+1 yılseks bir üreme eylemidir. Çiftleşmede amaç dişiyi en kısa sürede döllemektir. Biyolojide dişinin orgazmı yoktur. Dişinin biyolojideki hakkı yılda 1 defa tak fişi bitir işidir. Gerçek erkeklerin (meriçlerin değil) seks ile bilinç altlarında üreme, aile kurma, sahiplenme, sorumluluk yatar. Malum ekonomik kriz, 6284 faşizmi, süresiz nafaka faşizmi, düğün masrafı faşizmi, kadınların ev işi yapmam şımarıklığı erkekleri üremeden yani seksten uzak tutar. Kadın günlerinde erkeklere hakaret edip kadına secde eden meriçleri dene. Onlarda sorumluluk hissi yok. Sevişir, seks kölen olur ama bir gece. Sabah uyandığında yanında olmaz, telefonuna da ulaşılmaz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir kadın neden sevişmek istemez kocası ile veya sevgilisi vs
+ Kadın beğenildigini duymak ister Erkek sevişmeye mi ihtiyaç duyuyor yoksa onunla mı sevişmek istiyor Beğenildiğini arzu uyandırdığını düzgün kelimelerle duymayan kadının içinden, yanındaki erkekle hiçbir şey yapmak gelmez demek ki hayvanlık ile olmuyor)
+ Dokunulmamak okşanmamak bir kadın erkeğinin dokunmasını okşanmasını ister içten ama isteyerek bunu yapmayan erkek sanki direk karşı tarafa ne his verirKötü kokular+Sigara, alkol, fırçalanmamış diş, yıkanmamış vücut kokusu her insan gibi kadının da midesini bulandırır+Canının acımasıGüzel söz duymayan, okşanmayan, kötü kokulara maruz bırakılan ve sonuçta sevişmeye hazır hale gelemeyen kadın cinsel birleşme sırasında zevk yerine acı duyar Daha açık ifadeyle Kadının cinsel birleşmeden zevk alması için vajinasının doğal yollardan kayganlaşmasına ihtiyacı vardır+Sevişmenin kısa sürmesiEğri oturalım doğru konuşalım Genellikle erkek sertleşen penisini vajinayla hemen buluşturmaya bakar ve kısa süre içinde boşalır Kadın içinse vajina ile penisin buluşması, seksin ve sevişmenin sadece bir kısmıdır. Bedeninin haz noktalarına dokunulmayan ya da üstün körü dokunulan kadın, vajinasında penis ağırlamaktan çok az zevk alır. Erkeğin, sevişme süresinin penisin vajinada kalma süresi olmadığını öğrenmesi gerekir.. oysa bir kadını mutlu etmek bu kadar kolay iken yahu her şey içten severek10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Karşı tarafa ilgisi azalmış olabilir bugün canı istemiyor olabilir özel bir gün olabilir stresli olabilir başka bir işi olabilir yani bir sürü sebep olabilir bunu direkt olarak istemeyen kişiye sormak lazım kafada kurmadan önce
10 Yorumla
+1 yılHastadır
İş, maddi vb sorunlar vardır
hormonlarında bir problem vardır
belirsiz bir isteksizlik de olabilir insanız ne de olsa…
illa biri var diyemeyiz elbette20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
+1 yılAngarya gibi hissetmrye başlamından , romantizm buharlaşmış olabilir, doğum kontrol haplarının yan etkilerinden kaynaklanabilir, aynı huyları paylaşmıyorlardır, bir kişi dişerinden daha fazla seks isteyebilir, belkide evlilik bir şeyleri değiştiriyorda olabilir 🤔, güvensizlik seks yapma isteğini köreltenilir, çiftin biri aseksüel olabilir, çiftlerden biri yaşlandıkça libido düşüklüğüne uğrayabilir, seks ilişkide bir faktör olmaktan çıkabilir, çocuk sahibi olmak seks hayatını mahvedebilir.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba bir taraf sevişmek istemiyorsa bir çok nedeni olabilir. O gün havasında olmayabilir, yorgun hissedebilir, kafa olarak farklı düşüncelere sahip olabilir. Bu durumlarda partneri sevişmeye zorlamak sadece ilişkiye zarar verir. Zaten istekli olduğu zaman sevişmek her iki taraf için de kaçınılmaz olur. Hemen herşeyin altında farklı nedenler aramak bence yanlış en kalıcı çözüm her zaman karşılıklı anlayış ve konuşmak.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılFiziksel bir sorun olabilir.
Psikolojik sorun olabilir. Ekonomik sorunları, borç harçları kafaya takıyordur. İşler iyi gitmiyordur, kafaya takıyordur...
Eşini cinsel açıdan çekici bulmuyordur. Koku / temizlik sorunları olabilir.
Başka biri olabilir, ihtiyaçlarını dışarıda karşılıyordur...10 Yorumla
+1 yılYok canım ne alaka ya? Şimdiye kadar hep karşılıklı seviştik eğer karşında ki kişi seninle sevişmiyirsa sebeblerleri vardır.
Bakım?
Ağzın kokuyor mu?
Duş aldin mi?
Özel bölge temizligi
seks öncesi yedigin şeylere dikkat ettin mi.
.
.
.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılaldatma da düşünülebilir ama bu artık en somut örneği bence herkes sevişmek seks yapmak istemez ki ister sevgili olsun isterse eş fark etmiyor yani mecburiyet değil eğer aldatma odaklı bir isteksizlikle asla kabul edilemez ama onun haricinde sevişmek istememesi gayet normal
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. İlla başka birisi var olarak düşünmemek gerek.. Esim benimle seks yapmak istememeye başlarsa ben ilk once kendimi sorgularım.. Acaba seks esnasında yanlış hareketler mi yapıyorum? Acaba onu zorluyor muyum? Gibisinden sorularla önce kendimi tartarım.. Ve bunu onunla konuşurum.. Fakat ısrarla bende sorun olmadığını dile getiriyorsa ve bende kendimde eskisinden farklı olmadığımı düşünüyorsam.. O zaman en son olarak baska birisi olma ihtimalini degerlendiririm...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden istemediğini açık bir şekilde ifade edemiyorsa veya etmiyorsa ciddi bir sorun var.
Aldatma büyük bir olasılık😬10 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiğini arzular. İstemiyorsa başkası olmasa da o kişi yoktur zaten artık onun için.
10 YorumlaBir şey hissettmiyor olabilir artık belki ama erkekler beğenmeselerde sevmeselerde konu sevişmek olunca hiç geri adım atmazlar. Biz kadınlar için cevap verecek olursam soğuduğumuz sevmediğimiz adamla sevişmek istemeyiz.
20 Yorumla
+1 yılİstek yoktur libidosu düşüktür cinsellik sevmez istemez o taraklarda bezi olmaz veya partneri tahrik edemiyodur onu mutlu edemiyodur oda uzak duruyodur böyle şeylerden
21 Yorumla- +1 yıl
Sen severmisin
+1 yılTabiki hayır neden illede aldatıyo olsun.
Bu libido meselesi.. ikisi de yüksekse ne alaa ya da düşükse ama işte bir taraf yüksek bir taraf düşük olunca olmuyo😓20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Libido seviyesinden dolayı. Libidolar eşit değil maalesef. Hep söylüyorum ve bir gün kabul edilecek eminim, nikah öncesi testlere libido testi de eklenmeli bence 😂😂😂
20 Yorumla
+1 yılO an seks yapma istegi yoktur
Sevmedigi biriyle evlidir
Kandi tatmin olmuyodur
Tatmin edememe korkusu vardir10 Yorumla
+1 yılBazen psikolojik olabilir. Yani ben mesela 4 aydır ereksiyon olamıyorum. Ne video izlerken nede bir kadını hayal ederken.
11 Yorumla
+1 yılkim diyor onu :) ben istiyorum ama dur yaa evet haklısın o istemiyordu... hmm niye oluyor bu yaa acaba başka biri mi var?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılbaşka birisi olarak yorumlamak bence çok sığ yorgundur kafasında bişi vardır o an modda değildir felan bir sürü seçenek var
10 Yorumla Canı istemiyodur. Yedi yirmi dört seks düşünmüyordur
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen neden sevişmek istemem partnerim duygusuz sa sevismem
20 Yorumla Canı istemiyordur belki. İlla aldatıyor şüphesine girmek gerekmez.
20 Yorumla
+1 yılHer zaman olumsuz bir sebebi olmak zorunda değil belki sadece yorgundur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her zaman ve uzun süre bu şekilde devam ediyorsa vardır bir sorun.
10 YorumlaSürekliliği varsa başka arasıraysa başka sebepleri olabilir
10 YorumlaEvrensel bir soru evrensel bir çok cevabı olabilir , benimde sorunum var mesela bu konuda
10 YorumlaCanı istemiyordur illa bi sebebi olmasına gerek yok
10 Yorumlaistemediği için arzulamadığı için ya da karşı taraf tatmin etmiyordur 👼🌺💫💭
10 Yorumla
+1 yılBaşka biri olabilir yoksada aradaki heyecan tutku bitmiştir
10 YorumlaBaşka biri yoktur. Libidosu düşüktür. Genel de de böyle oluyor sanırım
10 Yorumla
+1 yılDuygusuzluk
Sevgisizlik
Bencillik ya da yorgunluk varsa10 Yorumla
+1 yılErkek istemiyorsa ya iktidarsız ya da başka biri vardır.
Kadın istemiyorsa erkek iyi siqemiyor da olabilir.32 Yorumla- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yıleşi bir şeyi yanlış yapmıştır. ya da hayattan soğumuştur
10 Yorumla Neden başka biri olduğu fikri geliyor anlam veremiyorum o an ilişkiye girmek istemiyorum da daha farklı bir şey istiyorumdur sadece sadece kalçalarını okşamak istiyorumdur ya da sarılıp uyumak istiyorumdur bir sürü varyasyonu olabilir
10 Yorumla
+1 yılYani uzun süre bu olay devam ediyorsa bir vardır diyikebilir
Ama her zaman böyle değilse libido düşüklüğünden olabilir stresten olabilir hattta partnerden bile kaynaklı olabilir21 Yorumla- +1 yıl
Benim için son 4 kelimeyle aciklamissin olayı 😉
+1 yılKarakter yapı meselesi eğer sevgi gerçekse elini tutmak bile insanı mutlu eder. Seviyorsan sevişirsin kafası dayatmadan başka bir şey değil.
00 Yorumla
+1 yıladamın ömrünü yemiş ve çok dırdır ediyor olabilirmisin?
illa aldatacak diye bişi yok10 YorumlaKendince doğruları vardır
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılİlla biri var diyemeyiz canı istemeyebilir.
24 Yorumla- +1 yıl
evli kadın belli ediyor kendini :)
- +1 yıl
@lockerow35 yani her zaman insanın ruh hali bir olmaz
- +1 yıl
@lockerow35 yani her zaman insanın ruh hali bir olmaz.
- +1 yıl
aynen öyle gayet haklısın bende yorumumda o şekilde bahsettim her an sevişebilecek seks makinaları değiliz
Ille biri naz yapacak fjsnsjnsns
10 Yorumla
+1 yılİstemiyordur zorlamaı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılArtik beğenmiyor ya da sıkilmış olabilir
10 Yorumla
+1 yılAnlamıyorum onları zaten
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıleldeki cok kotudur :)
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılYok canım kıyamıyordur.
İnsan insanı =)10 Yorumla
+1 yılBülbül ötmüyor olabilir
10 YorumlaTensel uyum yoktur 🤷🏼♀️
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır psikolojik sorunları vardır
10 Yorumla
+1 yılSevişmek istemediği için
10 Yorumla
+1 yılRuhsuzlar sevişmek istemez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. O gün benim öldüğüm gündür
10 Yorumla
+1 yılkarşılıklı arzu istek olmadığı için
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖzlemiyor demek ki
10 Yorumla
+1 yılAptallık ya da kibir sanırım
10 Yorumla
+1 yılKişisel bir durum olduğunu düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılAyrılık çanları, bir taraf sıkılmıştır.
10 Yorumla
+1 yılKocasını aldatan kadınlar 'ın kocaya hali kalmaz
10 Yorumlakaçan kovalanır, kovalayandan kaçılır...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılsadece istemediği için olabilir mi ?
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Erkekse sıkintısı vardır kadınsa takıntısı vardır
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. soğumuştur o yüzden istemez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çünkü diğeri çok azgındır 😀😀😀
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ya isteksizdir ya da önyargıları vardır
10 Yorumla- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar