisleri hep küçüktür. Çünkü büyük penis hem kaba olduğu için klasik sanat anlayışında zarif bulunmaz hem de fazla uzun penis kadını rahme baskı yapacağından dolayı kadının canını yakabilir. Yine bir şey daha duymuştum. Uzun iri penisli olan erkekler daha zor sertleşir ve daha çabuk boşalırmış. Ne derece doğru bilmiyorum.
Yani bu büyük penis, büyük 🍑 büyük meme bunlar p*rno kültürünün yarattığı bir güzellik anlayışı. Eski klasik heykellere bakarsan kadınlar ne Kim Kardeşyan, Niki Minan gibi ne de erkekler Coni Sins gibi koca penisli. O heykel ve resimlerde kadınların yüzleri de çok orijinal hiçbiri mesela birbirine benzemez. Yine dudakları kalın çeneleri sivri elmacık kemikleri çıkık değil. Şişman göbekli ve hatta ağdasız bir kadının bile çok şuh olabildiğini görürsün. Kadınlar zaten incecik belli koca 🍑lü değiller göbekleri ayva oluyor kalçaları da normal ebatlarda çünkü çoğu ressam ve heykeltıraş altın oranla yapıyor eserlerini.