27 yaşında zengin bir iş adamı ile tanıştım , Yaklaşık 2-3 aydır tanıyorum. 1 hafta falan da takıldık bana hediyeler alıp benimle evlenmek istediğini söyledi. Maddi durumu baya iyi , Yakışıklı kaslı ve en önemlisi seks konusunda da çok çok iyi. Bende zaten tutkulu buluyorum espri düzeyi yüksek oturmasını kalkmasını bilen bir tip.
Açıkçası onunla evlenip çocuk yapmayı düşünüyorum böylece geleceğim de garanti altında olur. Ne kadar çok sevsem ya da güvensem de erkek milletine güven olmuyor. Sizce bu düşünceler ışığında hareket etmem doğru mu? çocuk öyle ya da böyle olacak neden şimdi olmasın?
21 yaşındayım evlilik teklifi gibi bir şey aldım, sizce değerlendirmeli miyim?
Ben aşkı 16 yaşında toprağa gömdüm. sevgi saygı zaten var zaten böyle olmayan biriylede olmaz ve ben hayatımda bütün bir erkek arıyorum. bu da bütün bir erkek gibi. mantığım önde gelir ama seviyorum da hani jest mimik bakım vs.. etkılenilebilecek bir erkek gerçekten
Okula gidiyorum zaten internet üzerinden ve arkadaş çevremde ki kerizlere çok çok iyi satıslar kozmatik ve Spor ürünleri vs. Bir cok ürün yapıyorum. Aylık ortalama 10 bin TL falan. Toplam
Bak şimdi olay şu herkes de de bu zihniyet var. Mutlu olmak için neden birine ihtiyaç duyuyorsunuz? İnsan kendi kendine mutlu olmayı öğrenmeli. Ya her iddiasına varım şu sitede ki insanların %90 i yanında biri olmadan cafe de oturup çay kahve içemez
Aynen senin yerinde olsam şu an ben cocuk islerine baslamıştım bile :) yüklü tazminat her zamab çok kolay olmuyo ama günün birinde ihtiyaç olursa avukat konusunda da yardımdı olurum
sürekli seks yapmak istiyorum ve bu genelde farklı kişilerle oluyor , arkadasımda aynı ama o paraya dökmüş sonradan öğrendim bende ciddi cciddi düşündüm para ile yapmayı ama sağlıklı düşününce y neden zaten para ile yapacak olsam zengin iş adamları ile yapacağım öyle yapacağıma giedr evlenirim diye düsündüm , hem zaten fırsat ayağıma gelmiş. şimdi evlensem 21 son senem zaten bu sene okul bitiyor. 22 yasında çocuk yapsam 23 de doğar. Zaten bakıcı falan derken yine rahat olur.