Hoşlandığım çocukla her gece sesli konuşuyoruz aramızda mesafe var çok ortak yönümüz var aşırı iyi anlaşıyoruz ama nasıl oluyorsa her gece konuşurken sexting yapmaya başlıyoruz aramızda büyük bir çekim var anlayamıyorm neden sizce benden soğur mu genelde mutlu oluyor sen nasıl bir şeysin be gibi sözler söylüyor her günde foto yoluyor işte burdaym diye istekli konuşuyor sizce soğur mu ya da beni sadece sexting içinmi samimş davranıyoe
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba,
Bir ilişkide her sohbetin sonu sekse baglaniyorsa, normal sohbetler, muhabbetler kısa tutuluyorsa, sadece sexting sırası ve sonrasında iltifatlar ortaya çıkıyorsa, gelecek planları yerine, yatak fantezileri konuşuluyorsa , vs bu ilişkide beklenti seks odaklıdır.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
25Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Canı her gün istiyor demekki uzak olduğunuz içinde hiç değilse böyle bari boşalayım diyordur soğumaz bence yani ben olsam soğumam ve zaten çoktannn yanına gelirdim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılSoğuma değil de konu hep sekstinge gider o da ilişkinin gidişatını kötü etkiler başka şey konuşamaz olursunuz hep seksting istersiniz
00 Yorumla
+1 yıl2 gun sonra ceker gider bence.. benim inancimi sorarsan cinsellik bile yasiyorsan dogrudan yasamak mantikli telefondan falan cok bos ve ergence
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama konu sonradan sextinge geliyorsa Sıkıntı yok ama sdce onun için konuşuyorsa Sıkıntı
02 Yorumla
Soran+1 yılTamamda bu çocuk neden kıskanıyor madem onun için sadece sexting yapan bir kadınım mesela yazıyor yok kırmızı ruj sürme yok eve git geç oldu vs
- +1 yıl
Ergen mi o ya sizin yaşınız kaç Allah aşkına birak söyle çocuklarla takılmayı bikere sen çok güzel bi kızsın kıskanıyor seni
+1 yılUzak şehirse sadcee sextingdir başka birsey bekleme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurdaki herkes senin gibi birini ister bence hiç sıkıntı etme 😀😀😀
30 Yorumlasoğumasına izin vermeden her gece ısıtıyormuşsun,
daha dert etme00 YorumlaAvcı avini yakalamış amacı doğrultusunda işlem görüyor. Gazaniz mübarek olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılTamamda bu çocuk neden kıskanıyor madem onun için sadece sexting yapan bir kadınım mesela yazıyor yok kırmızı ruj sürme yok eve git geç oldu vs
Soran+1 yılYani bu nr demek niye sahiplenir ciddi görmediği birini
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılcanım çıkıyor her gece konuyu çaktırmadan sekse getiricem diye.
00 Yorumla
+1 yılZevk aldığı sürece kalır senle ne de olsa ihtiyacını görüyorsun
00 Yorumla
+1 yılBende de hep böyle şeyler oluyordu yol veriyordum ama tabi kişiden kişiye değişir.😅
00 YorumlaSexting yapma belli olur
00 Yorumla
+1 yılAlışmak soğumak gibidir.
00 Yorumla
+1 yılSoğumak için bir neden değil bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlar kaç ne zamandır sevgilisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSexting için her şey bebiş
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu dediğin çok normal kosknabilir
Soran+1 yılYani bu nr demek niye sahiplenir ciddi görmediği birini
Cevap sahibi+1 yılÇünkü arzuluyor
6 ayKarşılıklı birbirinize doyuyorsunuz. Ne güzel işte
00 Yorumla
+1 yılSoğumaz aksine güzel zevk veriyosan hep iste
00 YorumlaSoğuk ne kelime. Tam aksine !
00 Yorumla
+1 yıl%95 ihtimal
00 Yorumlatanışalı ne kadar oldu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılE sence kanka..
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam kanka bencede o yüzden tamamda ama buncocuk neden kıskanıyor çok uzağız bide yok akşam çok geç kalma yok kırmızı ruj sürme lütfrn gibi e madem ciddi değiliz
Cevap sahibi+1 yılYa tabi ki de bunları diyecek yoksa elinden kaçırır seni😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılöyle gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoğumaz
00 Yorumla
+1 yılsogur garanti ya
01 Yorumla
+1 yılSon cümlen doğru
05 Yorumla
- +1 yıl
Onlar sahiplenme iç güdüsü
Soran+1 yılEeee cidi görmediğin birini neden sahiplenirsn
- +1 yıl
S.. kiş için
Soran+1 yılÇok uzağız zaten
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİyice bağlanır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi